Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי אותה בגרמניה, והיא אכן נראית מצוין בפרופיל. לטעמי אפשר אפילו למצוא כמה קווים שהועתקו מאסטון מרטין.

מלפנים לעומת זאת ... קצת פחות.

דני G.

פורסם

עוד כמה כתבות מאותה השקה בספרד.

אגב, את מי שזה מעניין מה הייתה תצורת המבחן בהשקה, עד כמה שאני מבין העיתונאים קיבלו יומיים לשתי הגרסאות (בשתיהן עם האופציה של 19" כשבסטנדרט זה 18") כולל 6 הקפות במסלול (Ascari) עם ה-cup ובמקביל ירד גשם בחלק מהזמן (מה שקצת מפריע לבחון את הרכב באמת עד הקצה).

http://www.carenthusiast.com/reviews/article/4020/-/2009-Renault-M%E9gane+Renaultsport+250/First+drive+-+Sport+and+Cup+versions.html

http://www.autotrader.co.uk/EDITORIAL/CARS/FEATURES/renaultsport_megane_250_car_review.html

http://www.honestjohn.co.uk/road_tests/

וגם רשימת אבזור/אופציות מלאה:

http://www.honestjohn.co.uk/road_tests/index.htm?id=414&section=price

אולי זה שהקאפ זולה יותר ומאובזרת בצורה סבירה (כשהתוספות לספורט הרגילה לא קריטיות) ידחפו את קרסו להביא אותה.

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה את הדגם הזה אבל המגאן הזאת יפיופה אמיתית!

אהבתי את הג'אנטים המיוחדים ואת הלוח שעונים סטייל פרארי...

הלוואי ויחליטו להביא אותה לארץ ויעשירו קצת את נוף מכוניות הספורט שיש לנו פה.

פורסם

רגע, גרסאות הCUP יותר זולות מהספורט הרגילות? (אל תתפוס אותי במושגים המדוייקים, הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים שלהם...).

אם כן, מישהו ברנו מתחיל לחשוב בהגיון (ההגיון הפשוט אומר למה שרכב שיש בו פחות איבזור יעלה יותר?).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

קודם כל התשובה לשאלה שלך היא כן.

העניין הוא שתמיד (עד כמה שאני זוכר) גרסאות הקאפ ברנוספורט היו זולות יותר כי הן היו גרסאות מופשטות מאבזור והכיול היה יותר הארד-קור (וכיול בגדול לא עולה כסף) ואז זה היה מאוד הגיוני.

אבל פה ב-CUP מעבר לכיול שונה (מתלים/קפיצים קשיחים יותר עם אנטירולים עבים יותר) יש גם LSD שזה חלק מאוד יקר (ויש עוד כמה הבדלים אבל שוליים יותר).

ובנוסף, האבזור הבסיסי שמגיע כבר בקאפ לדעתי לא רע ואפשר להסתפק בו (וגם, התוספות שמגיעות בספורט הרגילה, היקרה יותר, לא כאלה מדהימות), מה שהופך אותה למאוד אטרקטיבית.

גם הכתבות מדברות על זה שהתמורה לכסף מעולה במגאן קופה (ביחס למתחרות) ועוד יותר בגרסת הקאפ הזולה יותר.

פורסם

לא בשמיים זה עניין יחסי, זה עדיין חלק בעל ערך משמעותי ויקר מרוב האופציות האחרות שאפשר להוסיף לאוטו.

הנקודה שלי שבקאפ בניגוד לקפיצים/בולמים אחרים, יש גם תוספת של חלק יקר (יותר מרוב התוספות שחסכו מהספורט הרגילה) ועדיין הקאפ זולה יותר.

פורסם

זה פשוט מעולה...

תחשבו על הGT3 911 לעומת 911 טורבו.

הGT3 עולה כמה עשרות אלפי אירו יותר.

הרבה פחות אבזור.

פחות בקרות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

וידאו מהמסלול של ההשקה (אסקרי):

כתבת מבחן של אוטוקאר מול הפורד RS:

http://www.autocar.co.uk/VideosWallpapers/Videos.aspx?AR=244329&CT=V

שורה תחתונה, ה-RS הרבה יותר חזקה (300 כ"ס) ולכן מהירה יותר אבל המגאן קלה יותר, נשלטת יותר, מאוזנת יותר, ואוחזת/מתנהגת יותר (וגם הרבה יותר מתאימה ליומיום ומחליקה שיבושים בכביש).

לא לגמרי ברור לי איך מכל הנתונים האלה שהם הציגו הם עדיין מעדיפים שם את ה-RS אבל צריך גם לזכור שיש פער גדול של איזה 5 אלף פאונד במחיר לרעת הפורד.

