Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למזלי הרב לא התנגשתי עם אף בע"ח.

אבל, לפני כשבועיים, אני נוסע לי בצ'קפוסט לכיוון חיפה, והרכב שלפניי בולם. לא הבנתי למה, אז בחשדנות ובזהירות (הייתה לי הרגשה רעה משום מה) עברתי לשמאלי וראיתי פרה מול הפנים שלי. מהר בלמתי והמשכתי ליסוע, אח"כ הודעתי למוקד העירוני. זה היה מפחיד, כשאחר כך העברתי לי בראש סנריו של להיכנס בפרה עם סקסו. נעים זה לא נראה לי בכלל.

פורסם

בארץ יש גידור כזה רק בכביש שש.

אתה בטוח? אולי בקטעים הראשונים. תסע בקטע החדש שיוצא מבית קמה ותגיד לי אם יש שם גדר. במיוחד שמסביב יש הרבה מושבים וקיבוצים ולא פעם ראיתי חיות מצדי הכביש.

• אחראי פורום
פורסם

2 מקרים במהירות של "מחוץ לעיר" - חתול שקפץ ראש בול לתוך שלט הרישוי.

הייתי עם קורולה 99', ולא הרגשתי כמעט את המכה. ראיתי את החתול בזמן התעופה

וכמובן שנשמעה חבטה, אבל לא משהו מבהיל מדי. השלט התעקם ונקרע קצת על הניטים, החתול נקרע הרבה.

מקרה שני - ציפור שננעצה בגריל של אסטרו. כמובן שלא הורגש שום דבר.

(ועוד מקרה עירוני של דריסת יונה א-לה ג'ורג' קוסטנזה).

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני פגעתי בפינת הטמבון בנמיה. הורגשה רק מכה קלה.

עצרתי מיד אחרי הפגיעה והיא כבר לא זזה.

הנסיעה היתה במהירות של כ 100 קמ"ש.

הבעיה איתן שהן רצות שפוף ומהר ולא הספקתי להתחמק.

לרכב לא קרה כלום.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

חזור מאילת, אחרי באר שבע ממש לפני העליה לכביש 6.

מזדה 6 לפני, נוסעת 100 קמ"ש, פתאום מגיח כלב (בדואי?) בריצה מהשול וחותך לתוך המזדה.

הנהג קצת נבהל, זגזג שמאלה-ימינה-שמאלה ומיד התיישר בנתיב בריחה מהכלב (כנראה ESP ?).

בקיצור, המזדה נכנסה בכלב עם החלק הכי ימני של הפגוש שלה (כמעט הצליח להמנע מפגיעה), הכלב סבסב, נבח קצת וחזר בריצה לשדה (לא קרה לו כלום).

למזדה מעיכה קטנה (שלא דורשת שום תיקון).

פורסם

גם לי יש סיפור מעניין

יום שבת גשום לפני מספר שנים נוסע לי ( עם רכב של חבר) ביושב במרכז. שותה קפה חם

ופתאום בום עצום אני מלא זכוכיות ובדיוק איפה שהיד של הבלם יד שוכב תרנגול הודו שמתחיל לפרפר

אני מלא חתכים מהזכוכיות. מותר לציין שנסעתי על 50 בערך עד היום אין לי מושג איך הוא הגיע אלי

מוסר השכל

תסעו עם קסדה (:

פורסם

לא יצא לי, אבל חבר לעבודה, "גילח" פגר של חמור שהיה מונח על הכביש (עבר עליו איכשהו...)

הוא סבל מס' חודשים רב מסירחונות וריחות קשים מאוד, בשל חתיכות בשר שנותרו אי שם בתחתית מרכב הרכב.

alfa 156 2.5.

פורסם

יצא לי להפגע עם לא מעט חיות בר בכבישים, אני רוצה להאמין שזה בגלל שאני נוסע הרבה יחסית בכבישים בין-עירוניים נטושים בשעות מוזרות ולא מסיבות אחרות :lol:

מעבר לעדרי הברחשים שדבוקים לי גם עכשיו לגריל הקידמי, יצא לי "לחסל" לפחות שני חתולים וכלב קטן אחד.

לא מזמן היה לי כמעט ונפגע עם גמל שחיכה לי מאחורי עיקול באחד הלילות בכבישי הנגב. למזלי הצלחתי להתחמק מפגיעה.

