Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A4 B5 השוואה בין 2 מנועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים ארוכים למכונית סלון מהנה

הגעתי למסקנה כי אודי תעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר מאחר ואחותה הבווארית e36 אינה ניתנת למציאה במצב מקורי או ראוי

מרצדס סי קלאס מבחר מועט ומחירים יקרים עבור מנועים חלשים מידי

אפלא 156 תהיה נטל עבורי למרות שאני מאוד מאוד מחבב את מה שהיא משדרת ולמרות השוק היחסית פעיל שלה ועוד הרבה יתרנות מובנים מאלהם,אני חושש מבלאי מואץ מאחר ואני עושה קילומטרז' גבוהה ורכב זה ידוע בתשומת הלב המאוד אינטסיבית שעליו לקבל,ועליות אחזקה של חלפים של כמו גרמניות עם אמינות פחותה(משופרת בשנים האחרונת אך עדיין נופלת אחיותיה הגרמניות)

דר פור אי 4 נראת כמו בחירה הגיונית,מוצקה ,בעלת תדמית טובה יחסית,הרבה דוגמאות בשוק שמורת ומקוריות

ומחירים הגיונים בעלי פרופרציה

הדילמה היא כזאת?

1.8T ידנית או 2.4 וי 6 טיפטרוניק?

מי מפגין יותר אמינות? איך התיבת הטיפטרוניק של אודי מהשנים האלה?

האם צריכת הדלק תהיה פחות או יותר זהה?

האם הביטוח ייתקר משמעותית בגלל מנוע הוי 6?

תודה :)

Porsche 944 turbo

פורסם

יצא לי להתנסות בשני המנועים האלה (על A6 אומנם)

לדעתי ה 2.4 V6מנצח. אבל גם ה1.8T לא רע, במיוחד עם תייבה ידנית.

הטיפטרוניק של אודי היא תייבת הילוכים מעולה לדעתי, היא נותנת לך הכל: גם נסיעה רציפה וחלקה במצבD, גם העברת הילוכים בצורה יותר "ספורטיבית" במצב S, וגם תפעול ידני בעל 7 יחסי העברה.

לא ניתקלתי עד כאן בבעית אמינות של התייבה (טפו טפו טפו).

הצריכת דלק נעה סביב 1 ל11-10 (משולב) בנסיעה רגועה.

לגביי ביטוח:לא יודע להגיד לך... לא חושב שזה נורא משמעותי.

איזה מודל אתה מתכנן לרכוש?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

2400 ראיתי בנתיים רק מודל 2000 וגירסאת הטורבו שהיא יותר נפוצה,ולכן אני מוכן להתפשר על שנתון נמוך יותר בתנאי שהדוגמא תהיה שמורה.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...