Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכישת חלקים - סיפור שהיה....


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

ברצוני לשתף אתכם בסיפור שקרה היום:

בעקבות חיפושים אחר משאבת מתזים לרנו מגאן החלטתי על הדרך להכנס לקרסו ולראות בשביל ההשכלה הכללית מהו המחיר של ח"ח מקורי. כצפוי דרשו ממני 320 ש"ח לפני מע"מ, אך זו לא הנקודה.

 

העובד הנחמד (אפילו מידי) הציע לי לקנות תחליפי, ושלח אותי לחנות סמוכה באיזור. הבחור אפילו טרח והרים טלפון לאותה חנות לוודא שיש לו את הפריט וכמובן כי "חבר טוב מאוד שלו, והוא הרי יודע שהוא לא מתקשר אליו על כל שטות" בדרך אליו ושיעשה לי מחיר (פגשתי את הבחור לפני 10 דקות). בשלב זה כבר התעורר חשד מסויים (עובד במוסך יבואן שולח אותי למתחרה?) אך המחיר שהקולגה שלו אמר לו נראה לי סביר - 80 ש"ח ולכן החלטתי שאני נוסע בכל זאת.

 

הגעתי לחנות השניה, ניסיתי לאתר את הבחור שנשלחתי אליו ובגלל שהוא היה עסוק החלטתי שאני לא אטריח אותו, במיוחד על סכומים כאלה פעוטים, ואפנה למישהו אחר. הבחור השני, שלא היה לו מושג על השיחה שנוהלה מס' דקות קודם לכן בין הבחור מקרסו ועמיתו, עזר לי מאוד. שלף את החלק כמעט מיידית וקבע את המחיר - 60 ש"ח.

 

כן חברים.. אל תתפתו להאמין לאנשים "שעושים לכם מחיר". במיוחד לא אם אתם מכירים אותם 10 דקות.

 

בברכת שנה טובה.

רנו מגאן 2002, 1.4L V16 ידני.

פורסם

שלום רב !

אני מעדיף להתעלם מהצעתך להמנע מלהתייחס לחברים שניכרת לפני 10 דקות, ולהתיחס יותר לשורה התחתונה.

קיבלת המלצה מעובד במחסן חלפים, של יבואן, לפנות לחנות סמוכה פרטית לחלקי חילוף, ולקנות חלק ב80 שקלים במקום

320 לפני מע"מ, על חלק שהוא לא בטיחותי אך חיוני, ושני החלפים מבצעים אותה עבודה, ולא אתפלא באם הם זהים אחד לאחד, רק על החלק מקרסו יש לוגו של החברה ועליו אתה משלם 3000 אחוז יותר, במקום להודות לבחור שסיכן את מעמדו ואת עבודתו, אתה מוצא בו פגם?

לפי דעתי אתה אמור להתנצל ולבקש ממנו סליחה לרגל השנה החדשה, ולפני יום כיפור הקרב ובא.

בברכת שנה טובה ומתוקה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום צביקה

אינני מכיר אותך אך אני אני מתפלא על תגובתך.

מעבר לכך שכנראה קיימת "קומבינה" בין אותו עובד של קרסו לבין הבחור מחנות החלפים - לא נראה לך שהעובד של קרסו מועל באמון (ממש כך) של מעסיקו בכל שהוא מפנה לקוחות למתחרים?

הבנתי שגם אתה מנהל עסק. האם תגובתך היתה נשארת זהה לו עובד שלך היה מציע ללקוח שבא לבצע עבודה אצלך

לבעל מקצוע מתחרה שלך מכיוון ששם יותר זול? מסופקני.

שנה טובה.

פורסם

שלום רב !

יש בלבי אכן טרונייה כלפי העובד שסרח, ופוגע עקב כך,במעסיקו ומפרנסו קרסו, אך איני רואה כיצד ,"הקומבינה "שיתכן וקיימת קשורה לפותח השרשור, שבמקרה זה רק "נהנה" מכך?!

