Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ק חדש שלא עובד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוספתי שמן 20W40 ואכן הג'ק חזר לעבוד.

תודה רבה.

שמן מנוע אינו מתאים למגבה הידראולי והאטמים שבו יקרסו מהר מאוד. היה נדרש נוזל הידראולי, גם ATF היה עדיף מאשר שמן מנוע.

אם תבדוק טוב על המגבה תמצא בוודאי כיתוב עם סוג הנוזל הנדרש.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמעט הכל כבר נכתב אוסיף רק ששום אבן, כולל אבנים משתלבות, לא מתאימה והשימוש בהן מסוכן מאד. דובר על זה רבות בעבר. זוג בוקים עולה 100-120 ש"ח וזה בהחלט מחיר שווה לכל נפש. בהחלט שוה את החיים שלך או של מישהו אחר.

לג'קים משתמשים בשמן הידאולי ייעודי ולא בשמן מנוע. ניתן להסיגו בחנויות חלפים.

פורסם

סתם כדי שתדעו - שמן הידראולי 10W עולה 95 שקל ל4 ליטר של סונול .

קניתי לפני שנתיים אבל אני מעריך שהמחיר לא השתנה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

חבר שם פעם בטעות שמן ברקס.

הג'ק נהרס תוך שבוע כתוצאה מהתנפחות אחת הגומיות או משהו.

מקווה שלא יקרה אותו דבר מהשמן מנוע שהוספת.

שמן הגה\גיר היה עושה את העבודה הרבה יותר טוב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

איך אפשר לחשוב על בלוקים תפיל אותו מחצי מטר לא יותר הוא מתפרק אם הרכב נופל ,הם נשברים כמו כלום.משתלבות חזקות אבל יכולות להחליק.

פורסם

נצל"ש- מישהו מכיר מקום שמוכרים בו זוג בוקים סביבות ה100 באיזור שונצינו\המסגר בת"א?

ואיזה סוג של ג'ק הכי כדאי לקנות?

פורסם

שאלה בנושא בוקים - זה בסדר לשים רק צד אחת על בוקים? (שמאל או ימין)

מה עם רק חלק קידמי?

אין מצב שרכבר מחליק?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
שמן מנוע אינו מתאים למגבה הידראולי והאטמים שבו יקרסו מהר מאוד. היה נדרש נוזל הידראולי, גם ATF היה עדיף מאשר שמן מנוע.

אם תבדוק טוב על המגבה תמצא בוודאי כיתוב עם סוג הנוזל הנדרש.

אוקי אני לא ידעתי את זה.

איזה חומר צריך לקנות? אני צריך ממש טיפה(לג'ק שמתי אולי חצי כוס)

קובי

פורסם

היום ניסיתי להרים עם הג'ק את הרכב.

נתקלתי ב2 בעיות:

1. הרמתי את הרכב ואז שמתי לב שמאחד הברגים יש נזילה קטנה של שמן, השמן בורח החוצה. אבל מנגד הג'ק לא "נופל" אלא ממשיך לעמוד במשקל של האוטו.

2. הג'ק לא מרים מספיק גבוה, אני רוצה לפרק את המגן תחתון של הרכב והג'ק מרים גבוהה אבל בגלל שיש לי רכב מסחרי(טרנספורטר) שהוא גם גבוהה בפני עצמו, הג'ק מרים את הרכב עד 2-3 סנטימטרים מרגע שהגלגל באוויר.

יש לכם עצות איך להרים את האוטו יותר? אני רק ירים ויניח את הבוקים.

תודה.

קובי

פורסם

אם יש נזיה כניראה האטם נפרץ, יש את השסטום פריקה שמסובבים כדי לשחרר את הג'ק, בדרך כלל משם יש את הנזילה, יתכן והאטם ברח מעט ואפשר להחזירו למקום, או שפשוט אין מה לעשות והג'ק התקלקל.

כל עוד יש נזילה הג'ק לא בטיחותי, כשהג'ק יתמוך ברכב לזמן ממושך השמן יצא ולאט לאט הג'ק ירד.

• תוכן חדש...