Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשרף לי הסאב ואני רוצה לרכוש סאב חדש אבל אני לא יודע איזה סאב מתאים לי למגבר כי אני לא הצלחתי לזהות אותו אז אם מישהו מכיר את המגבר הזה שיעזור לי תודה לעוזרים

IMG_0077.jpg

IMG_0076.jpg

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רד סאונד. מותג מדבקה זול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא, זה צליל אדום.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש ביסוס לדבריך? המגברים האלה היו נמכרים בזמנו ב"מכרז של המדינה".

אגב, לרשום Designed in USA לא נכון תחבירית. יש לרשום Designed in THE USA.

אני ממש בספק שהמגברים האלה באו מבית יוצר מוכר :?

איתמר.

פורסם

כמעט קניתי מגבר כזה עם 4ערוצים שנמכר באוטו-דיפו לפני כמה שנים כי על המגבר היתה לוחית מוזהבת של USA אבל על האריזה היה קוריאה ,וגם רשום על הקרטון שלו במדבקה מלבנית גדולה מאוד שזה zenon made in korea ,

שאלתי בחנות בחיפה בשנמצאת בדרך העצמאות ואמרו שזה מגבר מצויין והמחיר היה מעל 2000 ש"ח באטוט-דיפו מעל ל2200 אבל בסוף קניתי ג'י.בי.אל שהיה made in usa ועדיין אצלי .

-

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שאתה זוכר בדיוק מה היה רשום על מדבקה של מגבר שנמכר בשנת 2000-2001? 2,000 שקל למגבר בלי אמא ואבא של חברת מדבקה קקיונית שלא קיימת?

אני לא מזלזל בך או במה שאתה רושם, אבל מצטער, משהו בסיפור הזה לא מסתדר. אם למישהו יש הוכחות שהמגבר הזה הוא לא סתם מגבר מדבקה נשמח לשמוע.

איתמר.

פורסם

בתור חייל שהרויח גרושים בדקתי מחירים בכל החנויות בחיפה (כי לא היה אז זפ) וראיתי את המדבקה הזו מספיק פעמים כולל באוטו דיפו בחוצות המפרץ. ואת המחיר אני זוכר כי קיבלתי עוד 600 ש"ח (ובסוף קניתי את הג'י.בי.אל שהיה 2600 ש"ח ועדין אצלי מתחת למיטה).

-

פורסם

אתה מוזמן לרשום red sound usa בגוגל ולעשות חיפוש.

תכינס ללינק הראשון (שלמרבה ההפתעה הוא מוביל לפורום הקט שלנו, חלילה לא לחברה המהוללת) ותקרא מה אנשים רושמים שם על רד סאונד. במהלך אותו שרשור נתתי עוד 5 לינקים לחוות דעת נוספות על החברה הנ"ל, שווה לקרוא :wink:

מי ששילם 2,000 ש"ח על המגבר הזה מוכיח שהמשפט "פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים" עדיין חי ובועט.

איתמר.

פורסם

אם היה לי מגבר כזה הייתי פותח אותו בשמחה :wink:

גם אם הוא באמת מגיע מזנון זה לא אומר דבר וחצי דבר על האיכות שלו, בטח כאשר מדובר על מוצר מדבקה חסר אבא ואמא.

איתמר.

פורסם

זה אגב המגבר הראשון שלי(5 ערוצים) מתוצרת החברה "המהוללת" רד סאונד.:oops: בעקבות חיפושיי הרבים אחר מקורות המגבר ,הגעתי עד ליוזם או בעל החברה.מסתבר שהיה זה יזם שנסע לסין ושם הזמין באיזה מפעל מוצרים זולים,מה שנקרא "מוצרי מדבקה",של כמעט כל סוגי האודיו-רמקולים,סאבים וכו,והציף את השוק. המוצרים פנו לפלח עממי ביותר וניחנו בהנדסת אנוש סינית וזולה.גם החומרים היו זולים ומאיכות בהתאם.

המגבר שברשותי עדיין,עבד שעות רבות במאמצי עבודה סיזיפיים ותנאים של מחנה עבודה סיבירי ועשה את עבודתו נאמנה במשך 7 שנים רצופות ללא כל תקלה של פרוטקשן וכו.

פעם פתחתי אותו והראתי את תוכנו לאדם המבין באלקטרוניקה שציין שאיכות החומרים הם הגרועים והזולים בשוק.

לסיכום-צודק איתמר שמוצרי רד סאונד הם אביזרי מדבקה של מפעל סיני ולכך יש להתייחס בהתאם.

• תוכן חדש...