Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המגבר שברשותי עדיין,עבד שעות רבות במאמצי עבודה סיזיפיים ותנאים של מחנה עבודה סיבירי ועשה את עבודתו נאמנה במשך 7 שנים רצופות ללא כל תקלה של פרוטקשן וכו.

ארז , אז אתה מרוצה וזה מגבר טוב או שזה זבל ?

A simple prop to occupy my time

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המגבר גם של רד סאונד הוא היה 700 וואט גודל 12 יום אחד הוא הפסיק לפעול לא נשרף לא היה שום ריח שרוף לא נקרע נראה תקין אבל לא עבד

זה נראה לי נקנה כסט כי על התיבה של הססאב יש חתיבת ברזל עם הטבעה של רד סאונד שהיה

אני קיבלתי את זה מתנה מאיזה חבר אני חייל כרגע אז אין לי תקציב להיכנס להוצאות בגלל זה שאלתי מה הוא שווה ומה אני יכול להפעיל איתו

אני ישתדל מחר לפתוח אותו ולהביא תמונה

פורסם

אני זוכר את המותג הזה, זו היתה תקופה שבה היה ניתן למצוא קונקורד, לאנזר, רד סאונד או קליפורניה בום כברירות מחדל למוצרים הבינוניים בשוק.

דווקא RED SOUND היו היקרים יותר בין כל הארבעה אבל אני חושב שיש סיכוי שגם ביקר צודק וגם איתמר צודק.

יכול להיות שאולי זה באמת מותג שהתחיל דרכו בצורה נכונה ולא הצליח ואז מישהו לקח את השם שלהם וניצל אותו, אני זוכר בפירוש שהיתה תקופה שהמוצרים האלו היו נחשבים לאיכותיים יותר משאר ברירות המחדל - הלוואי ואפשר יהיה למצוא הוכחה למה שביקר אומר אבל גם אם אני צודק במה שאני חושב - מדובר בתקופה קצרה מאוד.

לא הצלחתי למצוא עדות לכך בגוגל אפרופו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

RED SOUND זה זבל סיני שברוקס סטריאו הביאו בזמנו.

לא ZENON, לא קוריאה ולא נעליים, מדובר על ג'אנק סיני במיטבו.

ואגב, המגבר הזה היה נמכר בדיוק במחיר של 400 ש"ח.

under construction..

פורסם

NUZZZ כתב

ארזה , אז אתה מרוצה וזה מגבר טוב או שזה זבל ?

כן.הייתי מרוצה,ואפילו מאד.עם הספקים מוצהרים בחוברת-50 ואט רמס ל4 ערוצים ו120 ואט רמס ליציאה של הסאב-המגבר עשה עבודתו נאמנה...לגבי ההספקים ,אינני יודע אם הם אמיתיים או מתקרבים למוצהר,אבל במבט לאחור,המגבר הגביר ללא מאמץ מיוחד.לגבי התואר המתאים למוצר כזה...:roll: עקב שירותו היפה קצת קשה לי לירוק לבאר ששתיתי ממנה 7 שנים אבל...לאחר שהיום יש לי את הרוקפורד 5 ערוצים...זה כמו לקפוץ מסוסיתא למרצדס...ויסלחו לי בבקשה כל שונאי הרוקפורדים למיניהם.זה רק תיאור מצב, לא השוואה של הרוקפורד למרצדס...:lol::wink:.תודה.

אדי צודק.היתה תקופה שמבין החברות שכיכבו בליין הפשוט,רד סאונד היה היקר ביותר.

ואגב,שביררתי עליו בחנויות רצו עליו בזמנו 3700 שח...במזומן..:wink:

פורסם

צריך להתקשר לברוקס ולברר אם הם נתנו את השם לזבל הזה :-D

אח... קליפורניה בום... (5000 ש"ח - היי אנד,בחיי! :wink:)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
RED SOUND זה זבל סיני שברוקס סטריאו הביאו בזמנו.

לא ZENON, לא קוריאה ולא נעליים, מדובר על ג'אנק סיני במיטבו.

ואגב, המגבר הזה היה נמכר בדיוק במחיר של 400 ש"ח.

אם אני לא טועה מדובר בדגם 1000.4 ובזמנו ה-800.4 היה עולה בין 800 ל-1400 ש"ח והיבואנים שלו אם אנני טועה היו אהובי שי

אם היה לי מגבר כזה הייתי פותח אותו בשמחה :wink:

גם אם הוא באמת מגיע מזנון זה לא אומר דבר וחצי דבר על האיכות שלו, בטח כאשר מדובר על מוצר מדבקה חסר אבא ואמא.

איתמר.

איתמר יש לי מגבר כזה בבית אני יפתח אותו ויעלה תמונות שלו :wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

זה 600.

וחוצמזה, אני בוודאות יודע שברוקס מכרו אותו.

אז או שהם יובאו ע"י ברוקס ואהובי שי מכרו אותם.

או שאהובי שי ייבא אותם וברוקס מחר אותם.

או שיבואן אחר הביא אותם ושניהם גם מכרו אותם.

בכל מקרה, מדובר על ג'אנק.

under construction..

פורסם

מצחיק שדווקא היום נתקלתי במוצרים שלהם , באיזה חנות באשקלון חדשה למוצרי סטריאו לרכב , מופיעים כRED SOUND USA המחירים שם באמת מראים שמדובר במוצרי זבל סיני ( 140 שקל לרמקולים אחוריים 6 על 9 )

תהליכי שיפוצים

פורסם

צודק זה ה- 600 או ה-540

ג'אנק זה ג'אנק אבל בזמנם הם חגגו במכירות :-)

אני יודע מחבר שעובד בתחום הזה כמה שנים טובות ומכר מוצרים שלהם בכמויות שאהובי שי היה מספק אותם

אם ניקח אותם לעומת הזבלה של היום הם מתעלים עליהם {אני חושב}

עד היום יש לי חבר שמכרתי לו מגבר כזה ועובד נונסטופ כבר אולי איזה 7-8 שנים {שיבדל לחיים ארוכים}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

גם ל"זבל" יש תוחלת חיים ארוכה מאד מאד....:wink::lol: בקבוק פלסטיק לדוגמה,נשאר אחרינו,הרבה אחרינו...

מנסיון של שנים איתם-אם חיברת הכל נכון-אין מניעה להנות מהם שנים רבות רבות...אבל,אם חיברת מינוס או פלוס לא במקום,שרפת משהו שם בציק צאק....

שוב,מאד קל לצחוק על מוצרים ואנשים כאלה ואחרים,בל נשכח שרובנו התחלנו עם "זבלים" למיניהם -כהגדרת עמיתי מעליי-ורק עם הזמן הבנו,הפנמנו ועלינו במעלה המדרגות לשלבים גבוהים יותר בכל הקשור לציוד אודיו.

יש כאלה שזה מספיק ומספק אותם ואני מקנא בהם על כך...

פורסם

הייתי אומר שהיה אפשר לקצר קצת את גוף המגבר הזה, לחסוך באורך חוטים ו... אוקיי הכוון ברור.

אני זוכר שבהתחלה הם היו מוכרים סדרה של מגברים שהבודי שלהם היה צבוע באדום - אני מדבר על הסדרה הזו, היא היתה קצת יותר יקרה עד כמה שזכור לי מ400 ש"ח למגבר, מה שקרה אחרי זה זה כבר זבל סיני מוחלט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...