Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב B4 2007 לא סוחב-אולי הרגשה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור, זה דבר רגיל לB4 אין לך מה לדאוג ככה הגיר שלה בנוי, וכמו שאמרו לך תשתמש בתיפרוניק זה ישפר קצת את המצב,

ולגבי האמפריזה מנוע 2000 במיוחד שנת 2006 ומעלה היא פשוט מטוס והגיר האוטומתי שלה יותר טוב ויותר זריז מהרגיל לאותו דגם.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפותח השרשור, זה דבר רגיל לB4 אין לך מה לדאוג ככה הגיר שלה בנוי, וכמו שאמרו לך תשתמש בתיפרוניק זה ישפר קצת את המצב,

ולגבי האמפריזה מנוע 2000 במיוחד שנת 2006 ומעלה היא פשוט מטוס והגיר האוטומתי שלה יותר טוב ויותר זריז מהרגיל לאותו דגם.

האימפרזה בכלל מדדנו אותה מול מאזדה לאנטיס 1800 והלאנטיס בורחת לה.

האימפרזה נוסעת טוב,אבל ביצועים למדידה זה לא המדד שלה.

פורסם

MAXIZEM תלוי מול איזה אמפריזה ומול איזה נהג, וגם תלוי אם היה מירוץ מכוון או סתם מרדף ברמזור מול נהג בן 85?

אני מדבר איתך על אמפריזה מנוע 2.0R משנת 2006 עם 160 כ"ס, ולא סתם אמפריזה 1500 !

והיה גם מישהו עם מאזדה 323 מנוע 2000 מודל 2002 קרע את המאזדה ולא יכל להתקרב לתחת של האמפריזה שלי,

אז בבקשה תבדוק את העניין יותר עמוק.

פורסם
MAXIZEM תלוי מול איזה אמפריזה ומול איזה נהג, וגם תלוי אם היה מירוץ מכוון או סתם מרדף ברמזור מול נהג בן 85?

אני מדבר איתך על אמפריזה מנוע 2.0R משנת 2006 עם 160 כ"ס, ולא סתם אמפריזה 1500 !

והיה גם מישהו עם מאזדה 323 מנוע 2000 מודל 2002 קרע את המאזדה ולא יכל להתקרב לתחת של האמפריזה שלי,

אז בבקשה תבדוק את העניין יותר עמוק.

ממדנו סובארו כמו שלך 2007 מול מאזדה לאנטיס 2002 1800 ,ומול קאוואליר 2001 ומול הונדה סיויק 1600 99, הסובארו בעיקר עושה רעש מגניב.

:roll:

פורסם

חביבי אני אמרתי שהמאזדה 2000 לא יכלה על האמפריזה, עכשיו אתה אומר אומר לי 1800 והונדה 1.6?

באמת הצחקתה אותי 4 שעות ועשיתה לי את הבוקר.

אה ובקשר להונדה סיווק, מישהוא מהשכונה ניסה פעם לשחק איתי בעליות של טבריה בקיצור השארתי אותו רחוק איזה 10 קילומטר ממני, אז אני מבקש שוב לפני שאתה כותב ומצחיק אותנו תבדוק את הנושא לעומק המעוק יותר.

פורסם
חביבי אני אמרתי שהמאזדה 2000 לא יכלה על האמפריזה, עכשיו אתה אומר אומר לי 1800 והונדה 1.6?

באמת הצחקתה אותי 4 שעות ועשיתה לי את הבוקר.

אה ובקשר להונדה סיווק, מישהוא מהשכונה ניסה פעם לשחק איתי בעליות של טבריה בקיצור השארתי אותו רחוק איזה 10 קילומטר ממני, אז אני מבקש שוב לפני שאתה כותב ומצחיק אותנו תבדוק את הנושא לעומק המעוק יותר.

הסובארו שלך סוחבת יותר טוב בעליות,ותאוצות ביניים.

אבל בנתון ה0-100 שזה לא הכי חשוב בחיים,אבל עדיין הנתונים שלה כמו של 1.6 כשרה.

פורסם
אמרנו תעזוב את מה שרשום על נייר, בוא נראה עובדות על הכביש,

אל תצחיק אותי יותר כל חצי שעה.

עובדות על הכביש?

בוא נעמיד אותך מול קאוואליר אוטומאטית שבאה מהחברה עם 115 כ"ס.

דבר אתי בפרטי.

פורסם

maxizem, אני מקווה שאתה צוחק (ויש לי הרגשה שכן האמת).

קאווליר - ידוע כרכב מאוד מגושם ומיושן ואפילו בגירסאת ה2.4 כל מאזדה 3 ממוצעת תתן תאוצה טובה יותר .

לגבי הלאנטיס- אומנם הרכב קל אבל אין שום מצב שהוא יאיץ חזק יותר מאימפרזה 2.0R .

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
הסובארו שלך סוחבת יותר טוב בעליות,ותאוצות ביניים.

אבל בנתון ה0-100 שזה לא הכי חשוב בחיים,אבל עדיין הנתונים שלה כמו של 1.6 כשרה.

הנתונים של סובארו 2.0 שנתון 2006-2007 על הנייר הם כמו של לאנטיס/פוקוס 2.0 שנתונים 2002-2004, ורק מפני משקל יתר של הסובארו. אין רכב אוטומטי 1.6 בארץ בעל נתוני האצה זהים לאימפרזה, כך שאני מבקש לא לבלבל את המוח. משהו שיכול להתקרב אליה זאת קורולה 1.6 בהאצות במישור, שגם נשארת הרבה מאחור אם יש אפילו עליה חלשה.

הנתונים של אימפרזה 2.0 ידנית יותר טובים מסיויק 1.8, על איזה לאנטיס 1.8 אתה מדבר בכלל?

עובדות על הכביש?

בוא נעמיד אותך מול קאוואליר אוטומאטית שבאה מהחברה עם 115 כ"ס.

תעמיד מאזדה3 1.6 רגילה ותודיע לי. מאזדה3 תקרע את הקוואלייר.

astralmir

אבל אין מה לעשות זהו רכב גדול וכבד ובעל הנעת 4X4. אז הגיוני שבגיר אוטומט תהיה השהייה של הכח.

אני יכול להציע לנתק את ההנעה הכפולה ולבדוק אם יש הבדל בהאצות. האמת שאין הבדל, ולא יכול להיות, כי משקל הרכב לא משתנה ויותר מומנט הולך לאיבוד בהנעה יחידה. כך ש-4X4 לא קשור.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בורזום,

לך יש מאזדה 3 1.6 לא?

בוא נבדוק .

ביג פאפא- לפחות לקאוואליר יש 115 כ"ס שימושיים ולא 165 סוסים צולעים.

קאוואליר 2400 אוכלת גם מאזדה 6 2300.

בורזום,

אל תקטין ראש,לא דובר על אימפרזה ידנית - אוטומאטית.

שלפי נתוני היצרן עושה קרוב ל12 שניות!

160 כ"ס ו12 שניות?!

פורסם

שלפי נתוני היצרן עושה קרוב ל12 שניות!

160 כ"ס ו12 שניות?!

זה רכב אומטמי, לא הבנתי ממה אתה מתפלא. הנתונים שלו הם כשל רכב מודרני 1.6 ידני.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הסובארו אימפרזה 2.0 אוטומט, אכן זריזה יותר (בפועל, לא יודע מספרים), ממזדה לנטיס 1.8 (ידנית). אבל מה זה קשור לשרשור?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...