Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרשימה, אמנם, רק חבל שהחליפו את העיצוב המגניב והמיוחד של המגאן הקודמת בדבר הצעקני הזה. יפה, אבל בולט. מה שהרוב מחפשים? אולי. ולמה שלא יישרו את הזווית של ההגה כבר? הסיפור של הנהג אוטובוס מיצה את עצמו.

חוצמזה, אין טענות. נראית מגניבה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועוד כתבה, מ-4CAR:

http://www.channel4.com/4car/rt/renault/megane+renaultsport/33301/2

למען הפרופורציה, גרסת קאפ זולה באנגליה מגולף GTI שלוש דלתות ידנית(200,000 ש"ח אצלנו) וגרסת RS מקבילה שם ל-5 דלתות.

לאור העיצוב, הביצועים וכנראה גם הניהוג המצוין, המשולבים בתמחור מאד תחרותי, עושה רושם שהמגאן החמה תעורר כאן לא מעט עניין כשתגיע, מתישהו ב-2010.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תעורר עניין אצל כתבי רכב אולי. לקוחות לא יקנו אותה כי יש לה עיצוב פנים של "ליסינג" ואם לא בגלל זה אז סתם בגלל הסמל העממי מקדימה.

עריכה: ואין שום קשר בפרופורציות של תמחור באנגליה לעומת תמחור בארץ (שתי מכוניות שעולות באנגליה אותו דבר לאו דווקא יעלו פה אותו דבר).

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כמובן שכמו רכבים אחרים של רנו (או כמה יצרנים אחרים) נקודת ההתחלה נמוכה יותר ולא קורצת לקהל יעד מסויים אבל לדעתי שתי נקודות שמנעו/דפקו עסקאות רבות על המגאן הקודמת, שופרו מאוד בחדשה.

קודם כל מראה ואבזור הליסינג העלוב. לפחות הגרסאות שמשווקות בחו"ל מגיעות באבזור לא רע ולפי הביקורות עם איכות חומרים גבוהה בהרבה (זה כמובן לא מחייב שהיבואן לא יפשיט את הדגם לרמה בסיסית ביותר מבחינת אבזור כדי להשיג מחיר אטרקטיבי אבל האיכות המשופרת תשמר).

דבר שני, הקודמת הביאה לשולחן התנהגות וביצועים אבל לא ממש כיכבה מבחינת מראה שלא היה מאוד פופולארי (ויש שאפילו יאמרו שהיא מכוערת) וזה אומר שמי שקנה אותה או שלא ייחס משקל גדול למראה או שהסכים לפשרה הזאת וזה דחף אנשים לאופציות אחרות, בעיקר השירוקו. הפעם נראה שיש להם דגם מוצלח ביד שגם מבחינת מראה חיצוני עושה עבודה יפה מאוד, כך שהאלמנט הזה לא רק שלא יהווה בעיה, אולי אף יביא אנשים שיתעניינו יותר במראה ופחות ביכולות הגבוהות של הרכב (כמובן בשילוב עם מחיר אטרקטיבי).

פורסם
תעורר עניין אצל כתבי רכב אולי. לקוחות לא יקנו אותה כי יש לה עיצוב פנים של "ליסינג" ואם לא בגלל זה אז סתם בגלל הסמל העממי מקדימה.

עריכה: ואין שום קשר בפרופורציות של תמחור באנגליה לעומת תמחור בארץ (שתי מכוניות שעולות באנגליה אותו דבר לאו דווקא יעלו פה אותו דבר).

לאחר שבחנתי את המכונית מקרוב בפרנקפורט, לא נותר לי אלא לחלוק על קביעתך. עיצוב הדשבורד הרבה יותר מעניין מהדור היוצא - ומרגיש איכותי יותר, גם אם לא ברמה של מוצרי VAG. מאידך, קשה לתאר את הדשבורד בגולף החדשה כמשהו מעניין או מקורי למראה, ללא קשר לאיכות.

ולעניין הסמל העממי, שככה "על הדרך" פעיל ומצליח בפורמולה 1 ובספורט מוטורי בכלל שנים רבות(ומה לעשות שקרסו לא יודעים למנף זאת שיווקית) - הוא אינו עממי יותר מסיאט, סקודה או מאזדה, למשל. אנשים קונים סיאטים ספורטיביים יקרים או סקודות יקרות, אנשים יקנו גם רנו ספורטיביות שיציעו תמורה מצוינת למחיר. להזכירך, ספורט קליאו הצליחה בעבר בארץ - ומגאן קופה דור ראשון היתה סחורה חמה במחצית השניה של שנות התשעים. אגב, אין לי רנו ומעולם לא היתה לי - אך מעולם לא פסלתי איזשהו רכב בגלל סמלו ה"עממי". שאתרגם לך מילולית את השם פולקסוואגן? :wink:

ולעניין התמחור, מחירה של מגאן RS250 בגרמניה זהה למחירה של גולף GTI שלוש דלתות ידנית. Enough said.

פורסם

לא ממש מבחן אלא יותר התרשמות ראשונית.

מה שכן אחת התמונות כאן שכנעה אותי שמחלקת השיווק של רנו פישלה. עד עכשיו לא נפלתי מהעיצוב אבל כבר בכתבת וידאו של אוטוקאר זיהיתי זווית חדשה ומאוד מרשימה שעד עכשיו לא ראיתי בתמונות שרנו פרסמה.

מהצד, קצת מלמעלה:

car_photo_339547_25.jpg

חוץ מזה, לדעתי גם הצבע מעולה. נראה לי שזאת הבחירה שלי 8)

פורסם

נו מה יהיה ?

