Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הוא פג'ו 206, כרגע באוטו יש מקדימה קומפוננטים של מורל פולס ורדיו דיסק של PANASONIC.

חשבתי על מגבר, סאב ואולי רמקולים אחוריים.

התקציב הוא 2500 כולל התקנה, אני גם צריך מקום מקצועי לקנות ולהתקין את המערכת, אני אשדודי.

תודה!

פורסם

Panasonic CQ-C5401

05_02_c5401w.jpg

כן קניתי אותו לפני כ 3 שנים בכ1000 שקל והוא עדיין טוב.

פורסם

מצטרף להמלצה לגבי יד שנייה ,

חלק נכבד מקהל הפורום משדרג הרבה את הציוד שלו ורוב הפעמים הציוד שנמכר כאן ביד שנייה נמכר במחיר זול משמעותית מהחנויות והציוד שמור ולפעמים כחדש .

שניים מהמגברים שלי רכשתי מאנשים מהפורום והציוד עובד ללא תקלות .

שווה בדיקה :wink:

פורסם

קח בחשבון שהתקנה וכבלים וכל העניין יעלה לך 400 שקל לפחות.

כלומר יש לך 1900 שקל לארבעה רכיבים , 2 מגברים (אחד רמקולים אחד סאב) , סאב , ורמקולים אחוריים.

הייתי ממליץ לך לעשות חיפוש כזה :

אחוריים - 6X9 של מורל או אינפניטי, מחיר לא בשמיים ונותנים תמורה טובה . כ - 400 שקלים

סאב - קיקר או לנזר בדגמים פשוטים מספקים סחורה לא רעה. כ- כ700 שקלים

מגבר - אני רכשתי אחד של פרמייר ב500 שקלים , לא מותג ענק , אבל עושה את העבודה סבבה - כ500 שקלים

מגבר מונו - אם תתפשר ותחפש טוב תמצא אחד מיד שנייה במצב טוב. כ 300 שקלים.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

המלצתי קצת שונה:

מגבר: JBL 1004.

סאב: קיקר C12/ סרווין ווגה.

משאיר לך כ600 שקל ביד אחרי התקנה, שאיתם או שאתה מבצע בידוד אקוסטי בדלתות הקידמיות או שומר בצד לשידרוג הבא (אל תדאג, הוא יבוא מהר ממה שאתה חושב) לקומפ' או ל HU.

מתחדשת*

• תוכן חדש...