Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשה למפרט מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש לי בקשה, בנאלית ונפוצה. לאחר נסיונות רבים אין ספור לתקן את המחשב שלי, הבנתי שככל הנראה לוח האם או המעבד תקולים.

(מחשב לא עולה את השלב הראשון, גם לאחר עדכון ואיפוס ביוס, וכל יתר הפעולות הנדרשות. אם עולה - עושה ריסט.)

הבנתי שאני מוכרח לקנות מחשב חדש.

הצרכים: אינטרנט, אופיס, סרטים, ומוסיקה. משחקי פלאש ותו לא.

חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית חזק, כך שלא תהיה לי בעיה להריץ כמה יישומים במקביל בלי שהמחשב יאט את פעילותו.

מסך דק - כנראה שגם הגיע הזמן, שוב, הצרכים בסיסיים ביותר.

המחיר - הפרמטר החשוב ביותר. שיהיה זול ככל הניתן. לצורך העניין, אם יוזיל את המחשב שיימכר ללא HD, זה בסדר כי כבר יש לי אחד.

המחשב יעבוד עם XP, וOFFICE 2007.

אם מישהו יוכל לעזור לי בבניית מפרט \ איתור מחשב מוכן מתאים - אשמח מאוד. אם גם איכות השירות חשובה, כי אני גר רחוק והכל יצטרך להתבצע רק דרך הדואר.

תודה מראש,

צביקי

פורסם

אין לך סניף של IVORY או KSP קרוב לבית? תוכל לברר עלויות שם.

זכרון - מינימום היום 2גיגה,עדיפות למותג כגון KINGSTONE

מעבד - תלוי בך בעיקר,אך לא ממש משנה אם תבחר ב AMD או אינטל,הדרישות שלך מהמחשב הן יחסית קלילות כך שכל מעבד חדש בשוק בסכום נמוך יחסי יתאים לעבודה

הרדיסק - עזוב שיש לך אחד,קנה עוד אחד. לא מזיק ובמיוחד במחירים של היום (1טרה בפחות מ400שקל),פשוט תקנה עכשיו במקום בעתיד הקרוב ;)

לוח - הרוב לוקחים גיגהבייט,המהדרין asus,iwill,intel ודומיהם. כמו במעבד כמעט כל לוח יתאים לך

מארז - 500W ולא פחות,גם חסכוני וגם חזק :). אל תתפשר על משהו סיני כי זה יגרום לך להמון בעיות

כ.מסך\כ.קול - אם אתה לא גיימר או לא מתכנן להריץ משהו כבד,במרבית הלוחות כיום שתיהם באים כבר על הלוח. אז כבר חסכת סכום משמעותי.

צורב - עולה בסביבות 100שקל,אלא אם אתה פריק של בלו-ריי,אז הסכום עולה ל4ספרות :p

מקלדת ועכבר - אם אתה עובד הרבה על המחשב,לך על משהו נוח ואיכותי ולא על זבל,כי אחר כך זה יעלה לך במפרקי ידיים וכו'.

זה היה "בגדול" על מה צריך לבדוק כשקונים מחשב :) חכה לאחרים שירחיבו קצת יותר.

מקווה שעזרתי אפילו בקצת ;) - אופיר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה המפרט שחשבתי עליו :

מסך:

[..] LG LCD 23" W2343T 5ms DVI FULL HD WIDE ₪1111

מעבד:

[..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪487

לוח אם:

[..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ₪380

זיכרון:

[..] G.SKILL 10248MB (1024MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-1GBNT ₪93

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD4350 256MB DDR2 HDMI - RETAIL ₪181

צורב DVD:

[..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪114

מארז:

[..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162

ספק כוח:

[..] HEC 450TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK - זמין במלאי ₪276

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪80

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 NCQ - ST3250318AS ₪226

מחיר סופי: ₪3203

המפרט הורכב ב - http://www.IQPC.co.il

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...