Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda 6 .VS. Subaru B4

Liork2006
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 8) ,

אני דיי חדש פה בפורום , הוצאתי את רישיון הנהיגה שלי לפני יומיים בערך , עכשיו הדבר היחידי הוא החלפת הרכב של ההורים .

אבא שלי מתעניין באחת מהמכוניות הבאות: מאזדה 6 שנת 2008 המגיעה בצורה החדשה , סובארו B4 שנת 2008 ואו מאזדה 3 הספורטיווית שנת 2008 גם כן , הכוללת חמישה דלתות (אולי ארבעה ? אותו הדבר בשבילו) .

הייתי מעוניין לקבל כמה חוות דעת על המכוניות הנ"ל מבחינת ביצועים , מהירות, מסה , בעיות נפוצות :wink:.

בעקרון הפייט הוא בין הסובארו B4 לבין המאזדה 6.

תודה רבה לעוזרים :-D

פורסם

המאזדה 6 עדיפה על הB4 באספקטים רבים. ביצועים טובים יותר, מרווחת יותר, חסכונית יותר, תנוחת נהיגה מקובלת יותר, בטיחותית יותר...

בקרוב צריכה להגיע ארצה הלגאסי החדשה (הB4 החדשה) שאמורה לתת פייט טוב יותר למאזדה 6 ודומותיה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
המאזדה 6 עדיפה על הB4 באספקטים רבים. ביצועים טובים יותר, מרווחת יותר, חסכונית יותר, תנוחת נהיגה מקובלת יותר, בטיחותית יותר...

בקרוב צריכה להגיע ארצה הלגאסי החדשה (הB4 החדשה) שאמורה לתת פייט טוב יותר למאזדה 6 ודומותיה.

אלון, בתור אחד שיש לו קשר טוב עם סובארו אין לך פרטים מתי יש השקה או מתי היא בכלל מגיעה לארץ ה-B4 החדשה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...