Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת LCD על קיר- עזרתכם נדרשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה צופה ב THE HILLS?!

GAY! :)

אין כמו להסתכל על הטפל במקום על העיקר

מצטער לאכזב אותך, לא יודע מה זה THE HILLS.

זו תמונה שצולמה לפני שנה מיד לאחר התקנת הטלויזיה, נדמה לי שחיפשנו תוכן כלשהוא ביחס 16:9 כדי לקבל אינדיקציה על איכות התמונה.

בקשר לממיר : הוא יושב על המפרק של הזרוע ברקן מופנה כלפי מטה ולא קרוב לגוף הטלויזיה. (בתוך סלסלה ייעודית שהכנתי)

בהתחלה קניתי עבורו זרוע להחזקת ממיר שמתחברת בהמשך של הזרוע המפרקית, אבל הפתרון הזה יותר טוב במיוחד כשמדובר בממיר הקטן של YES 3100 , אשר קולט את השלט גם בלי קו ראייה.

עריכה: עשיתי ZOOM על תמונה נוספת שיש לי : הטלויזיה על YES2 סרטים וכתוב מתחת ללוגו : שוברי קופות.

לא הצלחתי למצוא בIMDB סרט בשם שאמרת ככה שכנראה שפספסת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה על התגובות, סיכום שרשור:

אחרי כל התגובות שלכם, התחלתי לחשוד שמה ש"יש" לי זה לא התקנה על הקיר, אלא סתם התקנה בגלל שכשקניתי לא הייתי מודע לזה שיש הבדל:roll:

טלפון לחנות- " אם לא כתוב על הקיר- אז לא על הקיר!" :cry:

החלטתי שזה לא כזה נורא אם היא לא תהיה על הקיר ויש לזה יתרונות 8)

בקיצור, הגיע היום בבוקר מתקין עם קיט התקנה, כיוון אותה ותלה לי אותה בסלון (יותר נכון בחדר :lol: )

על התעסקות עם הכבלים החלטתי כרגע לוותר (יש כל כך הרבה כבלים שבכל מקרה לא ניתן להעלים את כולם- לפחות לא רואים אותם בחושך ואני לא בבית במהלך היום 8) ), שבוע בא אני אקנה שרוול וכוננית טלוויזיה יותר נורמלית וזהו.

מצרף תמונות,

תודה לכולם,

שנה טובה !

DSC03155v1.jpg

DSC03156v1.jpg

פורסם

המלצה:

לפי הפרופורציות שאני רואה בתמונה שצילמת, הטלויזיה תלויה גבוה מאוד.

מבחינה בריאותית וגם מבחינת נוחות, עדיף שהטלויזיה תהיה נמוכה ע"מ שהעין לא תתאמץ (לאורך זמן, בצפיה בסרטים וכד') וגם שהצוואר שלך ישאר במקומו בלי כאבים.

כאשר מדברים על מרחק גדול יותר מזה שיש אצלך (בין הכורסאות לטלויזיה), נושא הגובה הופך מעט פחות קריטי, כי בסופו של דבר העין שומרת על אותה זוית אבל ככל שתתרחק תוכל להגביה את הטלויזיה מבלי לאמץ את העין.

מזנונים קומפקטיים לטלויזיות LCD, המתוכננים לחללים קטנים יחסית, הינם נמוכים בדיוק מהסיבות הללו.

נכון, זה אולי "קול" לתלות את הטלויזיה גבוה כמו תמונה, אבל בתמונות שיש לך בבית אתה לא צריך לשבת ולצפות במשך שעות ארוכות.

כל האמור הינו מניסיוני האישי והמלצתי עבורך היא לנסות ולהווכח בעצמך :)

תתחדש ;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

וואוו, לקחתם ממש קשה את העניין של THE HILLS.

זו סדרה לילדים בגיל הטיפשעשרה על בנים בנות שמשורדת בMTV, אני יודע את זה כי עשו על זה פרק שלם באיש משפחה.

לא צריך להעלב או לעשות זומים למניהם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...