בברכת שנה טובה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

למיטב הבנתי היא (הקומבינה) לא קשורה אליו. הוא רק סיפר על קיומה.

הוא גם לא "נהנה" ממנה מכיוון שהנסיבות גרמו לכך שהוא דיבר עם מוכרן אחר

שהציע לו את החלק (בלי להיות חלק מהקומבינה) במחיר זול יותר. ההפרש של 20 השקלים

זו כנראה ה"עמלה" של הבחור מהמחסן של קרסו.

מוסר השכל (לעניות דעתי, לפחות): לפעמים הדרך הישרה היא גם הכדאית.

שוב, חג שמח.

פורסם

שנה טובה

לדעתי אחד מכללי הפורום החיוניים ביותר

יהיה למנוע ספורי רכילות צהובים

זה פורום טכני, זה לא מדור רכילות וגם לא "זאפ"

 

בוא נגיד שהיית משלם 80 ולא 60, היה קורה לך משהו?

זה עדיין רבע מחיר

בחיים לא רואים הכל דרך החור בגרוש

 

תקווה שזאת לא משאבה סינית שיום אחד תחליט להתפרק

ואז תצטער שלא שילמת 320 ש"ח

 

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

תתפלא גם אני ניתקלתי מספר פעמים בהמלצה מהמחסנאים בצ'מפיון על אפשרות של קניית חלק תחליפי זול בהרבה מהמקורי אצל ספק אחר.

 

ההמלצה נעשתה על-ידם בתום לב ללא טלפונים.

 

לפי דעתי זה רק מבורך.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפותח האשכול, היית מעדיף ש"ידפקו" אותך וימכרו לך את החלק ב 320ש"ח ללא מע"מ, ואז היית בולע את זה בשקט?

 

מה אכפת לך אם יש לו קשר לחנות או לא, כל עוד הוא עזר לך וקיבלת את מה שחיפשת במחיר סביר, תגיד לו תודה.

 

יכול להיות שאין לו שום קשר לחנות, והוא רק מטוב ליבו המליץ לך לקנות מחנות, או שכן יש לו קשר לחנות, אבל מה זה משנה אם יש לו קשר או לא, העיקר שהוא עזר לך והציל אותך מהמחיר הזה... :)

 

חג שמח ושנה טובה.

 

יקיר.

פורסם

מחסנאי לא שולח לקוחות לקנות בזול במקום אחר, בטח כאשר החלק נמצא אצלך במלאי.

ריח הקומבינה מורגש בסיפור הזה הייטב.

לגבי המחיר, ברור שמדובר בחלק נחות מאוד ולא רואה את המנוע חשמלי הזה מאריך ימים יותר מידי.

פורסם

סתם להשכלה:

האם ניגשת לקרסו ברחוב ריבל בת"א ונשלחת ל"אחים פרוחזאד" ביצחק שדה בת"א ?

כי אם כן, תוריד מהלב את העניין של הקומבינה, יש שם 3 אחים שדופקים מחיר לפי פנים של בנאדם, אתה יכול להכנס לחנות ללא קשר לאף אחד בעולם הזה, לבקש מחיר לחלק מסויים, לבוא 10 דקות אח"כ ולשאול את האח השני ולקבל מחיר אחר.

 

שיהיה חג שמח ושנה מתוקה, שבה כל צרותייך יסתכמו ב20 שח אשר מספיקים בלחץ רב לארטיק ומסטיקים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שורה תחתונה מה יצא לך בסוף . שילמת בזול. גם אני מתקשר לחנות שאני קונה בה חלקים קבוע והמוכר מכיר אותי ואומר לי שיש את החלק והמחיר ממה שהוא זוכר מהראש כ 100 ש"ח וכשאני מגיעה לחנות הוא בודק את המחיר והמחיר 90 ש"ח. אז מה זה אומר שיש קומבינה ? אני לא חושב הוא פשוט באמצע עבודה עם לקוח אחר ומהראש הא זכר בערך את המחיר.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

×
×
  • תוכן חדש...