Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני די הרבה זמן התחילה סוג של בעיה בבלימת חירום ובלימות חזקות ברכב: קודם כל, הרכב פשוט פחות לא 'נושך' בבלימה.

לא נשמעת שריקה שתעיד על רפידות שחוקות (או שאני טועה ולא חייב להיות רעש?) ואין סימנים שנראים חריגים.

מה זה יכול להיות? הם סתם נגמרו?

שנית, לפני כשלוש שנים הוחלפו הצמיגים לחדשים. לפני כשנה בערך, אולי יותר, הוחלפו הצמיג מהסרן האחורי בצמיגים מהסרן הקדמי.

האם צריך להחליף צמיגים לחדשים? אני מתכוון האם צריך לקנות חדשים לגמרי ולהעיף כבר את הישנים? (הנסועה ברכב נמוכה יחסית) ואם כן, איזה צמיגים איכותיים קיימים היום במחירים שפויים?

אם לא צריך צמיגים חדשים - האם מומלצת החלפה נוספת בין הסרן הקדמי לאחורי? והאם החלפה בין צמיג ימני לצמיג שמאלי עוזרת במשהו?

אני יודע שהנושא נטחן, אבל אשמח לקבל תשובה מדויקת להכל, אם מישהו יהיה מעוניים לעזור אז אני אשמח... תודה!

(:

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם
לפני די הרבה זמן התחילה סוג של בעיה בבלימת חירום ובלימות חזקות ברכב: קודם כל, הרכב פשוט פחות לא 'נושך' בבלימה.

יש ABS? אם כן, הוא לא יכול לנשוך בבלימת חירום, כי ABS תחתוך את הנעילה בכל מקרה.

אם לא צריך צמיגים חדשים - האם מומלצת החלפה נוספת בין הסרן הקדמי לאחורי?

רק אם אתה מבקש להגיע לשחיקה זהה בכל הצמיגים, באחיזה זה לא ממש יעזור.

אם הצמיגים יבשים, שחוקים או לא אוחזים כמו בעבר אז למה לא להחליף?

אם אתה רוצה לחסוך, תגמור אותם, אך הרגלי הנסיעה שלך חייבים להשתנות מאחר וקח בחשבון כי יש לנהוג ביתר זהירות מבעבר ויותר לאט.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יש ABS, והכוונה היא לא רק לנשיכה של ממש, אלא לסוג של דאיכה בבלימה.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

• תוכן חדש...