Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשך עדכון - אתמול הרכבנו צלחות ורפידות חדשות מאחורה. ושוב התגלה סימן חיובי : רפידות אורגילניות שרשום עליהם "FIAT", הם היו גמורות. אני מניח שזה אורך החיים שלהם (30,000 מיילים).

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרבה זמן לא עדכנתי. אז הנה..

החלפנו את הג'אנטים למגנזיום. הנה התמונה. מה דעתכם ? לא הרכבתי עדיין את הצלחות באמצע, כי על הזמן מפרקים וזה סתם נשרט.

החלפנו את כל התפוחי הגה, משולשים, גומיות, לאגר של הדרייבשאפט, תושבות, בולמי זעזועים שמסתבר שהיו תפוסים לגמריי ( 3 מתוך 4 היו תפוסים כל אחד במצב אחר, אחד תפוס פתוח, השני סגור). כנראה שזה שהרכב עמד קרוב ל 20 שנה עשו את שלהם והם פשוט נתפסו כי הרכב לא זז.

וכמובן, החלפתי למשאבה חשמלית של סובארו כפי שכבר עדכנתי בשרשור אחר. פשוט תענוג. תודה ליובל על הטיפ. הרכב מניע בנגיעה.

איזה הבדל, הרכב פשוט נוסע אחרת לגמריי בזכות הבולמים החדשים. לפני זה התהפכו לי המעיים מכל נסיעה וחשבתי לתומי שככה אולי זה צריך להיות. למי שמתעניין, רכשתי בולמים מסוג GABRIEL שהם בולמי גז שמיוצרים בארה"ב.

המשך בשבועות הקרובים.

תמונה0103.jpg

פורסם

יפיפיה, כיף להסתכל על התהליך שאתה עובר עימה.

:)

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי עדיף את הגנטים המקוריים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
הגאנטים המקוריים הם 13" והם פשוט קטנטנים.

אלו 14 אינץ זה קצת יותר גדול, אבל עדיין לא ענק.

הבעיה היא לא הגודל אלא במראה "החדשני" על רכב ישן שלטעמי לא הולם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מדהים לראות כיצד רכב משתמר יפה באקלים של קליפורניה.

אבל הג'אנטים החדשים נראים בסדר גמור. מהי הסיבה להחליף את הישנים? יש להם מראה אותנטי, ממש כמו הפיאט 131 של פעם.

התמונה על הליפט צולמה במוסך כחול לבן בפ"ת?

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

זה באמת מדהים..הרכב פשוט ללא טיפת חלודה חוץ מאחת קטנה בבאגז'. ראה תמונה.

ממש כאילו רכב בן 5-6 שנים. הרצפה, השסי, פשוט הכל נקי, צבע מקורי כסוף. אבל אל תשכח שהרכב הזה נסע רק עד 1991 ומאז עמד במוסך סגור איזה 18 שנה עד שגאלתי אותו... זו הסיבה האמיתית, לא המזג אויר.

התמונה על הליפט צולמה ברחובות, אצל "מוסך דרור" שהוא חבר קרוב שלי. מוסכניק מעל 30 שנה עם ניסיון רב.

הצמיגים היו גמורים ורציתי שיירשם ברישיון שהמידה גדולה יותר. יש שני גדלים בדגם הזה, או 13" או 14".

העדפתי 14" כמובן. לא מצטער. את הגאנטים הישנים מכרתי.

42.JPG

פורסם

הגנט'ים דוקא לטעמי. הם לא מודרניים מדי, ודומים היו קיימים כשהספיידר הזו היתה, כאופציה בתשלום.

http://www.histowheels.com/Cromodora/

ג'נטים מודרניים, "אווריריים" ובקוטר 15-17 בהחלט לא ייראו טוב על קלאסיקה כמו 124 ספיידר.

רביב - חשוב: עם ההחלפה של הג'נטים, האם החלפת גם את הברגים לארוכים יותר, מספיק ארוכים כדי להתברג עד הסוף, ועם

"קונוס" מתאים לג'נט?

:turn-l:
פורסם

נחמד לראות את האהבה שלך לרכב

וכן הצלחת לרכוש פיאט ללא חלודה וכו שנשתמרה כך

יש לי הרבה כבוד לפיאט

הרכב הראשון שרכשתי היה 127 ובעיסקת החלפהכעבור חצי שנה עברתי ל124 ספישל גיר ידני אחת הבודדות בארץ

מודל 1972 רכב נהדר

בהצלחה ושתהנה

ראובן נזירי,

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מזמן לא עדכנתי.

החלפנו 4 בולמי זעזועים, כיוון פרונט, ונסעתי עליה כבר לא מעט (סביב ה 400 מייל מאז הגיעה לארץ).

בשישי האחרון, כהכנה לטסט, הוספתי אצל חשמלאי הבית שלי (חשמל סימן טוב ברחובות) REPLAY כדי להגביר את עוצמת הפנסים הראשיים. הם היו חלשים מאוד, כנראה בגלל עייפות החוטים. למרות ששמתי נורות הלוגן מחוזקות, זה עדיין לא עזר.

עכשיו הרכב מוכן לטסט, שישי הבא מקווה שהוא יעבור את הטסט השני שלו (לא ייאמן אבל עברה כבר שנה מאז הגיע לארץ).

המטרה היא קודם לסיים את המיכני ורק אז להתחיל עם השיפוץ קוסמטי (צבע, ריפודים וכו).

מה שכן, אני עדיין מתלבט אם לשים מזגן ברכב.. וגם חגורות אחוריות בשביל הילדים.

30072010072.jpg

30072010073.jpg

• תוכן חדש...