Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מומלץ לראות את הפרק הרביעי של "טופ גיר" שם יש השוואה מצויינת (בעיקר במסלול) של הרנו מול הפורד.

מסקנה סופית: הנאה, הנאה, הנאה ולא משנה מי הנבחנת, את שתיהם היו לוקחים לחנייה הפרטית. זו לדעתי נקודת זכות מרשימה לרנו כאשר מהפורד זה היה מצופה (לפחות ע"פ ההמבחן),

תהנו.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין סיכוי למחיר כזה. הם הולכים למכור את הקליאו ב 180K.

אם יתמחרו אותה באיזור ה 200K מול הגולף GTI, אז גם סבבה.

emotion of motion

פורסם
אין סיכוי למחיר כזה. הם הולכים למכור את הקליאו ב 180K.

אם יתמחרו אותה באיזור ה 200K מול הגולף GTI, אז גם סבבה.

לאו דווקא. אני מסכים שב- 175K וסביבותיו, היא תהיה מאוד מאוד אטרקטיבית.

אבל אם את הקליאו ימכרו במחיר (המופרז בעליל) של 180, נראה לי שאת המגאן הם בטח ינסו למכור ב- 220K.

בסביבות ה- 200K ומעלה, משום שחובבי (או חובבני ;-) ) נהיגה הארדקור אין הרבה, היא כבר נכנסת למגרש של שירוקו, A3, GTI, סדרה 1 וכו', שמספקות אולי פחות הארדקור, אבל יותר בערכים אחרים שחשובים גם הם בארץ הקודש (ובכלל).

רוצה לומר, יהיו רוכשים, אבל משמעותית פחות. להיט כמו הרנו קופה של אמצע-סוף שנות ה- 90 היא לא תהיה במחיר הזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לאו דווקא. אני מסכים שב- 175K וסביבותיו, היא תהיה מאוד מאוד אטרקטיבית.

אבל אם את הקליאו ימכרו במחיר (המופרז בעליל) של 180, נראה לי שאת המגאן הם בטח ינסו למכור ב- 220K.

בסביבות ה- 200K ומעלה, משום שחובבי (או חובבני ;-) ) נהיגה הארדקור אין הרבה, היא כבר נכנסת למגרש של שירוקו, A3, GTI, סדרה 1 וכו', שמספקות אולי פחות הארדקור, אבל יותר בערכים אחרים שחשובים גם הם בארץ הקודש (ובכלל).

רוצה לומר, יהיו רוכשים, אבל משמעותית פחות. להיט כמו הרנו קופה של אמצע-סוף שנות ה- 90 היא לא תהיה במחיר הזה.

אם קארסו היו חושבים נכון ההיצע הספורטיבי שלהם היה צריך להראות כך:

טווינגו ספורט ברמת מחיר של 130-140 א"ש

קליאו ספורט - 150-160 א"ש

מאגאן ספורט - 175-185 א"ש

כיסוי מרבי של כל קבוצות חובבי הרכב החל מאילו עם בעיות כיס קלות ועד חובבי הרכב המושבעים שלא יהססו לרכשו מאגאן ספורט ב 180K.

דרך אגב, אני לא חושב שהמאגאן נופלת מהגולף ואו שירוקו בשום תחום, ועל פי מבחנים באירופה, גם מבחינת איכות וגימור פנים של הקבינה .

VW הינו רכב עממי בדיוק כמו רנו, נסיון למצב אותו ברמה של אודי ואו BMW נראה כמו OVERSHOT של היבואן בדיוק כמו יבואן הונדה בארץ , התוצאה הסופית אינה מבריקה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא יזיק לקראסו גם לשווק יותר את הקליאו והמגאן ולא למסמס אנשים שמבקשים נסיעות מבחן.

כשהקליאו והמגאן הגיעו לארץ, הם התחילו יפה מאוד עם פרסום ואירוע בגני התערוכה וזכו להתעניינות רבה. מאז כלום.

emotion of motion

פורסם

הקליאו יקרה. מאוד יקרה.

הפלואנס נראה לי זוכה כבר להזמנות ליסינג עוד לפני שהגיעה.

זה שהם מתמחרים רכבים ב- 180, אבל יודעי דבר יכולים להשיגה בפחות, זה ממש לא משרת את המכירות, משום שמי שלא יודע שיש הנחה - לא ניגש בכלל לסוכנות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
oktoberfest2.jpg

ללא מילים.

לא הבנתי מה ניסית להגיד בזה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

את זה לא ידעתי, אבל מגניב שניחשתי נכון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...