Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגביי פיג'ו 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזה כחודשיים אני מחפש רכב בכ30000 ש"ח, חיפשתי בכל מצב אפשרי אבל לא מצאתי,

לפני כמה ימים קראתי מודעה על פג'ו 406 שנת 2001 שמורה עברה רק 83000 ק"מ,

ראיתי את האוטו והוא נראה באמת סוף הדרך, מושקע, יפה ומרווח...

לאוטו יש טסט לשנה, עבר את כל הטיפולים, ברקסים חדשים, צמיגים אחוריים חדשים, רצועות חדשות.. בקיצור באמת אוטו מושקע..

השאלה היא האם הייתם ממליצים עליו??

אני מתחיל ללמוד באקטובר ואני חייב רכב,

כולם המליצו לי על יפניות אבל קשה למצוא יפניות טובות בתקציב שלי בשנתון הזה עם קילומטרז' נמוך כזה...

אשמח לשמוע את דעתכםם..

יגאל דוידוב,

משתמש חדש

פורסם

ערב טוב.

בתור התחלה נשמע ממש טוב, אפילו טוב מאוד (מישהו אמר מידי?). בעיקרון רכב טוב מאוד שיתן לך תמורה מלאה אם טופל כיאות. הרכב כפי שציינת, מרווח, נוסע נהדר, נוח, יפה ואוטומט שזה לא כל כך נעים במיוחד בגיר הזה של פז'ו, אם כי זה נתון לויכוח (ולמזל).

בכל מקרה לא תמצא יפנית שתיתן לך את כל מה שה406 נותנת ובמחיר כזה. אני אישית אוהב את הרכב ונהנתי מאוד לנהוג בו. אם הכול נראה טוב והאדם נראה אמין קח אותו לבדיקה תוריד מה שצריך ותתחדש. האמת שתוך כדי כתיבת התגובה אני מתחיל לחשוב שזו ממש מציאה אם באמת הכל כפי שאמרת.

בהצלחה.

ד"א הבנתי שאתה סטודנט- בדקת את כל ההוצאות המקיפות? ביטוחים? הערכת מחיר הטיפולים וחלקים? אתה יכול להסתכל בקבלות של הרכב.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

פיג'ו 406 רכב מנהלים וככה כם האחזקה שלו , אם אתה סטודנט אני ממליץ ללכת לכיוון סגמנט הסופר מיני:פיאט פונטו/פולקסווגן פולו וכו'.

פורסם

אי אפשר לקבוע עלויות אחזקה על פי גודל או על פי סגמנט הרכב,הרכב זול יותר לאחזקה מגולף,אלמרה, או סיויק שהם מקבוצה נמוכה יותר מה406.

פורסם

אין סיבה לאחזקה שוטפת יקרה מזו של כל סופר מיני, למעט כמובן צריכת הדלק. בכל מקרה האוטו, כפי שרמז אחד מקודמיי, כמעט טוב מלהיות אמיתי ולכן בדיקה מדוקדקת חיונית.

• תוכן חדש...