Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

T-CUT - עזרה בשימוש נכון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי היום בקארפלן תכשיר של טי-קאט שהוא משלב בין ווקס לפוליש עדין עדין.

יש למישהו המלצות כיצד להשתמש בו בצורה יעילה וממה להיזהר, או שמספיק לקרוא את ההוראות

בעברית?

ממתין לתשובה - תודה

פורסם

תעקוב אחר ההוראות אבל בעיקרון:

לשטוף את הרכב טוב לפני השימוש. (אתה לא רוצה פוליש עם אבק שדבוק לרכב)

להשתמש במטלית רכה שלא יכולה לשרוט (אפשר מטלית מיקרופיבר או חתיכת גופיה ישנה)

לעבוד במקום קריר ומוצל (קרי בערב או בחניה תת קרקעית או מוקדם בבוקר).

לא לעבוד על צבע עם לכה פגומה.

לא לתת לחומר לגעת בחלקי פלסטיק וגומיות, סתם מלכלך ומעצבן.

אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

קודם כל תודה על התגובה..

אין לי יותר מידי שאלות כי נסיון יש לי. מה שכן, כשהייתי בקארפלן הסבירו לי שמדובר בחומר המשלב בתוכו וקס ופוליש עדין מאוד, המתאים לצבע הרכב.

כששאלתי אם יש צורך בעוד חומר נאמר לי שלא - אין כלל צורך בעוד חומר לאחרי הטיפול, לכן אני גם מבין שמדובר בעיקר בווקס.

בקיצור, ממה שאני מבין ממך, יש לעבוד לאט לאט על מקטעים קטנים, ולקחת בחשבון שהחומר הזה חזק מעט יותר מהטרטלים למיניהם... אני צודק ?

פורסם

החומר הוא לא וקס אלא פוליש עדין.

המלצתי היא לבצע וקס אחרי כדי לשמור על הצבע.

כל מוצרי הפוליש למינהם מורדים שיכבה קטנה ביותר (מקרונית) מצבע הרכב (לא להלחץ :-)).

אכן יש לעבוד על מקטעים קטנים, פשוט יותר קשה להוריד אותו עם נותנים לו לעמוד יותר מידי זמן.

גילעד

פורסם

אז ככה, אחרי 3 שעות עבודה על האוטו - יצא פשוט מדהים...

בחיים לא נתקלתי בחומר שכל כך נוח וכיף לעבוד איתו, ועוד יותר כיף לקבל את התוצאות...

יש לי רק שאלה קטנה, שטפתי את הרכב (ידנית) כחצי שעה לאחר שסיימתי, כובן שהשתמשתי בשמפו לרכב, וכ ניגבתי את הרכב עם מטלית מיקרופייבר. השאלה שלי היא אם נהוג לשטוף את הרכב לאחר מכן, או שצריך להשאיר את הרכב כמה ימים ללא שטיפה על מנת שהחומר ייתפס יותר טוב?

אשמח לתגובה, כמו כן אם תרצו אשמח להעלות תמונות ...

פורסם

זה בסדר גמור ששטפת, וזה גם עוזר להסיר שאריות חומר אם נשארו כאלה.

אין שום צורך לתת לחומר "לתפוס".

אני שמח שאתה מרוצה :-D

וכן תן בתמונות למה לא.

גילעד

• תוכן חדש...