Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי סיפור לספר לכם, בתקווה שתוכלו לעזור לי.

הסחתי את עיניי מהרמזור הירוק לעבר הצומת. כשחציתי את הצומת, הרמזור כבר היה אדום ו"זכיתי" לשני פלאשים. זה היה בלילה, כך שאין לי שום ספק שצולמתי בוודאות.

אני מצטער על כך, התייסרתי כל הלילה מה היה קורה אילו וכו', אבל תודה לאל, זה נגמר בפלאש בלבד.

המקרה קצת מורכב: מדובר ברכב חברה ששייך לחבר טוב - "ללא בעלים". הקנס יגיע אליו לעסק, במידה והוא לא יסב את העבירה על שמי - הקנס יהיה על ראשו 4000 ש"ח (1000 ש"ח כפול 4 על אי הסבת הדו"ח).

הבעיה היא שאין לי רישיון ישראלי ולא אזרחות ישראלית. הרישיון הוא צרפתי - מה שהופך את הסבת הדו"ח למורכבת יותר.

מה עושים?

1. האם אפשר להסב דוח על אזרח זר?

2. האם אני משלם כאזרח זר?

3. ובכלל, האם מה עושים עם תיירים שמקבלים דוחות?

תודה רבה!

פורסם

מה עושה תייר עם דרכון זר ורישיון זר כשהוא שוכר רכב מחברת השכרה ?

בדיוק אותו הדבר אפשר לעשות איתך.

השאר אצל חברך מכתב שבו אתה מסכים להסבת הדו"ח על שימך בצירוף צילום דרכון ורישיון זר/בינלאומי.

כשהדו"ח יגיע, יסבו אותו על שימך ותשלם.

שים לב ! אם ברשותך רישיון ישראלי, יתכן ומישהו עשוי להגדיל ראש, לבדוק זאת ולחייב אותך בנקודות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...