Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 2002 ידנית. (ספציפית).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להשיג אחת מחבר במחיר טוב 160000 ק"מ הבעיה היא שהוא יד 5. (אני אהיה 6!)

מה אתם אומרים ? וכמה צריך להוריד אם המחירון הוא 51 אלף. (יש לציין שהאוטו מאובזר - כל התוספות ונקי מבחוץ ומבפנים).

חשוב לציין ,

אני סטודנט ולא רוצה להיקלע ליותר מידיי הוצאות על הרכב.

תודה רבה ,

אלעד.

כדאי שתגלה עניין בעתיד שלך אתה הולך לבלות בו את שארית חייך

פורסם

אם אתה שואל לדעתי הלא יותר מדי מקצועית אבל עדיין מחושבת, ברח לא משנה כמה טוב המחיר, זה כסף שאתה הולך להפסיד.

אוטו שעבר 160000 קמ ב8 שנים על הכביש זה אוטו אנוס לדעתי לא משנה כמה טוב כ"א מה-5 בעלים(!) שמר עליו.

אם אתה תהיה יד 6, או אתה או זה שיקנה ממך יספוג בום רציני של ירידה לדעתי כי או אתה או הוא התחנה האחרונה במחיר שפוי.

אני חושב שזאת לא מציאה, ותמשיך לחפש. אני אישית נרתעתי מלהיות יד רביעית על אוטו מאותה סיבה שאני מייעץ לך לברוח מהעסקה. אני חושב שאם אתה מכוון לסופר מיני וחפץ באוטו שלא יגרור אותך להוצאות סיאט איביזה יהווה פיתרון טוב.

פורסם
אם אתה שואל לדעתי הלא יותר מדי מקצועית אבל עדיין מחושבת, ברח לא משנה כמה טוב המחיר, זה כסף שאתה הולך להפסיד.

אוטו שעבר 160000 קמ ב8 שנים על הכביש זה אוטו אנוס לדעתי לא משנה כמה טוב כ"א מה-5 בעלים(!) שמר עליו.

אם אתה תהיה יד 6, או אתה או זה שיקנה ממך יספוג בום רציני של ירידה לדעתי כי או אתה או הוא התחנה האחרונה במחיר שפוי.

אני חושב שזאת לא מציאה, ותמשיך לחפש. אני אישית נרתעתי מלהיות יד רביעית על אוטו מאותה סיבה שאני מייעץ לך לברוח מהעסקה. אני חושב שאם אתה מכוון לסופר מיני וחפץ באוטו שלא יגרור אותך להוצאות סיאט איביזה יהווה פיתרון טוב.

איך בדיוק אוטו בן 8 עם 160K ק"מ הוא בהכרח אנוס? זה בסך הכל בגבול העליון של הממוצע מבחינת ק"מ - 20K בשנה.

זה שהוא יד 5 כבר זה משהוא אחר,ולך תדע איך כל אחד טיפל ברכב.

בתור סטודנט אני ממליץ לך לחפש משהו זול יותר לאחזקה ושמור יותר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תודה חבר'ה אבל האוטו שמור פרט לעל הנייר..ויש לי אחלה מוסכניק.. אם אני קונה אותו ב38 אלף זה לא משתלם ????

פורסם

אם אוטו שמור ומצבו טוב כפי שאתה מתאר וכן יש לך אחלה מוסכניק אז למה לא בכיף אפשר לקנות ולהנות מהאוטו.

לא להיות אפור כמו כולם , לנהוג בכיף ולהרגיש טוב עם הבחירה שעשיתה.

פורסם

אם אתה שואל אותי, זה אוטו אנוס, 20K לשנה זה הרבה אולי עם הנחה של 13K מהמחירון זה יוצא לך משתלם,

תחשוב טוב כמה זמן תצטרך לחפש אחרי פראיר שיקנה אוטו יד 6 כך שהוא יהיה 7.

אני חושב שצריך לחפש מציאה ולשלם עליה קצת יותר, ולא לחסוך על האוטו ואחרי זה ליפול בתיקונים משמעותיים.

אני לא גאון רכב, מדבר מנסיון של חיפוש אחר רכב במשך חודשיים.

פורסם

אז לידיעתך 20K זה עדיין ממוצע וממש לא גבוה.

עניין היד זה משהו אחר ואל תערב בין הדברים כי אני דיברתי על ההערה שלך לגבי הק"מ.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הדעה המקצועית אומרת לוותר על הרכישה? ואני מדגיש המקצועית..מבחינתי יד זה די שכיח והאוטו באמת בובה.

פורסם

מבחינת קילומטרז' אני חושב שזה בגבול, תלוי גם מי היה הבעלים הקודמים ואיך הוא שמר על הרכב אם הוא טיפל בזמן והכל אז יכול להיות שאין בעיה.

אם אתה יד שישית על הרכב יכולה להיות לך ירידה ערך דרסטית כאשר תרצה למכור את הרכב, אבל אם אתה אוהב את הרכב אני חושב שבסוף תמצא מישהו שיקנה אותו ממך(הכל שאלה של כמה תוריד לו מהמחירון)

אבל הכי חשוב פה, אמרת שאתה סטודנט ואתה לא רוצה להוציא הרבה על הרכב אז לדעתי הרכב לא יתאים לך בכלל, חלקים יקרים, טיפולים יקרים. תחפש משהו חסכוני בדלק וזול לאחזקה.

קובי

• תוכן חדש...