Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיימת "קופסה שחורה" שמיועדת להורים אשר מעוניינים לדעת איך הילד שלהם נוהג כשהם לא איתו ברכב ?

הפרמטרים המעניינים הם מהירות נסיעה, סיבובים חדים, בלימות פתאומיות וכו... (ידיעה על מיקום הרכב יכול להיות בונוס)

פורסם
האם קיימת "קופסה שחורה" שמיועדת להורים אשר מעוניינים לדעת איך הילד שלהם נוהג כשהם לא איתו ברכב ?

הפרמטרים המעניינים הם מהירות נסיעה, סיבובים חדים, בלימות פתאומיות וכו... (ידיעה על מיקום הרכב יכול להיות בונוס)

אם אתה אוהב פרויקטים אתה יכול להשתיל ברכב מכשיר בסגנון של זה:

http://www.seight.com/g-tech.html

או יותר פשוט, אייפוד\פון ולנטר את האקסלומטר ולאחר מכן לנתח את התוצאות, יש אפליקציה לאייפון שמוכנה למדידת 400 מטר, תאוצה למאה, תאוצות צידיות ועוד.

ועכשיו ברצינות, אני לא חושב שקיים מכשיר כזה אלא אם אתה תאלתר אותו (לא כזה מסובך).

פורסם

מהירות נסיעה, מיקום ועוד. אפשר בעזרת מערכת פוינטר http://www.pointer4u.co.il/index.asp?inc=pointer_manager

סיבובים חדים וכדו' אולי אם תתחיל לנתח את הדו"ח שהרי יש לך את מסלול הנסיעה, אז אם תראה שבנך (לדוגמא) נסע בנס הרים בזמן X לא יהיה קשה להבין שהוא בחן את מגבלות הרכב :twisted:.

תוספת: המערכת מיועדת בעקרון לניהול צי רכב, אך אף לא קבע שאסור לנהל רכב אחד.

פורסם

קיבלת כאן שלל הצעות שונות ומגוונות, אבל אם אתה כל כך "חושד" בילד שלך ומעוניין לדעת היכן הוא נמצא מדי פעם ואיך הוא נוהג, כנראה שאתה לא מספיק סומך עליו. תן לו לנהוג לבד ברכב רק כאשר תהיה בטוח שהוא אכן נוהג כמו שצריך, וכשאתה לא חושד בו שהוא הולך למקומות שהוא לא צריך להיות בהם.

Xbox12341

פורסם

Xbox צודק 100%, רק שלא מדובר בילד שלי (ולמען האמת אין לי ילדים).

השאלה התעוררה בעקבות שיחה עם שכן מודאג שהבן שלו השבית 2 רכבים במהלך מספר חודשים.

השכן מעוניין שיהיה עוד "גורם" שישגיח על כך שהילד שלו ינהג בצורה רגועה יותר בהמשך.

אישית אני הייתי מעדיף לנקוט בדרכים חינוכיות יותר. אבל מכיוון שהילד קיבל את המפתחות לרכב ה3, התנדבתי לנסות ולמצוא לאב המודאג מערכת שתדע לנטר את הנסיעה ולדווח על חריגות מפרופיל נהיגה תקין.

פורסם

האמת היא שלי יהיה עוד מעט רכב של העסק, ולא הייתי רוצה שאחד הנהגים שלי יהרוס את האוטו על ההתחלה.

זה רעיון לא רע בכלל.

עריכה:

אגב, הילד צריך כאפה דחופה מאוד, ולדעתי נהגים שמשביתים רכבים בגלל נהיגה פרועה צריכים להיות מוכרחים לפי חוק לנהוג במשך תקופה רק על רכבים עם קופסה כזו.

פורסם
יש קופסה ירוקה

http://www.oryarok.org.il/?p=1182

כן וגם מקבלים על זה 1000 שקל ממשרד התחבורה .

בכל מיקרה ,ממש לא ממליץ ,זה פשוט לסרס את הילד ,למנועה ממנו ללמוד את הרכב .

עם הילד הוא נהג מסוכן ,אז עדיף שלא ינהג כלל ,אבל עם הוא ילד רגיל ,אין סיבה להגביל אותו .

וחוץ מיזה זו הסכת דעת ממש מציקה ,דמיין שאתה נוסע בידיעה שעוקבים אחרי כל מהלך שלך ,אתה תהיה יותר עסוק בלשמור על מהירות נמוכה מאשר אשכרה לנהוג .

• תוכן חדש...