Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצרות כאן באו בצרורות לבעל הרכב או גם למשפץ...?

(הבעיה לא נפתרה בביקור הראשון. לא בשני ולא בשלישי. בסוף בא ה"בום". אני יודע, אנחנו לא מבינים גדולים בתחום הגירים, אבל זה רק נראה כ"כ קשור ?) למה תמיד צריך לחכות ל"בום" ?

איך אתה דניסאן, בתור בעל מקצוע, היית נוהג עם הלקוח הזה ? (יש או אין אחריות ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

בעל הרכב, כמה חודשי אחריות קבלת על השיפוץ?

 

אם התקלה קרתה בתחום האחריות יש לעמוד על תיקון ללא עלות מצדו של בעל הרכב.

מה היתה ההסכמה בין בעל הרכב ומשפץ?

פורסם

אם אני לא טועה האחריות הייתה לחצי שנה.

מהרגע הראשון שקיבלתי את הרכב התלוננתי בפני בעל המוסך שהגיר אינו מתפקד כשורה והתראתי זאת בפניו.

המצב הלך והדרדר במשך החודשים והמשכתי להתריע זאת בפני בעל המוסך עד שבסוף כמו שקודמי אמר בא הבום הגדול.

את האמת על מה ומו לא סיכמתי עם בעל המוסך, אמרתי לו לעשות מה שצריך ואחרי זה נדבר, ואולי זאת טעות.

בגלל זה שאלתי את שאלתי איך אני צריך להגיב כרגע?

מהרגע הראשון שקיבלתי את המכונית הגיר לא תוקן כמו שצריך לטענתי.

שוב פעם אני חוזר ומדגיש שהייתי אצל בעל המוסך כמה פעמים מאז וכל פעם אחרי יום הוא החחזיר את הרכב בטענה ללכלוך באיזה שסתום בגיר, ואינו פירק או ניסה לפרק את הגיר.

×
×
  • תוכן חדש...