Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 307 sw:

אחת 2005 72,000 ק"מ יד שניה מפרטי והמחיר הנדרש הוא 70k

השניה 2006 110000 ק"מ יד שניה מליסינג והמחיר הוא 60k

באיזו כדאי לבחור? 40,000 פחות או שנתון מתקדם יותר?

אשמח לחוות דעת, כמובן בהתחשב בהבדל המחירים ובהבדל בין ליסינג לפרטי

יום טוב לכולם.:lol:

פורסם

עדיף רכב מידיים פרטיות, שמור ועם תיעוד טיפולים מלא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בטח שעדיף פרטי, אבל 10K ש"ח יותר על רכב ישן יותר?

אין לי מושג מה מחירי השוק של ה307SW, אבל אני הייתי מתחיל דווקא מלבדוק את הליסינג. ההפרש הזה גדול ומצדיק את העבר בליסינג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

א. המחיר של המכונית מפרטי הוא עפ"י לוי יצחק והמחיר הנדרש לליסינג הוא עפ"י מחירון יד 2. המחירים הם לפני התמקחות.

ב. עיקר ההתלבטות שלי היא כלכלית לטווח ארוך, אני יודע שאף אחד לא יכול לנבא מה יהיה עם הרכבים הללו במהלך השנים הבאות.

אך בכל זאת האם יש משמעות לשנה הבדל בין רכבים או שהמשמעות היא שולית ביחס למשמעות של קילומטראז' גבוה?

האם האם את ה10,000 ש"ח האלה אני אצטרך לשלם על טיפולים בעתיד בגלל הקילומטראז' הגבוה?

כמובן הכל כפוף לבדיקת רכב שאעשה.

ובכלל מה כל כך משמעותי בהבדל שנה אחת בשנתון, האם אוטו ש'חי' שנה יותר אף שלא נוסע הרבה עתיד להתקלקל יותר בדחיפות? או שמא סתם אנשים מעדיפים רכב חדש יותר ולכן המחיר עולה?

תודה רבה

פורסם

אי אפשר לדעת, אלא רק לאחר שימוש ברכב...

ובכל זאת, רובנו מסכימים, שעדיף הרכב מהיד הפרטית, שמעטים יותר הסיכויים ש"התחרעו" עליו או שהזניחו את הטיפולים בו.

כמובן כפי שאמרת - כפוף לבדיקה לפני קניה, ע"מ למזער "הפתעות" והוצאות עתידיות (ככל שניתן).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...