Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,יש לי את המערכת הבאה.

שאני שומע על הכי גבוה 0-35,אני שומע על 32-35,אני לא שומע ברמה שאני שומע על 0-32.

מה יכולה להיות הבעיה?איו רעשי פלסטיק.

AMP1: zapco i4100--mono: orion 5001 -- REAR: JBL - GT0937 SUB: ROCKFORD P2 NEW CAPACITOR: AUDIOBHAN 1.2 FARAD

KAPA PERFCT6.1 של Infinity

Kenwood KDCBT6544UY

במערכת הקודמת,היה לי

PIONEER 7900bt

קומפננט 6.5 אינטש Rockford t162s

והמערכת הייתה יותר חלשה,במקסימום שמעתי נקי מאוד.

המערכת הנוכחית יכולה להגיע לעוצמה של הקודמת ולהישמע נקי,אבל שאני מעביר לרמה הכי גבוהה זה לא נקי ממש.

יכולל להיות בגלל שהעוצמה הזאת תשתפר מתי שאני יצא לרכב?העוצמה 22-25 זה כבר מאוד חזק(ברמה שקשה להתרכז בסביבה),מעבר זה נועד למסיבות וכדו'.

זאת עוצמה שאני לא מסוגל לשמוע בתוך הרכב.

פורסם

ברגע שהרדיודיסק מוציאאת האות בהספק מקסימלי, הוא כבר יוצא מעוות.

לשם כיוון תגביר ברדיו עד כ 80% מהעוצמה האפשרית, ותכוון את הגיינים במגבר שהרמקולים יגיעו קצת לפני עיוות.

מתחדשת*

פורסם

תגיע לאחד המפגשים ויעזרו לך לכוון את המערכת.

אם תמשיך לשמוע עם עיוות כנראה שבקרוב תפתח שרשור בעל הכותרת "נשרפו לי הרמקולים, מה עושים?"

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה יהיה עם יכולת הביטוי של הילדים היום?!

לא הבנתי כלום ממה שרשמת, לפחות רשמת כותרת נורמאלית שממנה מבינים מה אתה רוצה.

:cry: !!SOLD!!

פורסם
תגיע לאחד המפגשים ויעזרו לך לכוון את המערכת.

אם תמשיך לשמוע עם עיוות כנראה שבקרוב תפתח שרשור בעל הכותרת "נשרפו לי הרמקולים, מה עושים?"

איתמר.

ברגע שנשרפים הרמוקלים,יש בשביל זה אחריות לא?

אני חושב לחזור על אותו מתקיו (גריז מערכות)ולבקש שיכוון לי שוב.

פורסם
מה יהיה עם יכולת הביטוי של הילדים היום?!

לא הבנתי כלום ממה שרשמת, לפחות רשמת כותרת נורמאלית שממנה מבינים מה אתה רוצה.

הרגת אותי אריק.

השאלה שלי זה איך אפשר לשמוע על המקסימום? איך מגיעים למצב שלא מספיק חצי מזה?

בפיוניר שלי (5900) הסקאלה נעה בין 0-50 , ב - 30 כבר בלתי אפשרי לשמוע..

ומה זה אחריות על הרמקולים? אז תחליף ותשרוף גם אותם על הדרך?

פורסם

לזה שמעליי, הגיינים במגבר שלך מכוונים כמו שצריך לכן כבר בווליום 30 זה גבוהה מאוד , אצל פותר השרשור הגיינים כנראה סגורים לכן העוצמה לא מספקת. 

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תגיע למפגש בעוד שבוע ואני בטוח שיעזרו לך לכוון כמו שצריך את המערכת, לדעתי זה רק עניין של כיוון ולא מוצר תקול

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

יש לי מגבר של זאקפו,צריך מיו מברג מיוחד על מנת לכון אותו.

ואני חושב שאני בא,בטוח היו אנשים שיוכלו לעזור לי?

פורסם

אם תיהיה נחמד אדיב ותביא משהו לנשנש ע"פ הכתוב בשרשור המפגש , אני בטוח שחברי הפורום שרובם הטובים ישמחו לסייע!

ותגיע , תרחיב קצת את הידע בתחום לא מזיק!

:roll:

פורסם

קודם כל תגיע, תעשיר קצת את הידע מבחינת אודיו ומה מוצע ומותקן היום בשוק

דבר שני- אם אתה יודע שצריך מברג מיוחד תביא אותו(מה יכול להיות מיוחד? שטוח/פיליפס/כוכבים, אפילו לי יש בבית סט שלם של מברגי כוכבים)

וכמובן- תביא איזה משהו לנשנש כמו שאמרו מעל, הרי כולנו מביאים משהו :p

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תביא רק משהו לנשנש

אחלה מגבר ד"א,לא צריך כוכב\משולש\ירח :wink:

פתח את הלוגו של ZAPCO עם מפתח פילפס רגיל משתי הצדדים,ויש לך חוגות GAIN - FRONT/REAR

HI PASS/LOW PASS/FLAT לכול זוג ערוצים

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...