Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, הדינו נותן פה תוצאה יוצאת דופן כאשר לרנו יש יותר מ 20 כ"ס מהמוצהר.. , מעניין מה האינטרס של רנו להפחית כ"ס מההצהרה הרשמית, כאשר המלחמה השיווקית היא לרכבים חזקים כמה שיותר.

מה שבהחלט ניתן לראות מתחילת הסרטון הראשון שמכוניות VW בכלל לא בתמונה, מה שחובבי הנהיגה ידעו כבר מזמן, הגולף פשוט התברגנה ואין לה את זה יותר, מענין יהיה לראות את דגמי ה R בהשוואה ישירת למאגאן ולפוקוס.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שבהחלט ניתן לראות מתחילת הסרטון הראשון שמכוניות VW בכלל לא בתמונה, מה שחובבי הנהיגה ידעו כבר מזמן, הגולף פשוט התברגנה ואין לה את זה יותר

נו באמת, כמה תוכל לעוות את המציאות (גם כשהיא מגיעה מפי כתבי רכב ולא מניסיונך האישי) לטובת אי האהבה שלך (כדי לא לנקוט במילים חזקות יותר) למותג VW?

שמת לב שמדובר בגרסת ה- CUP, שספק רב אם תגיע למחוזותינו - ולא בגרסה הרגילה? שמת לב שהסיבה ש"מכוניות VW לא בתמונה", לגישתך, זה כי ל- GTI יש בקרת יציבות וכי הם מחכים לגרסת ה- R שאותה יש לבחון מול ה- CUP? וכי הם כבר "יודעים" איך הלאון תתנהג? הדבר היחד שכתבת שהוא נכון - זה שיש לבחון את ה- CUP מול ה- R (למשל שירוקו R). מה שהם לא עשו. ולא שממש אכפת לי מהתוצאה האפשרית של מבחן מול גרסאות R, פשוט דבריך מוציאים מהקשרם את המבחנים שנעשו.

אני לא חושב שה- GTI טובה יותר או פחות, משום שלא נהגתי על הרנו CUP (או הרגילה - הן הרי לא כאן). אני מניח שמעט מאוד אנשים בישראל בכלל ינהגו עליה (אולי חלק מכתבי הרכב וזהו). על כל פנים, ה- RS (ולכן גם ה- CUP) מעולם לא היתה מתחרה של ה- GTI (ה- ST אולי יותר באזור).

לי אין בעיה להודות שברגע שתגענה לכאן המילאנו 149 (מסרב לקרוא לה בשם אחר) והרנו, אני אשקול אותן ברצינות מול ה- GTI, אבל אצלך אפילו benchmark אחיד אין... חבל, כי כשנושא ה"רנו מול VW" לא עולה (ואתה לא מעלה אותו בכוח), התגובות שלך דווקא ענייניות (ולא עוסקות בהשוואה בין גרסאות מסלול ו/או בעלות 270 כ"ס, לרכב משפחתי חם בעל 210 כ"ס...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא נהגתי על המכוניות, אבל CAR מאוד נחרצים

...Oh dear me

When stacked up against the likes of the Golf GTI, the Megane RS wins hands down, thanks to its lightness, greater agility and extra pace. Add in its accessible performance and it undoubtedly becomes a more attractive prospect.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נו בחייך בר, אני בסה"כ מגיב לכתבה של מגזין EVO למה לקחת את זה כל כך אישי ?

צריך לשים לב שמבחינת מחיר הGTI הרגילה היא זו שעומדת בתחרות ישירה מול גירסאת ה CUP כאשר היא יקרה ב 1000 פאונד..

פורסם

נמאס לי מהמחירים ומהתמחורים בארץ, אני חוזר למינכן.

שם אוכל להחזיק GTI לאשתי ורנו לעצמי.

oktoberfest2.jpg

אני זוכר שכשגרתי שם, עשיתי חישוב כמה קל לבנאדם שסתם עובד לו כך, לרכוש רכב חדש מעניין, לעומת ישראל.

אני חושב שאני זוכר גם את הבירה הזאת, ואולי גם את הגברת, אבל הזיכרון הזה די מעורפל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נראת מצויין, השלדה מזכירה קצת את שירוקו החדשה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
זה אמנם סוטה מהדיון, אבל Lowenbrau ו- Augustiner הן הכי טובות לטעמי. שתיהן כמובן מבוואריה :-)

אחרי מבחן ארוך טווח באוקטוברפסט , Augustiner היא הבירה הבווארית (וכנראה גם הגרמנית) מספר 1.

לפי מה שהסביר לנו איזה בחור באוקטוברפסט, זאת גם הבירה היחידה שלא התמסחרה יתר על המידה ועדיין נמצאת בבעלות פרטית ולא של אחת מחברות הענק והם מפעילים את חצר הבירה הכי גדולה במינכן.

או כמו שג. יפית הייתה אומרת... זה כדאי! 8)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נראה שהמגאן מכוונת גבוה מאוד ובהחלט מדובר בעילוי מצד רנו מהבחינה העיצובית.

מראה וגימור קרבי פי כמה וכמה מהדגם היוצא שלדעתי ימשוך לא מעט חובבים חדשים לזרועות רנוספורט.

יהיה מעניין לראות את אופי השיווק שלה בארץ.

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם
כבר לא מעדכנים פה.

504L, מה קורה, סמכתי עלייך ואתה מתחיל להתרשל :wink:

לשמחת כולנו הנושא חי ובועט ויש מי ששומר על הגחלת :-)

למען האמת, כבר הבנו שיש לנו עסק עם מכונת נהיגה משובחת, נאה למראה ומתומחרת אטרקטיבית. כל שנותר לראות הוא מה יקרה בארץ - ומתי :roll:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

השאלה הנ"ל נוגעת לרצונו של היבואן למכור את הרכב ובכמיות..

22K פאונד נותן כ 138K שקלים כולל המיסוי הבריטי, ירצה היבואן לשבור את השוק ולחדור בצורה מסיבית לשוק, תמחור של 175K ומטה למכונת נהיגה כזו תבטיח הצלחה מסחרית נאה .., אם רק ירצו בקארסו..

• תוכן חדש...