Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה התחילה בשבועות האחרונים. בהדלקה של המזגן הוא מקרר חזק ומעולה כהרגלו אבל אחרי כחצי שעה, ארבעים דקות נסיעה אני מתחיל לשים לב שהוא לא מקרר יותר. לאחר שהרכב עומד כמה זמן (כבוי בחניה) הסיפור חוזר חלילה.

אני מניח שיש משהו שמתחמם/מועמס יותר מדי ולכן איזשהו מנגנון הגנה מכבה את המדחס אבל בזה נגמרות ידיעותי.

יש רעיונות מה לבדוק לבד לפני שפונים למזגניסט?

פורסם

לא שידוע לי, חום המנוע נשאר יציב ועד כמה שידוע לי לא חסר נוזל קירור אבל אני אבדוק את זה בערב.

פורסם

בדוק זאת, בקרת המנוע עלולה להפסיק את פעולת המדחס אם המנוע מתחמם מעבר לטמפ' מסויימת שהוגדרה מראש בתוכנה.

עוד שאלות:

האם המזגן מפסיק לקרר לחלוטין או רק מקרר פחות?

בזמן התקלה, האם ניתוק המדחס ע"י כפתור המזגן אתה מבחין שהמדחס מתחבר ומתנתק?

האם טופלה או תוקנה מערכת המיזוג לאחרונה?

פורסם
בדוק זאת, בקרת המנוע עלולה להפסיק את פעולת המדחס אם המנוע מתחמם מעבר לטמפ' מסויימת שהוגדרה מראש בתוכנה.

עוד שאלות:

האם המזגן מפסיק לקרר לחלוטין או רק מקרר פחות? לא מקרר בכלל, לוקח לי זמן לשים פשוט כי גם אחרי שהמדחס מפסיק לעבוד המחליף חום עדיין קצת קר

בזמן התקלה, האם ניתוק המדחס ע"י כפתור המזגן אתה מבחין שהמדחס מתחבר ומתנתק? עד כמה שאני זוכר אני לא מרגיש שהמדחס נכנס לפעולה (אין הרגשה של המאמץ הנוסף של המנוע שיש בדר"כ)

האם טופלה או תוקנה מערכת המיזוג לאחרונה? לא.

את הבדיקה של נוזל הקירור אני אבצע בערב כשאחזור לרכב.

פורסם

באמת יתכן שמדובר בבעיית אספקת זרם למצמד של המדחס או במצמד עצמו, קל יהיה לבדוק זאת עם יש לך רב מודד. לחלופין אתה יכול לגשת למוסך מורשה, מזגניסט או חשמלאי רכב. רצוי שתגיע אליהם בזמן שהמזגן אינו עובד, האבחון יהיה קצר ולעניין.

• תוכן חדש...