Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיוויק - התנהגות מאוד ממוצעת. ביצועים טובים יחסית ל-1.8, אבל הכל יחסי...

רוני

לא יכול להעיד לגבי פותח השרשור אך נראה לי שלמי שמחפש משפחתית עם קצת "פילפל" "התנהגות ממוצעת" הייתה מספיקה.

לא נראה לי כל כך בריא לעשות חרקות עם ילדים מאחורה.

פורסם
אני מבין שהכול יחסי (אבל מעל לממוצע).

אני מסתמך אל דעות של עיתונאי רכב מאנגליה ומרוסיה.

למה לא אמרת קודם? אז אני מסתמך על דעות של עיתונאי רכב מאוזבקיסטן ואנגולה, והם אומרים שהסיוויק והג'אז מתנהגות כמו חולה פרקינסון וטורט בזמן התקף.

במילים אחרות - תביא סימוכין, או אל תכתוב סתם.

לא יכול להעיד לגבי פותח השרשור אך נראה לי שלמי שמחפש משפחתית עם קצת "פילפל" "התנהגות ממוצעת" הייתה מספיקה.

לא נראה לי כל כך בריא לעשות חרקות עם ילדים מאחורה.

פותח השרשור ציין את הביצועים וההתנהגות כפרמטר ראשון במעלה. ההנחה שלי היא שהוא מחפש משהו עם יותר מ"התנהגות ממוצעת". הוא גם לא הזכיר שום ילדים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פותח השרשור ציין את הביצועים וההתנהגות כפרמטר ראשון במעלה. ההנחה שלי היא שהוא מחפש משהו עם יותר מ"התנהגות ממוצעת". הוא גם לא הזכיר שום ילדים...

בזה אני חייב להסכים עם רוני.

פורסם

הלינק הראשון זה סקר - אין לו משמעות בהקשר של דעות של עיתונאים.

הלינק השני - איפה הדירוג היחסי? הרבה מכוניות מקבלות אצלם ארבעה כוכבים... בנוסף - זה דירוג כללי לדגם, לא לגרסאות ספציפיות. והרי לא חוכמה לתת ארבעה כוכבים באופן כללי לביצועים של מנועי 1.4, 1.8, 2.2 וטייפ R...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לטעמי האישי כל הרשימה לא ממש ספורטיבית ,נראה לי שהסויק עוד פחות מהשאר.

אני הייתי מחשיב אותן קומפקטיות\משפחתיות קטנות עם מנוע סביר - להבדיל מעגלות פחנוע ה 1.6 אוטו שהורגלנו אליהן.

דניאל, אתה מודע לזה שזה לא ממש ספורטיבי?

על מה אתה נוהג היום אם אפשר לשאול וכמה ספורטיבי אתה רוצה להיות?

מה חשוב לך ב"ספורטיביות" של הרכב?

נתן.

פורסם

אני לא מעונין להחליף את הרכב שלי (יאריס ידנית), מדובר בקרוב משפחה.

בתווך המחירים של 130K- 140K, לפי דעתי אלה הן המועמדות הכי ספורטיביות שיכולות להיות.

בגלל כול הויכוחים המיותרים, אני לא הבנתי איזה רכב עדיף לפי דעתכם?

פורסם

דניאל, לגבי האוקטביה - שווה לבדוק ולראות אם ניתן להזמין במיוחד אוקטביה 1.8TSI ידנית...

אני אהיה שם בשישי הבא ואשמח לברר עבורך - אם תרצה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אתה רוצה לקבל תשובות יותר מדויקות, תחפש בפורומים של הדגמים הספצייפים בחו"ל. שם אתה רואה תגובות של מאות אנשים, שמחזיקים באותו רכב. לאומת זאת כאן אתה מקבל במקרים מסוימים חוות דעת של אנשים, שבחיים לא היה להם הדגם המדובר ובקושי עשו נסיעת מבחן (או קצת יותר מזה). רק ככה אני מצליח להסביר לעצמי שטויות מהסוג, שלסיוויק יש "המנוע הרועש" וכו'.

פורסם
ראיתי שעדכנת את החתימה - מה קרה ליטי?

אייל, אומנם זה ממש לא רלוונטי לת'רד...

כרגע נשארים במשפחת הפביה ובהחלפה הבאה נעבור ליטי (רק במידה ותיהיה 1.8TSI 4X4).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הלאון הידנית היא בעלת ביצועים טובים בגירסת ה1.8TSI ומאובזרת למשעי.

ממליץ על נסיעת מבחן- אנחנו כבר בלאון השניה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...