Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,כיום יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8600gt.

האם בתקציב הנ"ל אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב שאני ארגיש הבדל משמעותי למשל בעת המשחק far cry2?

או שמה בתקציב הזה אני לא ארגיש שיפור משמעותי,במידה ולא כמה צריך להעלות את התקציב?

אם יש אפשרות לכרטיס מסך עם יציאת HD זה יהיה מעולה.

בן.

Got To love It

פורסם

לא תלוי רק בכרטיס מסך

הגורמים העיקריים הם מהירות השעון של המעבד, סוג זיכרון וכרטיס מסך

לגבי השאלה המקורית.

יש לך את הרדיאון 4850 שהוא מומלץ מאוד באזור ה500 שקלים.

פורסם

יש לי 2 ג'יגה זיכרון ומעבד intel core 2 do 2.66.

איך הevga gtx 250?

אני יודע שהוא חורג טיפה מהתקציב(650) השאלה היא האם הוא ישפר משמעותית את הגרפיקה מהאשר ה8600 שיש לי כרגע?

Got To love It

פורסם

אם כבר GTS ולא GTX קיים לסדרת ה250.

בתקציב שלך +- אשר יתן שיפור משמעותי אל מול ה8600 שלך (אגב, איזה דגם הוא? GTS במקרה או GT?) הייתי הולך על:

Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E, עולה 695 ש"ח בKSP.

ארז

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

האם אוכל להתפשר על כרטיס יותר זול שיתן ביצועים יותר טובים מאשר ה8600GT שיש לי כרגע?

אני מעוניין לאיכות צפיה שתהיה full hd.

Got To love It

פורסם

דבר חשוב לשים אליו לב זה הספק

הכרטיסים החדשים דורשים ספקים חזקים לידם

קפוץ ל hwzone.co.il ותראה שם המלצות

תכין מפרט מלא של המחשב שלך ותקבל המלצה "מקצועית"

:wink:
פורסם

אז נרכש הכרטיס מסך שהומלץ sapphire hd4850 vapor-x.

יותר מאוחר ארכיב אותו.

יש לי ספק 500 וואט,לא אמורה להיות לו בעיה להתמודד עם הכרטיס מסך.

במידה ואראה שיש בעיה עם הזיכרון אשתדרג אולם מדוע אמורה להיות בעיה כלשהי?

Got To love It

פורסם

אם יותר זול אתה מחפש, אז ההמלצה שלי היא על כרטיס ATI 4770.

HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E‎ של SAPPHIRE עולה 570 ש"ח בKSP.

של ASUS עולה 620 שקלים.

שני הכרטיסים של ATI שרשמתי (4850/4770), גם בגרסאות ה512MB ולמרות שה4850 בעל זיכרון איטי יותר - GDDR3 (במו ה250GTS) מבחינת ביצועים ובמיוחד במשחק FARCRY 2 בהגדרות גרפיקה גבוהות התוצאות בין הATI וכרטיס הNVIDIA 250 גרסת ה1GB!! כמעט זהות לחלוטין. גם מבחינת צריכת החשמל ההבדלים לא שונים במיוחד.

האינפורמציה האחרונה רשומה לפי ביקורות שקראתי על כרטיסי ATI ו NVIDIA מאתר TomsHardware.com

ארז.

במצבך הייתי קונה את הכרטיס של ATI.

גילוי נאות - אני בעל כרטיס GTX260 896MB ובמבט לאחור הייתי מעדיף לקנות 4870/4850 1GB של ATI באותה התקופה.

היום הכרטיסים החדשים של ATI בכלל רמה אחרת לגמרי! גם אל מול הNVIDIA החדשים שיוצאים בקרוב, אבל זה כבר לא בתקציב.

פורסם

תתחדש, פרסמת את ההודעה בזמן שאני רשמתי את התגובה האחרונה.

הכרטיס הוא מעולה, אין לך מה לחשוש, לא מבחינת הספק ולא מבחינת הזיכרון.

יש לך מערכת משחקים לא רעה בכלל עכשיו.

אגב, המעבד שלך הוא הE6750?

אם כן אז אולי תקרא קצת על נושא האוברקלוקינג ותגלה איך אתה יכול להמהיר לך את המעבד/כרטיס מסך ולהשיג תוצאות טובות הרבה יותר במשחקים.

פורסם

שני הכרטיסים של ATI שרשמתי (4850/4770), גם בגרסאות ה512MB ולמרות שה4850 בעל זיכרון איטי יותר - GDDR3 (במו ה250GTS) מבחינת ביצועים ובמיוחד במשחק FARCRY 2 בהגדרות גרפיקה גבוהות התוצאות בין הATI וכרטיס הNVIDIA 250 גרסת ה1GB!! כמעט זהות לחלוטין. גם מבחינת צריכת החשמל ההבדלים לא שונים במיוחד.

הפרש של 6 FPS זה לא קצת

http://www.ixbt.com/video/itogi-video/diag0909/fc-1680-pcie-aaa.swf

אודי A4

דימה.

פורסם

לא מצליח להכנס לקישור שצרפת, בכל אופן, רשמתי את ההערה שלי בהתבסס על מבחנים שערך שערך tomshardware.

כמובן שיש שוני בין המבחנים והתוצאות תלוייות בהמון משתנים כמו רזולוציה, AA ,AF ועוד בהם לכל כרטיס יש את היתרונות והחסרונות שלו, אך בכללית בטווח מחירים הזה ההבדל הוא זניח.

• תוכן חדש...