Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים נהרס לי המגבר...הלכתי לטכנאי והוא אמר שהמגבר שרוף ולתקן יעלה יותר מחדש,

איפה יש באיזור ירושלים מתקין מערכות אודיו שהוא אמין ובעל מחירים טובים??

נ.ב הטכנאי רצה 500 שקלים, למגבר חדש עם התקנה!!...יקר או לא??

תודה מראש לעוזרים,

דניאל.

פורסם

500 שקל זה לא יקר, זה בערך המחיר הכי זול למגבר מדבקה.

איכות עולה כסף. מגברים סבירים מתחילים מאיזור ה 1,000 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חחח...***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים ורשום לפיהם*** אני מצטער על האי הבנה אבל מה זה מגבר מדבקה??

ושמעו אין לי כסף להשקיע עכשיו אז אני רוצה משהוא זול שיספק אותי לשנה ערך...איפה יש באיזור ירושלים מתקין ראוי??

דניאל.

פורסם

שאולה מה חשוב לך במגבר, איכות או שכושה רעש?

תחפש אפילו כאן בפורומים מגברים יד שניה , זה לא עולה יקר יחסית אבל נותן איכות הרבה יותר טובה

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

חשוב לי האיכות אבל שלא יהיה מגבר ממש חלש...

ואיפה יש מגברים יד שניה??

דניאל.

• תוכן חדש...