Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושנה טובה - לאחרונה רכשתי וולוו S60 בעלת מנוע 2.4 ליטר ו-140 כ"ס. לטענת איש המכירות ההבדל בין גרסה זו לגרסת ה-170 כ"ס נעוץ בתוכנת ניהול המנוע.

מה דעתכם? ניהול מנוע אכן יכול לשנות כ"כ הרבה ברכב אטמוספרי? יצויין כי לבד מהעלאת ההספק אין ממש הבדל במומנט בין 2 הגרסאות.

ושאלה נוספת - איך ניתן להעלות את ההספק אצלי? אולי לגיא פרילינג הפתרונים...

בתודה מראש, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הוולוו S70 עם ה170 כ"ס מצוידת במגדש טורבו קטן וביחד עם ניהול מנוע היא מגיע להספק הנ"ל

והיא מגיעה ברמת גימור GLT. אצלך ברכב המנוע אטמוספרי לגמרי, אני לא יודע

עד כמה יכולה לתרום תוכנת ניהול אחרת במנוע אטמוספרי 2400 אבל לא נראה לי יותר מדי..

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אלעד - תודה אבל אתה טועה - ה-S60 לא מגיעה עם מגדש אלא ב-2 גרסאות - מנוע 2 ליטר עם 180 כ"ס ומנוע 2.5 ליטר עם 250/300 כ"ס. גרסת ה-170 כ"ס היא אטמוספרית לחלוטין.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

חשבתי בהתחלה שמדובר בדגמים הראשונים משנת 2001, ששם זה בדיוק כמו שתיארתי.

בוולוו החדשות אכן המנועים שונים מהדור הקודם, אבל שוב תוכנת ניהול אחרת לרכב לא מוגדש לא תוסיף יותר מדי

וממש לא ניראה לי שההבדל בין הדגם של ה170 כ"ס ל140 כ"ס זה רק בניהול מנוע שונה, בטוח יש עוד מעבר לזה.

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...