Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני שוקל לקנות סוזוקי בלנו ידנית שנת 99. לבקשתי הבעלים פנה למוסך (מורשה סוזוקי) וקיבל תדפיס הסטוריית טיפולים בשנתיים האחרונות. 2 דברים ששמתי לב אליהם: 1) תיקון במנוע בכ-1200 ש"ח. 2) 2 בעיות בגיר - כלפעם בהילוך אחר. כ"א תוקנה בעלות גבוהה (כ-1000 ש"ח). הטיפול האחרון בוצע לפני כשנה. האם הדבר מצביע על רכב בעייתי או שזה סביר לרכב ישן? האם בעיות רציניות יתגלו בבדיקה של הרכב? בנסיעת מבחן שעשינו לא נתקלנו בבעיות (ביצענו את כל מעברי ההילוכים). תודה מראש לעונים!

פורסם

תיקון בתיבת הילוכים ידנית אינו שכיח, במיוחד לא ברכבים משפחתיים כמו הבלאנו.

דווקא התיקון במנוע לא חייב להיות משמעותי. מוסך מורשה יקר יחסית למוסך רגיל, כך שיתכן שהתיקון שבוצע ב1200 ש"ח קטן יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה!

כשאתה אומר שזה לא שכיח - אתה מתכוון לכך שזה לא צפוי לחזור על עצמו הרבה, או שזה רכב שלא כדאי להתעסק איתו?

אגב, שאלתי את המוכר מדוע לא בוצעה החלפה מלאה של הגיר, והוא אמר שבבלנו לא מחליפים את הגיר כי זה ייצור חוסר התאמה למנוע. זה נכון? אם כן - אם הגיר יהרס לגמרי אני לא אוכל לתקן אותו כלל??

פורסם

אני לא יודע מה זה אומר "חוסר התאמה למנוע". לא מכיר תופעה כזאת, אבל מצד שני אני לא מכונאי רכב.

לדעתי יש סיכוי סביר שמי שנהג ברכב פשוט לא ידע לתפעל את התיבה הידנית בצורה סבירה והרס את הסינכרונים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...