במקרה אחר, בתקופת השירות הצבאי, סאוונה בה נהגתי פגשה חזירון בר. לסאוונה שלום, החזירון אמר שלום.

אני לא חושב ש"הסתכלות רחוק" היא פיתרון מוחלט לבעיה. בניגוד לבני אדם שלרוב רואים ושומעים את המכונית מתקרבת ויודעים להמתין בסבלנות, לחיות בר יש נטייה מוזרה לעמוד על השוליים ולהתחיל ריצת עמוק לכביש בדיוק כשהרכב שלך מתקרב. תוסיף לזה את העובדה שלחיות בר יש פרווה בצבעי הסאווה טבעיים. בלילה כמובן עוד יותר קשה לזהות אותם, במיוחד כשמדובר בחיות עם פרווה כהה יחסית - עד שלא יכנסו לאזור המואר יהיה קשה לראות אותם וגם אז כבר כמעט מאוחר מידי.

בקיצור, כדי לזהות את החיה שעומדת בשולי הכביש ומחכה להתפרץ צריך עיניים של גשש בדואי, ומה לעשות, לחלקנו יש שורשים אירופאיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אפשר להנמיך אורות ולהאט זה יכול לעזור לחיה לצאת מההלם ולהתחיל לברוח. ליד הבית שלי מסתובבים הרבה צבאים וחיות אחרות, אז אני פשוט מחפש אותם מרחוק (ביום). יצא להיכנס בכמה ציפורים ובחתול...

פורסם

אני לפני איזה שנה נסעתי במהירות של 60 קמש באשקלון ופתאום משום מקום קפץ לי חתול לכביש היה לי אז מיציבושי סופר לנסר עליתי עליו עם הגלגל הקדמי הימני הוא עשה סלטה על הכביש וברח עם צליעה ברגל לצערי עדשעצרתי את הרכב לבדוק מה שלום החתול הוא כבר נעלם..

ופעם קרה לי בכביש מהיר, נסעתי עם 2 חלונות פתוחים וציפור עברה לי ברכב נכנס מהחלון של הנהג ויצאה מהחלון של המושב ליד הנהג מזל שלא נכנסה לי בראש..

פורסם

לילה אחד נסעתי עם אחד הפרדסים באיזור עם איזו ידידה בסביבות 2 וחצי בלילה,נוסע בערך 60-70 שבילים ישירים שאני מכיר בעל פה פתאום קופצות לי לאמצע הדרך 3 דמויות שנעמדו במקום,בסוף הסתבר שאלו נמיות.

הצלחתי מהתחמק מהשניים שהיו בצדדים והאמצעי קיבל את הבק אקס בראש,יצאתי מהאוטו הוא פירפר עד שנפח את נשמתו :?

פורסם

יצא לי בכביש הבקעה בלילה לפגוע במשהו בלתי מזוהה.

פירק לי את הפגוש (לא נשבר - רק יצא מהמקום) ואת מגן הגלגל הפנימי מהפלסטיק.

אין לי מושג אם הדבר חי או מת. חושך מצריים והוא התעופף לשיחים. מאחר וזה גם יכול להיות צבוע או חיה רעה אחרת - לא נגעתי.

בפעם אחרת הלכתי ברחוב ולפתע שמעתי מכה חזקה. הייתי בטוח שפגעו בבן אדם אבל פתאום ראיתי חתול מתעופף באויר ודופק את הראש בעמוד של תחנת אוטובוס חצי מטר ממני.

כמו שהוא נחת על הרצפה הוא דפק ריצה ונעלם תוך שניות.

פורסם

לפני מספר שנים אשתי נסעה באיילון כאשר עורב החליט להתאבד על החלון הקדמי שלה. היא, כמובן, עשתה את המעשה ההגיוני היחיד - הורידה את הראש והמשיכה לנסוע ב-100 קמ"ש עם הראש על מושב הנוסע...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

בכביש 443, פגעתי בחמור רץ שהשתחל בחור בגדר ההפרדה בין הנתיבים.

ראיתי את החמור רק שבריר שנייה לפני שפגעתי בו, הפגיעה הייתה בסביבות ה 80 קמ"ש .

החמור התפגר עוד לפני שהגיע לרצפה, הרכב הלך לעולמו (קורולה חדשה).

המזל שלי ושל אשתי היה שזה היה חמור קטן יחסית ולכן הוא לא חדר את השמשה הקדמית אלא רק שבר אותה.

היה כיף :shock:.

• תוכן חדש...