Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוסיתא ישנה מאוד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חדש פה וניכנסתי כי רציתי לישאול אותכם שאלה שהיתעסקתי עליה הרבה מאוד זמן!

יש לי מתחת לבית סוסיתא ישנה מאוד בצבע תכלת עכשו זה של השכן שלידי והוא הפך אותה למן מחסן שהוא לא נוגע בו במסתבר שנים!

חסר לה מראות של הצדדים וואלה אני לא יודע מה עוד ובאיזה מצב היא אבל החיצוניות שלה בלי דפיקות בכלל!

מצב מכני באמת שאני לא יודע !

הממ בגדול רציתי לישאול אותכם כמה היא יכולה להיות שווה ככה,שזה אומר לימכור ככה למישו שהוא ישפר אותה.

או שאם אני ישפר אותה נגיד מנוע חדש צביעה כללית וכאלה אז כמה היא תיהיה יכולה להיות שווה למכירה?!

כי שמעתי שלא מזמן היה איזה שהוא תצוגת מכוניות סוסיתא ישנות ואנשים מכרו אותם באלפי דולרים!

תמונה של הסוסיתא!

http://tinypic.com/r/2qkhsms/4

זאת הסוסיתא הראשונה הכי קרובה בתמונה!

תודה על העזרה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

50,000 דולר זאת הסוסיתא טנדר, שנשארו רק 2 ממנה בעולם: כאן בארץ ואחת בניו יורק.

בקשר לסוסיתא של השכן שלך- תיגש אליו ותישאל בכמה הוא מוכן למכור אותה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

חסר לה מראות של הצדדים וואלה אני לא יודע מה עוד ובאיזה מצב היא אבל החיצוניות שלה בלי דפיקות בכלל!

ואללה תפסת הזדמנות לדפוק את השכן הפראייר שלך ולהיות מיליונר!

עודד

פורסם
50,000 דולר זאת הסוסיתא טנדר, שנשארו רק 2 ממנה בעולם: כאן בארץ ואחת בניו יורק.

:wink:

למרות ששרדו רק 2 מכוניות כאלו, אין בעובדה זו להפוך אותה לבעלת ערך כספי משמעותי;

הסוסיתא לא היתה מכונית נאה, חדשנית או פורצת דרך מבחינה כלשהיא.

המכונית הזו שווה בדיוק כמו האנאדול הראשונה שיצאה את מפעלי אוטוסאן בטורקיה ב 59' - סיפור לידתן היה די דומה, אגב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

50.000 דולר? זו לא הסוסיתא של יורם שהתפרסמה באי. ביי. לפני שנתיים?

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אם אתה מחפש התעשרות קלה ומהירה, אתה לא בכיוון הנכון.

אם יש לך סנטימנטים לרכב הספיציפי הזה, ואתה רוצה לשפץ אותו, אולי תהנה תוך כדי. תלוי בך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

במצבו עכשיו האוטו הזה שווה אולי 2-3 אלף. אם הוא ישופץ, וישקעו בו לא מעט כסף- גם אז הוא לא יהיה שווה יותר מדי. הערך היחידי שלו- זה זה, שהוא מאד נוסטלגי ומסמן משהו למדינת ישראל. אבל זה עדיין לא יגרום למליונרים לרוץ, ולפתוח את הארנק, כדי להוציא סכומים לא הגיוניים!

חוץ מזה, מאיפה לך, שהשכן בכלל ימכור אותה- עד עכשיו עד כמה שאני יודע, הוא סירב בתוקף לכל מי שניסה- אם זה האוטו, שאני חושב עליו!

נ.ב. אל תאמין, לכל מה שאומרים בטלוויזיה. אני כבר ראיתי איזה חוכמולוג ב"יד 2", שבמודעת מכירה של הכרמל שלו כתב משהו בסגנון: "רכב נדיר ומבוקש מאד, ראיתם בטלוויזיה, כמה אמרו שזה שווה..." :lol::lol::lol::lol::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נ.ב. אל תאמין, לכל מה שאומרים בטלוויזיה. אני כבר ראיתי איזה חוכמולוג ב"יד 2", שבמודעת מכירה של הכרמל שלו כתב משהו בסגנון: "רכב נדיר ומבוקש מאד, ראיתם בטלוויזיה, כמה אמרו שזה שווה..." :lol::lol::lol::lol::-D

נכון. יש גם את ההוא שעושה מכרז על המיני מיינור שלו כבר שנה וכותב: "... רכב כזה לאחר שיפוץ יהיה שווה מעל 40000.... תראו מודעות אחרות, כמה מבקשים עליהם..." או משהו בסגנון (נכתב מהזכרון)

ולחיזוק הדברים... כמעט כל הכרמלים או כרמליות (איש איש והעדפתו) שמפורסמות ביד 2 (במחירים לא כל כך גבוהים, יש לציין.) מפורסמות כבר כמה שנים ללא הצלחה למכור.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

זה מזכיר לי את הבדיחה על הילד ששאל את אביו מה ההבדל בין תאורתי למעשי .

בכל מקרה הרכב הזה שווה חמישים אלף דולר מינוס שתי מראות .:lol:

פורסם

לפני 4 שנים לערך, כשחיפשתי מכונית, הלכתי לראות וולבו 144 71' במצב מעורר רחמים, בלשון המעטה.

המוכר חשב שהוא יושב בפיתחו של מכרה זהב, ולאחר משא ומתן קצר, טרק את מכסה המנוע, או יותר נכון מה שפעם היה מכסה מנוע ואמר לי - "אתה לא עושה לי טובות, יבוא איזה משוגע מהמועדון של הענתיקות, יספור הכסף, ראיתי אותם בטלוויזיה, אלא משלמים טוב"...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יבוא איזה משוגע מהמועדון של הענתיקות, יספור הכסף, ראיתי אותם בטלוויזיה, אלא משלמים טוב

ואז אבא שלך בא ושילם לו מה שהוא ביקש ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...