סתם לכתוב דעות קדומות מבלי שיש לך ממש מושג על מה שאתה מדבר ?

נהגתי במאגאן החדשה באירופה, יש לך מושג בכלל איך נראה הרכב חוץ מתמונות שראית בעיתונות ?

לקוחות לא יקנו אותה ?

באירופה יש שוק לא רע בכלל למאגאן והקליאו הספורטיביות , שם כנראה יש ערך מוסף לרכבים עם יכולת, בארץ יש רק פוזה ודעות קדומות.

אתה הוכחה חייה לכך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הבחור קנה לאחרוה קליאו ספורט חדשה אז אני לא יודע עד כמה הוא באמת הוכחה חיה לדעות הקדומות שאתה מדבר עליהן...

פורסם

CX25GTI תודה שהעלת חיוך על הבוקר, אני והקליאו ספורט 2009 שבבעלותי מודים לך על המחמאות.:)

ובחזרה לנושא, אירופה זה לא כאן. בהודעה שלך הסברת בעצמך מדוע לרכב צרפתי ספורטיבי (או סתם עם תג מחיר יקר) לא יהיה שוק גדול בארץ ("פוזה", "דעות קדומות"). רק שיווק אגרסיבי של היבואנים יפתור את הבעיה הזאת, והם כנראה מעדיפים להשקיע משאבים בפלחי שוק אחרים כמו מתחרים אחרים שלהם (לדוגמא יבואני מאזדה, טויוטה, פורד וכו').

אני מאד מקווה שקרסו יביאו את ה- 200 וה- 250 (ואת ה- GTR) ושישווקו אותם מכל הלב כי הן בהחלט יכולות להצליח, אבל קודם שישכנעו בהצלחה את ישראל ישראלי שיש סיבה לשים 170 אש"ח אצל קרסו ושצרפתיות לא מתפרקות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הגבתי על המאגאן מפורשות, החדשה מהווה שיפור משמעותי לעומת הקודמת ולטעמי אינה נופלת בעיצוב הפנים שלה מהמקבילות שלה בקבוצה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לא ממש מבחן אלא יותר התרשמות ראשונית.

מה שכן אחת התמונות כאן שכנעה אותי שמחלקת השיווק של רנו פישלה. עד עכשיו לא נפלתי מהעיצוב אבל כבר בכתבת וידאו של אוטוקאר זיהיתי זווית חדשה ומאוד מרשימה שעד עכשיו לא ראיתי בתמונות שרנו פרסמה.

מהצד, קצת מלמעלה:

car_photo_339547_25.jpg

חוץ מזה, לדעתי גם הצבע מעולה. נראה לי שזאת הבחירה שלי 8)

למעשה, כל הכתבות כאן הן בגדר התרשמות ראשונית, במסגרת השקה בה כל כתב נוהג ברכב מספר שעות, במקרה הטוב. בעבר, הציעו הרבה יותר זמן נהיגה על חשבון PR ותכנים שיווקיים, היום נראה שהבאלאנס קצת השתנה - וחבל. בכל מקרה, יהיה מעניין לקרוא מבחני דרך מלאים כשהמכונית תגיע לבריטניה, בעלת הכבישים המאתגרים מהנדסי שלדות ומומחי כיול...

הזווית שאתה מדבר עליה בהחלט מחמיאה למכונית - ובכלל, כשפוגשים אותה במציאות, מהפרופיל, רואים עד כמה הפרופורציות טובות ומיקום בסיס הגלגלים מוצלח ביחס לצללית הכוללת; המכונית אינה סובלת מסרח עודף קדמי מוגזם האופייני למרבית ההנעות הקדמיות של ימינו(שירוקו היא דוגמה קלה, פיז'ו 407 וסיטרואן C5 החדשה דוגמה כואבת).

אגב, גם פיז'ו RCZ מטפלת בסוגיה זו יותר טוב מ-308 הצ'באק.

לעניין הצבע, הוא אכן מרשים. הלבן, עושה רושם, אנמי משהו - ואין לו את העומק הויזואלי שיש לו בגולף(הבדל בגוון וכן משטחים ישרים מול מעוגלים). נקודה לא משמחת שחזרה על עצמה במגוון תמונות ה-RS החדשה, היא העובדה שגוון הפגושים היה מספיק שונה מגוון הגוף בתנאי אור משתנים. בצהוב הלא מיטלי ובאדום זה מאד בולט.

פורסם

אם הייתי מעצב לעצמי רכב, הוא היה נראה בערך ככה.

גם הביצועים על הנייר והרושם של הבוחנים מאוד לטעמי!

אם הרכב יגיע לארץ בתג מחיר שלא יעבור את ה200K אשמח לשדרג את הקליאו בעוד שנה, שנתיים.

רק שקרסו לא ידבקו בתסמונת "שירוקו".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כבר לא מעדכנים פה.

504L, מה קורה, סמכתי עלייך ואתה מתחיל להתרשל :wink:

השלמת פערים:

http://issue.imotormag.co.uk/1H4af7f37d09bb4655.cde/page/14

עכשיו יצאה גם כתבת וידאו חביבה ב-evo.

חלק ראשון:

http://www.evo.co.uk/videos/planetevovideos/245941/ford_focus_rs_vs_renaultsport_megane_250_cup_part_1.html

חלק שני:

http://www.evo.co.uk/videos/planetevovideos/245944/ford_focus_rs_vs_renaultsport_megane_250_cup_part_2.html

מאוד אהבו את הרכב.

מעניין מאוד נתון הדיינו האמיתי שמדדו למגאן (ולפוקוס RS).

ניר

• תוכן חדש...