Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב B4 2007 לא סוחב-אולי הרגשה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה שנה הרכב? אם אני לא טועה, הB4 מנוע 2.0 עם ה165 כ"ס מגיעה עם 4 הילוכים. מה שלא תורם להרגשה שאני מצפה אליה.

גם הB4 של היום נמכרת עם 4 הילוכים, כך שזה לא משנה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותו דבר אצלי ב2.5 ליטר.

זה הגיר, גם אצלי בזמן הלחיצה יש המתנה של שניה וחצי עד שהרכב מתחיל להאיץ אבל אחרי זה

הוא מאיץ ממש חזק .

סה"כ זה רכב מנהלים לא רכב ספורט אני לא רואה בזה שום בעייה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

לא מאמין שיש פה בעיה. הרכב לא מוריד הילוך ישר ולכן לא מאיץ ישר או שתילמד איך להוריד הילוך באמצעות דוושת הגז או שתוריד הילוך בעזרת הטיפטרוניק.

פורסם

מהנסיון שלי עם B4 מהדגם שלך, זה מצב נורמלי.

אני יכול לומר לך גם, שבמבחן השוואתי מול מאזדה 6 דור קודם, בזינוק מהמקום המאזדה פתחה פער של כ-3 מכוניות שעיקרו נבנה במטרים הראשונים, והסובארו לא הצליחה לסגור אותו גם במהירויות גבוהות.

165 כ"ס ... כנראה שחלקם קטועי רגליים.

ולמרות זאת, אני באופן אישי מאד אוהב את ה-B4, משום שמלבד כוח המנוע האופטימי משהו, בשאר התחומים היא טובה מאד (במיוחד נוחות הנסיעה והשקט בתא הנוסעים).

דני G.

פורסם

ה-B4 מעולם לא הדהימה אותי במשיכה בסל"ד נמוך, יש קצת דיליי וזה נורמלי לחלוטין, בסל"ד גבוה הרכב מאיץ נהדר, בכל הגרסאות.

לפותח השרשור - מה אופן משיכת ההילוך הראשון אצלך ? ברכבי הקודם - וולוו 940, לא היה כח כמעט בסל"ד נמוך ולעומת זאת בסל"ד גבוה (אני מדבר על 4K ומעלה) היה ממש בשפע, כאשר תחילת הנסיעה היתה "רגועה" אצלי (זאת אומרת שההילוך השני כבר נכנס אחרי 1 וחצי אלף סל"ד של ההילוך הראשון) הרכב פשוט וכמעט לא היה מצליח למשוך את ההילוך השני, זה פשוט היה מדהים כמה היה קשה למנוע למשוך הלאה (הרגשה כאילו מישהו לוחץ על דוושת הברקס תוך כדי), מה שאני בא לומר לך - אולי תחילת הנסיעה שלך כה עדינה שבעצם ההילוך השני משתלב ממש מוקדם (זה שהתיבה מוצאת לנכון להכניס אותו לא בהכרח זה אומר שהביצועים יהיו נאותים, בין היתר לתיבה יש שיקול של צריכת דלק כפי שתוכננה) ואז אתה נכנס למצב שתיארת - אתה לוחץ חזק, הרכב "מתעכב" ואחרי 2 שניות נכנס לחיים ומאיץ, אתה בעצם "משלים" את התווח המהירות ההתחלתית שההילוך הראשון היה צריך לתת לרכב להגיע אליו. מה שנותר זה או להוריד דוושה לרצפה ובעצם לחזור להילוך שממנו ברחת כה מוקדם, או להאיץ באופן איטי יותר.

המלצה שלי - קודם כל ממליץ לך בחום לחפש עוד B4 שני ליטר, תסע, תלחץ ותרגיש אם יש הבדל.

אם והיה ולא מצאת הבדל כלשהו - פשוט תבדוק את מה שאמרתי - האם אתה מושך הילוך ראשון באופן כה קצר ?

B4 רכב מעולה, היציאה מהמקום לדעתי קצת כבדה אבל זה פשוט שטויות, אין בעיה לעקוף בשום מצב מדובר ברכב די חזק, מנוע קצת לא "חי" לדעתי (בהשוואה למאזדה 6 למשל), אבל עדיין עושה עבודה נאמנה ובכבוד. השימוש בטיפטרוניק אמור בעצם לפתור את הבעיה - פשוט למשוך את ההילוך עוד קצת למעלה .. אבל אולי לחיצה עדינה בהתחלה וטיפה רגל קצת כבדה יותר על הדוושה ביציאה מהמקום יגרמו לרכב למשוך את ההילוך הראשון יותר ואז בהילוך שני תבדוק אם עדיין חסר לך כח והשהייה כה גדולה.

