Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחממות מנוע סיויק 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים התחמם לי הרכב בנסיעה ארוכה ביום{אני מציין ביום מכיוון שבהמשך תהיה לכך משמעות} הלכתי למוסך המכונאי בדק ואמר לי שהמאווורר עובד כמו שצריך והכול בסדר שלח אותי לניקוי רדיאטור שמה המוסכניק המליץ לי להוריד את התרמוסטט ואחרי חודש לבוא ולהחליף לחדש [יש לציין שהרדיאטור בן 8 חודשים] עשיתי כמה נסיטת לאחר מכן שמתי לב בנסיעה ארוכה המד חום יורד מהנורמל בלילה בנסיעות קצרות בלילה הוא נשאר על הנורמל אני כבר השתגעתי לא יודע מה יכול להיות הגורם כי אתמול בלילה בנסיעה ארוכה המד חום לא ירד והתחיל לעלות קצת {הייתי באמצע רמזור אדום} המשכתי לנסוע חזר למקומו אם אפשר לקבל עצות מועילות אשמח מאוד!!!

*** הנהלת הפורום מבקשת לכתוב עם הפונ ברירת המחדל, ללא הגדלות וצעקות- תודה***

פורסם

אולי המאווררים לא נכנסים לפעולה בזמן, או שהוא לא מסתובב בכיוון הנכון בדקת את זה?

טרמוסטט כדאי להרכיב, אחרת המנוע יצרוך יותר דלק, ולא תוכל לעבור כך טסט בשל זיהום אוויר.

יש לבדוק שקומפרסיה לא בורחת למערכת הקירור.

האם כשהמנוע פועל במיכל העיבוי יש בועות?

פורסם

אין בועות במיכל עיבוי והמאוורר פועל בדיוק בזמן ואיך בדיוק מתבצעת הבדיקה של בריחת קומפרסיה למערכת קירור????

פורסם

לוקחים דגימה מנוזל הקירור ברדיאטור, את הדגימה מערבבים עם נוזל מיוחד, שבודק הימצאות CO, אם הנוזל המיוחד שינה את צבעו, זה אומר שקומפרסיה בורחת למערכת הקירור.

הייתי מציע לך לנסות ולהחליף יוניט של המאוורר.

אני כבר רואה שפתחות אשכול כזה לא מזמן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=280804

תקשיב לאורן, אם הוא אומר שללא תרמוסטט הנוזל קירור לא יעבור כמו שצריך לרדיאטור אז הוא צודק.

אני לא ידעתי שיש תרמוסטט כפול כמו שאורן אמר.

תרכיב תרמוסטט חדש מקורי ובדוק מה קורה.

פורסם

שלום לך

ראשית הייתי מחליף את המכונאי שאומר ש"זה בסדר לנסוע ללא טרמוסטט" :shock:

ברכב הספציפי הזה , יש ווסת כפול שנסיעה בלעדיו , עושה יותר נזק !!!

אני מניח שמי שתכנן את הרכב ידע מה הוא עושה!!!:roll:

ולענין עצמו

במידה וניקית כבר את המצנן,התקן ווסת חדש... ומכסה מצנן חדש ומתאים( אני מניח שהמכסה תפוס ואינו מאפשר שחרור לחץ )

לפי תאור התקלה ,המכסה פגום.

וודא שמיכל העיבוי תקין והצינורית שמובילה מים לא נפלה פנימה למיכל.

כשהמנוע קר, גובהה המים במיכל העיבוי צריך להיות מעט מעל המינימום,וכשהוא חם ,יעלה גובהה המים עד למקסימום.

תעיף מבט כשהמנוע קר וכשהוא חם ואז שוב כשהוא קר... אם עולה המפלס ויורד בהתאם, אזי המערכת עובדת תקין.

לגבי חום מנוע לא יציב(פעם חם פעם קר) בדיוק למטרה זו יש את הווסת.בנסיעה רצופה בשיוט יש קרור טוב יותר ולכן חום המנוע ירד מהנורמל ,ובעמידה הוא יעלה ואפילו יותר מהנורמל בגלל שאין ווסת.

חג שמח

ערן 8)

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם

רב תודות על העצות שלכם ידידיי אני ישים תרמוסטט ונראה מה הלאה אם מישהו יודע מה טווח מחירים של טרמוסטט מקורי אני אשמח של תחליפי הוא בערך 90 שקל

• תוכן חדש...