Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך 80$ בחו"ל =160$ בארץ (או מחיר ווינדוס 7).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקרוסופט הוציאו היום את ווינדוס 7.

בתקשורת אמרו שמחיר השדרוג מ-XP יעמוד על 80$.

חישבתי לעצמי, שער הדולר היום הוא פחות מ-3.7, אבל נניח 3.7, אז זה יוצא 296 ש"ח, נעגל ל-300. סביר +.

עכשיו אני רואה פרסומת שמציע לנו "מבצע" - שדרוג ב-599 ש"ח. נחלק ב-3.7 יוצא קצת מעל 160$.

לא ברור לי הנושא.

למה אני צריך לשלם על אותה מערכת הפעלה שמר ג'ונס משלם עליה 80$ כפול. והוא גם כנראה מרוויח יותר ממני (ת'אכלס כרגע, הומלס מרוויח יותר ממני, אבל ניחא).

אני יודע שאפשר להוריד את זה פיראטית.

אני יודע שאפשר לשים לינוקס וזה פי אלף יותר טוב ועושה לך מסאז' + הרפייה וזה גם חינם.

אני היום עם XP שת'אכלס כבר קצת עתיקה.

ניסיתי ויסטה - זה לא היה זה, ברחתי חזרה ל-XP שהיא נהדרת לעומת הויסטה אבל שוב - די מיושנת.

למישהו יש מושג מה כ"כ מיוחד ב-7 הישראלית שמחירה כפול? :x

פורסם

לא יודע לענות לך, אבל שמעתי שעלות השדרוג מויסטה הום פרימיום SP2 היא 50 דולר בארה"ב.

אני דיי מתכנן על זה, אז אני מקווה שלא יכפילו את זה גם וזה יגיע ל-100$.

פורסם

ומה בדיוק הבעיה לקנות בEBAY ולשלוח לארץ ?

(נכון לעכשיו אמזון לא שולחים)

אם תפנה למוכר (עדיף אחד פרטי ולא חנות שמוכר 2000 עותקים בשבוע), תוכל גם לבקש ממנו שישלח לך רק את הדיסק + הרשיון.

ככה תחסוך את עלויות המשלוח על קופסא מלאה בשטויות לא נחוצות (מקום + משקל).

ואם אתה באמת רוצה לחסוך, תוריד את הווינדוס 7 מהאינטרנט ואז ותפנה למוכר ותבקש לקנות רק את הCD KEY.

ככה אתה מבטל את עלויות המשלוח לחלוטין.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לקנות ווינדוס מקורי זה נטו בזבוז.. גם ככה משלמים על כל מיני שטויות במדינה הזאת.. אז איפה שאפשר לעקוץ עוקצים.

אם יש פה מישהו שרוצה ווינדוס 7, מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.

Stay Dirty

פורסם

לשלם במכולת זה בזבוז. אפשר לפרוץ לשם בלילה. גם לשלם חשמל זה בזבוז. אפשר להתחבר לחדר המדרגות.

מה שאתה אומר זה לא שונה מכל גניבה אחרת. מעניין איך היית מגיב אם פקיד הבנק שלך היה גונב לך מהחשבון כל חודש 5 שקלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי,:mm_yeah:

אני מוחא כפיים להודעה שלך!

נקמיצי,

איפה המשלוח, איפה מיסים ומכסים? איפה הרווח של היבואן ואיפה העבודה שהושקעה בפיתוח הגירסה העיברית (במידה ומדובר על גירסא בעיברית)?

בכל מקרה, הסתכלות על המחיר בחו"ל והשוואה למחיר בארץ, לא רק שהיא קטנונית ומוטעת מהיסוד אלא יש גם לקחת בחשבון שהיא דו כיוונית, אתה היום בוחר לרכוש שלא בארץ (ובעצם פוגע במשק בצורה ישירה)ומחר פתאום הבעל בית שלך יתחיל לבדוק מה עלות שכר לפועלים בירדן/ הודו/ סין ןכן'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לקנות ווינדוס מקורי זה נטו בזבוז.. גם ככה משלמים על כל מיני שטויות במדינה הזאת.. אז איפה שאפשר לעקוץ עוקצים.

אם יש פה מישהו שרוצה ווינדוס 7, מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.

זו בערך ההבדל בין להשתין בבריכה כשאתה בפנים לבין להשתין מהמקפצה האולימפית 10 מטר מלמעלה...

ובקשר לטרד עצמו:

לפני שנה כשהתעניינתי על נורטון 360, הוא עלה בארץ לשנה מה שעולה באתר של נורטון לשנתיים, שלפתי כרטיס אשראי, תקתקתי באתר של נורטון והופלה, נורטון 360 לשנתיים במחיר של שנה בארץ.

האם מיקרוסופט לא מאפשרים קניה ישירה באתר שלהם ?

החלפת שפת ממשק מאז הויסטה היא קלי קלות, אני לא חושב שיש יתרון לקנות בארץ, כחלק מאופציות העידכונים אפשר להוריד ממשקים בשפות שונות מהנסיון שלי עם ויסטה.

