Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם קיימת מתחרה לS2000?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה סיבוב חוזר על S2000 , דווקא הבלמים אולי פחות נושכים בחדשות , אבל התגבור חלש בהרבה מבמכוניות אחרות והדוושה הרבה יותר לינארית (רק דורשת מאמץ הרבה יותר חזק בכל בלימה שהיא לא בלימה חירום , אחריי שמתרגלים כל דוושות הבלם במכוניות ספורט מרגישות מתוגברות כמו בקורולה) .

גם ה-R1R ואני מאמין שגם הקאסטר הנמוך משפיעים על גבול האחיזה בבלימה .

שהבלמים לא דעכו כמעט

Motul RBF 600 :-D

אגב ,

בנוגע לביצועי הבלימה :

http://www.streetfire.net/video/best-motoring-brake-test-370z-vs-135i-vs-s2000-vs_641906.htm

(Brake Test 370Z vs Cayman S vs S2000 vs 135i)

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במאמר מוסגר - R1R נשמעת לי על פניה ככבחירת צמיגים גרועה מאד לרכב שהוא בעצמו on/off וגם לוקה בחוסר פידבק מסויים. (זה מה שנאמר כאן - לא יצא לי לנהוג על הרכב עצמו בכדי להתרשם). צמיגים שנותנים פידבק טוב יותר לדעתי ישבו עליו הרבה יותר טוב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

גלעד, אני אף פעם לא מגבש דיעה (ובטח שלא נחרצת יחסית) לאחר נסיעה בודדת על רכב, בטח ובטח כאשר הרכב לא סטנדרטי.

עריכה: עכשיו נזכרתי שגם זה מיותר, כי גם על ההונדה שלך נהגתי יותר מפעם אחת. ועל כך אני מודה לך :twisted:

ברור לי לחלוטין שהרכב שלך כוייל ותוכנן כדי להתאים לך, ומה שמתאים לך, לא בהכרח מתאים לי. גם כתבתי את זה, לא פעם.

יחד עם זאת, יש במבנה הבסיסי (והסטנדרטי) של S2000 אי אילו בעיות, שקצת קשה להתעלם מהן. מי שמודע אליהן ובוחר לנהוג בה בכל זאת - מעולה.

אני מסוגל להבין גם את מי שבוחר שלא, ומעדיף אלטרנטיבות מוטוריות אחרות, או לדוגמה - להחזיק שני רכבים שעושים דבר שונה במקום אחד קיצוני.

כל זה לא מונע או ימנע ממני בעתיד להניח את ידיי על (כמעט) כל S שאני אוכל להניח את ידיי עליה,

והיו לי כבר לא מעט מחשבות כפירה וקנייה של אחת כזו כפי שאתה כבר יודע משיחותינו הרבות (מאוד) בנושא.

זה לא משנה את הביקורת שישנה על הרכב, כי גם יש בו דברים מדהימים, גם בסטנדרט, אבל עוד יותר - אצלך.

לגבי הנקודה שהועלתה על בחירת הצמיגים, אני אתן לגלעד בעצמו לענות מה היו השיקולים שלו.

בברכת - May the spirit of the mighty V-Tech be with you.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון , טוב נו , שכנעת אותי , אבל עדיין אני בדעה שהדוושת בלמים שם פשוט לא הדבר שמצפים לו וצריך להתרגל .

oferh , צמיגים שנותנים פידבק יותר טוב וההתנהגות שלהם יותר צפוייה ישבו על כל רכב יותר טוב .

בכל זאת , כשהמטרה היא אחיזה והגומי רך , צריך להתפשר על הפידבק וגם על הלינאריות באחיזה .

אם כל נהג חובבן או מקצועי ברחבי העולם עושה את זה (עם צמיגים קיצוניים הרבה יותר מה-R1R) , כנראה שהמסקנה היא שהלעלות את רמת האחיזה על חשבון הפידבק זו החלטה נבונה .

חוץ מזה , במחיר הזה , אני מתקשה לחשוב על אפשרויות טובות יותר (אתה מוזמן להציע!) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

יחד עם זאת, יש במבנה הבסיסי (והסטנדרטי) של S2000 אי אילו בעיות, שקצת קשה להתעלם מהן.

בוא נרד מעננים לקרקע - כמעט כל רכב שתבחר יש לו תחומים לא מושלמים והוא מהווה פשרה מסוימת.

לא צריך להעמיד עובדה זו לרעה של רכב מסויים.

למגיב מעליי - RX8 הייתה יכולה להיות אופציה מאוד מעניינת לו הייתה מיובאת ארצה.

בוקסטר זה גם אפשרות טובה. רק מחיר רכישה שלה יקר. ועלויות אחזקה בכלל בשמיים ולא רבים יכולים להרשות לעצמם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...