מכל הכתבות אני מבין שהרכב מתון יותר ביחס ל-R26 (או ה-R26.R) אבל אותי עכשיו מעניין איך היא ביחס למגאן ספורט הרגילה של הדור הקודם :twisted:

פורסם

לא לגמרי ברור לי איך מכל הנתונים האלה שהם הציגו הם עדיין מעדיפים שם את ה-RS אבל צריך גם לזכור שיש פער גדול של איזה 5 אלף פאונד במחיר לרעת הפורד.

מכל הכתבות אני מבין שהרכב מתון יותר ביחס ל-R26 (או ה-R26.R) אבל אותי עכשיו מעניין איך היא ביחס למגאן ספורט הרגילה של הדור הקודם :twisted:

מאחר והפוקוס הזו היא איזושהי אבן דרך, כפי שהיתה R26 כשיצאה וכפי שהיתה פוקוס RS הקודמת בשעתה. 300 כ"ס להנעה קדמית הם מספר מרשים, איך שלא נסתכל על זה - ובפרט שהם יורדים לכביש בצורה משכנעת.

חוץ מזה שהם בריטים, תמיד היתה להם חולשה לפורדים חמים - והמכונית הזו מזכירה להם את אסקורט קוזוורט המנוחה מתחילת שנות התשעים.

אישית, עיצובה של הפורד, בה פגשתי בתערוכת פאריז 2008 ובפרנקפורט השנה, וולגרי בעיני ותנוחת הישיבה בה מעט גבוהה - בכל זאת פוקוס. הרנו, אותה בחנתי בקפידה בפרנקפורט, עשתה לי את זה יותר.

ומבחינת הכתבות(הפעם תודה לך על הלינקים), עושה רושם שהמכונית אכן פחות הארדקור מ-R26 אך היא מכונית יותר טובה - ועדיין שומרת על מינון פאן גבוה מאד בגרסת קאפ(או שלדת קאפ בדגם ספורט). לאור המחמאות שההגה קיבל, העובדה שה-ESP מתנתק לחלוטין, הביצועים העדיפים ועוד כמה נקודות, נראה לי שהתשובה לשאלתך די ברורה.

אגב, אני איתך בהתיחסותך לגבי יבוא גרסת קאפ לארץ, שעושה רושם של קניה הסטרית. באנגליה, מכונית זו זולה מגולף GTI סימן 6 שלוש דלתות ידנית(200,000 ש"ח בארץ) - הזהה שם במחירה לגרסת הספורט. למרבה המזל, לגרסת קאפ אין חלונות אחוריים כהים, אותם מוצאים בדגם הספורט(אני מתעב את הטרנד הזה, המדגים כיצד תרבות שוליים ערסית מקבלת לגיטימציה ותופסת את מרכז הבמה).

נקודה אחרונה. כל המכוניות שנבחנו צוידו בגלגלי "19, אך המכונית באה כסטנדרט עם "18, עם צמיגים שונים לקאפ ולספורט. אין לי ספק שהמכונית תתנהג זורם יותר ותחוש יותר חיה(alive) עם הגלגלים הסטנדרטיים. מן הסתם היא גם תזכיר יותר את תחושות הניהוג של R26.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הכתב של אוטוקאר לטעמי נגוע במעט חולשה לפורד..

נראה בבירור בכתבה שהרנו אינה מתקשה ואולי אף מהירה יותר בכביש המפותל, נהג עבד קשה מאוד על מנת להישאר קדימה, הרנו פשוט נראה כמתנהגת טוב יותר בעיקולים, כנראה שלהוריד 305 כ"ס עם הנעה קדמית זה עדין בעיה.

כאשר הכביש מתחיל להתיישר עם פניות ארוכות יותר , שם כמעט 60 כ"ס עודפים מראים שיש לפוקוס יתרון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המגאן החדשה נראית איכותית יותר (מקווה שגם מרגישה כזו) בפנים וזה פלוס גדול מבחנתה בהשוואה לדגם היוצא.

חבל שלא ניתן לערוך את אותו המבחן גם בארץ.

מסקנה: שיתחילו לייבא את הפוקוס החמה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני גם הבנתי שהאיכות בפנים מאוד שודרגה (והרבה יותר טובה מהפורד שנחשבת די עלובה).

בזמנו במבחנים מול ה-R26 הפורד קיבלה בראש במסלול למרות היתרון הענק בכ"ס (שם הוא אפילו היה גדול יותר כי ל-R26 יש רק 230 כ"ס). מעניין איך זה יהיה פה.

וכמובן שזאת התעניינות תיאורטית, כי פורד RS לא יהיה לנו בארץ...(ואגב, אם כבר הזכרנו אותה, לדעתי העיצוב שלה צעקני בטירוף. ממש לא לטעמי)

• תוכן חדש...