Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבה לסאב 8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג לאנזאר מאקס פרו 84, לא מצאתי באף מקום המלצות לתיבה זוגית לפריטים אלו.

Fs: 60, Qms: 4.08, Qes: 1.2, Qts: 1.1, SPL: 88(dB), Vas: 6.0(Cuft)

Mounting Depth: 4.08"

יש כאן מישהו שיוכל להמליץ אל גודל התיבה ומידותיה?

פורסם

מנסיוני עם מספר רב של סאבים במידה הנ"ל , תיבה אטומה במידה שבין 7 ל 10 ליטר תהיה אופטימלית לסאבים 8".

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מנסיוני עם מספר רב של סאבים במידה הנ"ל , תיבה אטומה במידה שבין 7 ל 10 ליטר תהיה אופטימלית לסאבים 8".

מה שאני מבין לזוג אני צריך תיבה 20 ל. ?

פורסם

מגבר Mac Audio ZX 2100 600W יהיה מספיק לאחד, או אולי אל פי מה שאני שמעתי לאנזאר מפרסמים נתונים גבועים מהיכולת האמתית ולכן אולי המגבר הנל יוכל להחזיק את שניהם ? סליחה אל הבורות.

פורסם

כמה RMS כל סאב? כמה אום סופי כל סאב?

בעקרון גם מק אודיו לא מצטיינת בהצהרות אמיתיות, כך שאם ללכת בשיטת הצמצום, אז יכול מאוד להיות שהמגבר הזה יספיק לשניהם., ואולי לא.

פורסם
כמה RMS כל סאב? כמה אום סופי כל סאב?

בעקרון גם מק אודיו לא מצטיינת בהצהרות אמיתיות, כך שאם ללכת בשיטת הצמצום, אז יכול מאוד להיות שהמגבר הזה יספיק לשניהם., ואולי לא.

לא ידוא RMS אלו הנתונים שיש לי

http://www.lanzar.com/itempage.asp?model=MAXP84

ותודה רבה אל העזרה !

פורסם
400RMS SVC 4 OHM

אכן אלה הם הנתונים שמציין המוכר, קשה לי להאמין שסאב זה יספק 400 RMS :-(, במיכרה הטוב חצי מזה, לדעתי הלא מיקצועית.

• תוכן חדש...