Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מתלבט בין שלושה מכוניות ואני צריך שתגידו לי איזה מביניהם היא הכי עדיפה..

(אני יודע שאלו רכבים ישנים)

רנו קליאו שנים 94-95..(מנוע 1.4)

סיטרואן AX שנים 95-96(מנוע 1.1)

פג'ו 205 שנים 94-95(מנוע 1.4)

איזה הכי עדיף.. איזה בעיות כדאי לחפש..

פורסם

כולן בסדר, השאלה היא מה טוב בשבילך.

מה אתה צריך ברכב? איזה תכונות חשובות לך יותר ואילו פחות? מה אופי הנסיעות שלך?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מבין אלו, המכונית העדיפה, ובהפרש, היא רנו קליאו.

היא הכי מודרנית, הכי חזקה, יש לה(לפחות בחלק מהדגמים) הגה כוח, מה שלא תמצא בשתיים האחרות,

היא מכונית שתוכננה בשנות ה 90 ולא בשנות ה 80 כמו האחרות, היא יותר מאובזרת ופחות ספרטנית.

בזמנו, כחדשה, היא עלתה הרבה יותר יקר מ 205 ומ AX, ונחשבה "חצי ליגה" מעליהן.

פורסם

ה205 רכב חזק ואמין אבל קח בחשבון שכבר מאוד ישן אתה מדבר על 94-95.

לדעתי הוא עדיף גם בגלל שזה היה אחד הרכבים הנפוצים בארץ בתקופה שלו מה שאומר שלא חסרים חלקים מפרוקים לעומת הAX שלא ממש נמכרה הרבה בארץ.

ה205 גם יותר מרווח מAX.

פורסם

הפייבוריטית שלי מבין המכוניות היא אכן רנו קליאו..

אני מחפש במכונית קודם כל.. נוחות שכשאני ייכנס לאוטו אני לא יצטרך להתכופף לשבור תגב כמו בשרייד לדוגמא שהם ממש נמוכות..

אופי הנסיעה שלי הוא רגיל יחסית אני לא עושה יותר מדיי "שטויות" עם הרכב.. ואני מניח שכשהרכב יהיה פרטי שלי אני ישמור עליו פי 2

• תוכן חדש...