Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם סוזוקי סוויפט יכולה להיות אופציה טובה, בנוסף למאזדה 2.

בנוסף פורד פיאסטה החדשה לדעתי שווה התעניינות.

בקשר ליאריס - לא כולם מסתדרים עם הגיר הרובוטי, חייבים לבצע נסיעת מבחן כדי לראות האם אפשר לחיות איתו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1+ על הפיאסטה.

מכונית מצוינת, שהיחסרון היחידי שלה הוא בביצועים, מה שכנראה לא יפריע במקרה זה.

נוחה, בטיחותית, קלה לתפעול, וככל הנראה תהיה אמינה (מבוססת על מאזדה 2 ומכלולים מוכחים).

פורסם

היאריס על הנייר נראית פחות מתאימה לפנסיונרית בגלל הגיר הרובוטי והלוח שעונים ה"עתידני" , אבל כשאמא שלי עשתה נסיעת מבחן על היאריס היא לא הרגישה שום טלטולים מהגיר הרובוטי (וגם לדעתי בנהיגה מתונה ורגועה זה בכלל לא מורגש), ובלוח שעונים היא דווקא התלהבה מהתצוגה הברורה וגדולה של המהירות הנוכחית. (למרות ששאר הנתונים מרגישים קצת קטנים).

לגבי הדרדור אחורה בשיפוע - אני מניח שבחניות בשיפועים זה יכול להפריע, אבל ברמזור זה לא דבר שצריך להדאיג.

יש לדגם החדש מערכת כלשהי נגד דרדור.. כשעוזבים את הבלם והאוטו מתחיל להדרדר הוא בולם לבד אחרי פחות משנייה, ואז מתחיל להתקדם לאט לאט כמו אוטומט.

בגדול מה שאני אומר זה שווה לעשות נסיעת מבחן לפני ששוללים.

לגבי המאזדה2, כולם מסכימים שהיא מכונית מצוינת אבל אני אישית חושב שהיא קצת תזזיתית (זום זום זה הסלוגן אחרי הכל), ביחוד לפנסיונרית. הפיאסטה החדשה יכולה להיות דרך מוצלחת לקבל כל מה שמקבלים במזדה עם טיפ טיפה יותר נוחות (המתלים כנראה) ויש גם טיפ טיפה יותר בטיחות לנהג (כרית אוויר נוספת לברכיים, לדעתי נתון מאוד חשוב).

כמו שאמרו קודם החסרון זה החולשה היחסית לעומת ה2, אבל זה בהחלט לא אוטו חלש.

פורסם

לאחותי יש יאריס 2005 גיר ידני. חייב לצין שזה אוטו חבל על הזמן חסכוני שאין דברים כאלה פעם בשבועיים טנק מלא כל יום תל אביב חזור רכב מאוד נח לנסיעה! אני נוסע כיום על מאזדה 6החדשה ואין לי בעיה להיתחלף איתה גם מה גם שאני מת על גיר רגיל.

בקשר לגיר רובוטי הלכתי לעשות נסיעת מבחן ישר ירדתי מכל העיניין. לא ממליץ ביכלל.

שבת שלום שתיהיה.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

בתור בעלים של מאזדה 2 הייתי ממליץ על המאזדה, אבל כמו שכבר רשמו - הפיאסטה תהיה יותר מפנקת, יותר נוחה, פחות זריזה ומהירה אבל עדיין כוח לא יחסר לפנסיונרית (ואני מאמין שהיא לא מחפשת רכב להנאה מנהיגה :wink: למרות שהפיאסטה לפי מבחני רכב כן מהנה לנהיגה, והמאזדה אפילו יותר :-)). בטיחות אולי במעט יותר בטוחה מהמאזדה, שהיא כשלעצמה בטוחה מאוד. בהצלחה בבחירה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דיברתם על הגיר הרובטי ביאריס ושהוא מוריד מהרכב ואני מבין אותכם ויחד עם זאת אתם ממליצים על הפיאסטה,עד כמה שאני זוכר היא מגיעה עם הטיפטרוניק.

בכל מקרה אני לא אוהב את שתי המכוניות,היתי אומר שתסתכלי יותר על הסוזוקי סוויפט(הדגם המפואר,ההבדל במחיר לא כזה גדול) ועל המאזדה 2.

שבת שלום, ניר.

פורסם

טיפטרוניק זה גיר אוטומטי רגיל עם אפשרות לשליטה על העברת ההילוכים, לא הבנתי מה הקשר?!!ביאריס הגיר פשוט זוועה ,והסוויפט מגיעה ללא esp ולכן לא רלוונטית בטיחותית.

פורסם

בכל מקרה אני לא אוהב את שתי המכוניות,היתי אומר שתסתכלי יותר על הסוזוקי סוויפט(הדגם המפואר,ההבדל במחיר לא כזה גדול) ועל המאזדה 2.

אתה מודע לכך שהפיאסטה מבוססת על המאזדה 2? ככה שאולי רק מבחינה חיצונית אני עלול להבין את ההודעה שלך. אחרת.. :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפני שבועיים בערך היתה כתבה על יאריס החדשה לאחר מתיחת פנים וגיר ועוד לא יודע מה,

אני ממליץ לך לחפש את הכתבה.בסיכום של הכתבה יש שני דברים מהותיים,

1. המצב של הגיר לא רק שלא שופר אלא החמיר:shock:

2. כל אחת מהמתחרות עדיפה על הטויוטה ,סוזוקי/מאזדה2/פיאסטה........(ועשיו לציניות)היאריס רק בדבר אחד עוד "עדיפה" על האחרות בגלל הסמל של טויוטה,אם לא הסמל מזמן הרכב הזה היה שייך להיסטוריה,

הייתי בודק גם את האופציה של הפאביה.

פורסם

מצטרף להמלצה על הפיאסטה- הכי בטיחותית, מודרנית, נוחה יותר מהמאזדה, ואין בעיה של כוח כי פנסיונרית פשוט לא צריכה יותר מדי כוח, ולדעתי הכי יפה:-D אה וגם אמינה והסחירות שלה כנראה תהיה טובה יותר כי היא לא נמצאת אצל ציי רכב... חשבת אולי על הונדה ג'אז?

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...