Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[יעוץ] רנו מגאן 02-03 או פורד פוקוס 01 - 02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מתלבטים ברכישת רכב משפחתי עד סכום של 30 אלף .

הרכב אמור לשרת אותנו למשך ה 8 שנים הבאות בערך, אז רצוי שהוא יהיה אמין,עלות אחזקה סבירה וכמובן צריכת דלק של 1:10 לפחות.

אנחנו בהתלבטות בין רנו מגאן 02-03 או פורד פוקוס 01-02 .

חיפשתי בפורום על הרנו ומצאתי שיש לה בעיות קלות בחשמל . על הפורד לא מצאתי כל כך הרבה והיתי רוצה לדעת איזה רכב היתם ממלצים באופן כללי .

פורסם

פוקוס בשנים שכתבת הן לא מוצלחות ויש בהן כשלים והרבה ליקויים , משאבות הגה נוזלות , משאבות מיים נוזלות ,מתלים רועשים , צריכת שמן זבוהה ועוד ...לכן עדיפה המגאן.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

הציעו לנו עכשיו גם שברולט קוואילר 2200 שנת 2001, קליומטרז' 43 אלף .

ניתן להסיק לפי הקילומטרז' שהאוטו אמור להיות במצב די טוב אם לא היום לו תאונות, לא?

השברולט עושה 1:10? ואיך האמינות? והבלאי?

פורסם
פוקוס בשנים שכתבת הן לא מוצלחות ויש בהן כשלים והרבה ליקויים , משאבות הגה נוזלות , משאבות מיים נוזלות ,מתלים רועשים , צריכת שמן זבוהה ועוד ...לכן עדיפה המגאן.

לא יודע מאיפה הבאת את זה, ואשמח לשמוע עוד תגובות, וכמה נסיון יש לך עם הפוקוס.

ללא ספק בכלל , אחד הרכבים הטובים והמומלצים שיש הוא הפוקוס, כן , כן גם בשנתונים האלו (אם כי ב2003 לאחר מתיחה קלילה הן בשלות אפילו יותר). רכב מעולה, נוח מאד, מרווח מאד, אמין מאד מאד, ללא כשלים או בעיות חמורות שניתן להצביע עליהן, כמובן שיכול להיות פה ושם משהו קטן , וכמובן כפוף למצב הרכב.

תא מטען ענק למשפחתית, מזגן מצויין, צריכת דלק שפויה מאד, לפחות 1:10 - 1:12 בתנאים משוקללים.

מעט כבד בתאוצה, מורגש בעיקר עם רכב עמוס.

לא הייתי חושב פעמיים ביחס להתלבטות מול הרנו - אבל זאת דעתי הפרטית.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אם כבר רנו, ושיקולי משפחה - תן דעתך על הסניק.

בטיחות הכי טובה שיש בקטיגוריה הזו, מרווחת מאווווד וכייפית לנסיעה.לקטנים ולגדולים. תתאים ציפיות דינמיות לסוג הרכב - כלומר זו לא אלפא בתאוצה ולא ZX בסיבובים- אבל איזה 100 אלף קמ בה עברו עלינו בנועם וזריזות (יחסית). אם האוטו מטופל (כל 30000) ולמי שנוהג יש יד ורגל רגישות - אין שום בעיה מיוחדת. לא היו בעיות חשמל למעט מוליכי הצתה שצריך להחליף כל 3-4 שנים (החליפיים והמקוריים באותה איכות) וטיפול החלפת מסילות לחלק מהחלונות החשמליים (מפלסטיק שנסדק למתכת). שים לב להחלפת צורה ושיפורים שהיו ב-2001 או 2002.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
eransh1

במקרה barzelay הוא בוחן רכב הכי נחשב בבאר שבע.

אני לא יודע למי יותר ממנו יש נסיון וידע ברכבים...

ומה זה אומר? דברי קודש שאין עליהם עורריו?

שיהיה לבריאות, זאת דעתו.

פשוט מוזר שהוא השחיר את אחת המשפחתיות היותר טובות בשנתון הזה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני חשוב שאני אתייעץ עם המוסכניק שלנו לגבי כל הבעיות של הפוקוס שהוזכרו,בנתים אני חשוב שאעדיף את הפוקוס על פני המגאן.

• תוכן חדש...