Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף TDI מול מגאן DCI.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברצוני לקבל חוו"ד לגבי שני הרכבים הנ"ל:גולף TDI עם גיר DSG לעומת רנו מגאן 1.5 DCI אוטומטית עם 100 כ"ס.(05'-06')

הרכב אמור לעבור כ20-25 אלף קילומטרים בשנה.(חצי מהם עירוניים וחצי בין עירוניים)

אשמח לקבל נתוני צריכת דלק בפועל מאנשים שמחזיקים את הרכבים.

יש שתי סוגים של גולף TDI אחת עם מנוע 2000 ו140 כ"ס(כמו בפאסאט) והשנייה עם מנוע 1.9 105 כ"ס.

איזה מנוע עדיף מבחינת צריכת דלק ואמינות?(כמובן שמבחינת ביצועים ה2.0 עדיף)

את הסקודה אוקטביה הורדתי מהרשימה בגלל מחירי ביטוח מטורפים.

אני מתאר לעצמי שהאחזקה של הגולף תהיה מעט יקרה יותר(ההבדל בביטוח הוא כ2500שקל לטובת המגאן)וכמעט אין ממנה אקזמפלרים למכירה.

לכן אני נוטה יותר לכיוון המגאן.

מה ההבדל בצריכת הדלק בין המגאן DCI האוטומטית לבין רעותה הידנית(עם 80 כ"ס)?

ברמת העיקרון אני מעדיף להמנע מידני,בעיקר משיקולי נוחות,אך אם ההבדל בצריכת הדלק הוא תהומי אני אולי אשקול זאת שנית.

פורסם

למיטב זיכרוני הדגם האוטומטי של המאגאן גומא בסביבות ה 1:15 בנסיעה בין עירונית רגועה, הידני משפר את הנתון ב 20%.

מכל מקום אם חסוך אתה רוצה, אך ורק גיר ידני.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מחישוב שעשיתי ההבדל בעלויות הדלק בלבד בין מגאן/גולף בנזין לדיזל בנסועה הנ"ל הוא כ4000 ש"ח בשנה(כ350 ש"ח בחודש).

האם נכון עשיתי שהעדפתי להתמקד בדיזל?!

ידוע לי שבדיזל רכיבים יקרים מאוד במידה והם מתקלקלים(טורבו,מזרקים,משאבת סולר וכו').

אני מתכנן להחזיק את הרכב אצלי לתקופה של 3-4 שנים.

פורסם

אם תקפיד על המתנה קצרה לפני דימום המנוע, שימוש בשמן מנוע וסולר טובים - אתה יכול לישון בשקט.

• תוכן חדש...