ובקשר ל 27 יורו, הסיבה שלא החלפתי לפטופ היא בדיוק זה, אני ממש לפני החלפה, והחלטתי לחכות חודש חודשיים למרות שאני יודע בדיוק מה שאני רוצה לקנות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
בכל מקרה, הסתכלות על המחיר בחו"ל והשוואה למחיר בארץ, לא רק שהיא קטנונית ומוטעת מהיסוד
באופן טבעי התמחור יהיה לטובת אוכלוסיות עם יכולת קניה גבוהה משלנו... (מה גם שהם לא צריכים תרגום)

אבל אנחנו עדיין מדברים כאן על 100% הפרש!! השאלה הגדולה היא מי גוזר את הקופון? מייקרוסופט העולמית, היבואן או הקימונעים בארץ?

No worries 8)

פורסם

איזה גוזר קופון? איך 100%?

קרא מה שכתבתי, יש משלוח,מיסים ומכסים,רווח של היבואן,עלות הפצה ושיווק של המוצר (הוא לא מגיע לחנות שליד הבית שלך בחינם, הדלק של המשאית, הבלאי של המשאית והנהג, כולם עולים כסף), רווח של החנות .

אתה לא משלם משלוח? אתה לא משלם מיסים ומכסים (במידת הצורך כמובן אבל אל תשכח שהיבואן תמיד משלם)? אתה לא לוקח חצי יום חופש מהעבודה בשביל ללכת לשחרר את החבילה בדואר חבילות? אתה לא נוהג לשם ומבזבז דלק?

תשכלל את הכל ביחד ותגיע ל 20 ש"ח (במקרה הטוב) הבדל וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על שרות, אחריות והתיזוזים שאתה מתחיל לתזז אם פתאום מה שקיבלת מחו"ל לא עובד או שפתחת את החבילה ויש בה מוצר דומה אבל לא מה שרצית ועכשיו אתה תקוע עם מוצר שלא עובד אצלך.

פורסם

חצי יום לשחרר חבילה?

לשחרר חבילה בדואר זה תלוי בתור שיש, לא רואה איך מחכים חצי יום בשביל לקבל חבילה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא קרה לך אף פעם שפתאום איזה פקיד מחליט שלשחרור החבילה אתה צריך את אישור משרד התקשורת/ משרד החקלאות/ משרד התחבורה?

פורסם
לא קרה לך אף פעם שפתאום איזה פקיד מחליט שלשחרור החבילה אתה צריך את אישור משרד התקשורת/ משרד החקלאות/ משרד התחבורה?

לא קרו לי דברים כאלה אפילו שהזמני דברים שדרשו אישורים ממשרד התחבורה.

הכל תלוי באיך שולחים לך את זה.

10 דקות עמדתי מקסימום בתור, ניגשתי הצגתי את הפתק שיש לי חבילה לקבל, הלכו למדפים חיפשו והביאו לי בלי לשאול שאלות.

מה גם שבמקרה הספציפי הזה, אין סיבה למה לא להוריד את השדרוג ברשת ולשלם רק בשביל הרישיון (מחיר של חו"ל)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
איזה גוזר קופון? איך 100%?

קרא מה שכתבתי, יש משלוח,מיסים ומכסים,רווח של היבואן,עלות הפצה ושיווק של המוצר (הוא לא מגיע לחנות שליד הבית שלך בחינם, הדלק של המשאית, הבלאי של המשאית והנהג, כולם עולים כסף), רווח של החנות .

אני מסכים איתך שהמוצר יימכר יותר יקר בארץ מאשר בחו"ל מכיוון שהשוק המקומי קטן יותר... אבל שוב אנחנו מדברים על מחיר כפול מבחו"ל.

בוא נעבור שניה על הסעיפים שציינת:

1. מס כולל על תוכנות - (עד כמה שידוע לי) 16.5%

2. משלוח - אל תשכח שהעלות מתחלקת בין אלפי עותקים של חבילת התוכנה.

3. עלות הפצה ושיווק של המוצר - מגולם כמובן במחיר המוצר בחו"ל, ולכן לא רלוונטי לדיון.

4. רווח של החנות - מגולם גם כן במחיר המוצר בחו"ל, ולכן לא רלוונטי לדיון.

המוצר נמכר ב-600 ש"ח, כי מישהו כאן מוכן לשלם את הסכום הזה.

אתה לא משלם משלוח? אתה לא משלם מיסים ומכסים (במידת הצורך כמובן אבל אל תשכח שהיבואן תמיד משלם)? אתה לא לוקח חצי יום חופש מהעבודה בשביל ללכת לשחרר את החבילה בדואר חבילות? אתה לא נוהג לשם ומבזבז דלק?
לא, יש כיום לחברות השליחויות הגדולות שירות שיחרור מהמכס תמורת תשלום של פחות מ-100 ש"ח.

המוצר מגיע עד עליך הביתה וכל מה שנותר לך זה לשלם לשליח את המכס שהחברה שילמה + עמלת שחרור.

No worries 8)

• תוכן חדש...