מקווה שעזרתי.

משה

פורסם

-דני ניסח את זה היטב: ל-B4 יש 165 כוחות סוס כאשר זה כולל גם סוסים קשישים וגם סוסי פונים לא בכושר.

האוטו נוסע נהדר עם כל קבוצת הסוסים.

-4 הילוכים בגיר אוטומטי מיושן ומסרס זה משהו אונפתי ב-B4 לאורך כל הגדמים, אין לי ספק שבשידוך של גור 5 הילוכים חדיש יותר (כמו זה ב-6) ההרגשה של רכב עצלן משהו הייתה פוחתת.

-השהייה של שניה/2 נורמלית לחלוטין!

-אם התקלה הייתה מקורה בבית מצערת כמו שאמרו כאן, זה היה מתבטא בהרבה דברים אחרים אבל לאו דווקא בהשהייה של העברת הילוך.

-על כל מקרה מומלץ החודש, לפני ביטול האחריות, להזמין בדיקה מקיפה ויסודית במורשה ולדווח על חששות כלשהן לתקלות (מה שאתה מתאר עכשיו אינו מאפיין תקלה לדעתי), לך תדע מה ימצאו פתאום.

אמיר.

פורסם

אני דווקא לא מרגיש שהסוסים עצלים ההפך לרכב הזה יש הרבה מאוד כוח.

פשוט הגיר מסרס הכל וגורם להילוכים להיות ארוכים ועצובים .

פורסם

אני עם B4 2007 , ולא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר השהיה של 2 שניות.

האוטו לא מתיימר להיות אימפרזה טורבו, ואף על פי 165 כ"ס הוא מאיץ ל100 ב11.5 שניות.(סקודה 1.8 עם DSG ו160 כ"ס עושה זאת ב7.8 שניות ,ללמדך - גיר ראוי מה יכול לעשות לביצועים)

בכל מקרה, אני בגזרת ראש העין ואם בא לך להשוות אתה מוזמן.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

מה עוד אפשר להשוות איתך? :lol::wink:

אגב, זה לא רק הגיר, זה גם הטורבו של הסקודה, שמאפשר זמינות כוח מוקדמת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נודניק.

אמרו לך שזה בסדר. וזה לא סוסים, זה מומנט שלא קיים בטורים נמוכים.

B4 לא חיית רמזורים. היתרון שלה בכביש. בגמישות המנוע והתנהגות כביש משובחת.

רוצה ביצועים? תעביר את הגיר למצב SPORT. משיכה של ידית כלפיך בלי להחליף הילוך.

פורסם

כמו שאתם רואים בתמונה בצד הרכב הכי אהוב עלי זה הB4 בשנים האלה 2006 - 2007

אבל אין מה לעשות זהו רכב גדול וכבד ובעל הנעת 4X4. אז הגיוני שבגיר אוטומט תהיה השהייה של הכח.

וזוהי עוד סיבה לזה שאני מתעקש, ונראה לי שאני אתעקש כל זמן שאני נוהג, לנהוג על גיר ידני בלבד.

פורסם

יש רק פתרון אחד ויחיד לבעיה: תנהג על B4 אחרת ותראה אם יש הבדל.

לא נהגתי על ה-165 אבל הקודמת הייתה עגלתית משהו.

השאלה אם ה-B4 שלך עגלה לעומת B4 אחרות, או שהיא איטית כמו שאר ה-B4 וזה ייפתר אך ורק על ידי נהיגה ב-B4 דומה אחרת.

פורסם
כמו שאתם רואים בתמונה בצד הרכב הכי אהוב עלי זה הB4 בשנים האלה 2006 - 2007

אבל אין מה לעשות זהו רכב גדול וכבד ובעל הנעת 4X4. אז הגיוני שבגיר אוטומט תהיה השהייה של הכח.

וזוהי עוד סיבה לזה שאני מתעקש, ונראה לי שאני אתעקש כל זמן שאני נוהג, לנהוג על גיר ידני בלבד.

הB4 בתמונה שלך זה 2006.

2007 זה דגם חדש.

פורסם

big papa צודק. זה שנת 2006 כששינו קצת את הפנסים ברכב, לפני השינוי הגדול ב 2007

את 2007 אני לא אוהב אני מעדיף את הקצת ישנה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...