Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מדליק את המחשב, יש אפשרות ללחוץ DEL ועוד כמה מקשים כדי להיכנס לתפריט של הביוס ועם זה אין בעיה.

 

הבעיה היא אחרי המסך הזה, למשל מקש F8 לא עובד ואם בטעות הגעתי למסך של F8 בגלל נפילה של המחשב ואני צריך לבחור באיזה מצב לעלות, המקלדת לא מגיבה ואין לי אפשרות לבחור בכלום אלא לחכות שהזמן המוקצב יעבור והמחשב יעלה לבד.

 

המצב מציק לי בעיקר כשאני רוצה לעלות בוט של חלונות כדי להתקין ויש צורך ללחוץ על מקש זה או אחר כדי להתחיל להריץ בוט מהדיסק מה שלא מתאפשר לי בכלל.

 

האם יש פיתרון?

some people need a high five

in the face

with a chair

×
×
  • תוכן חדש...