Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי די כבר עם הקלארוס? :p אני בא למפגש ועובר מאוטו לאוטו והכל קלארוס קלארוס לגאטיה קלארוס, תהיו יצירתיים! :D

+1

Mosho, שכחת להוסיף גם סאנדאון סאנדאון סאנדאון סאנדאון... אהה וגם TRU פה ושם :lol:

מעניין למה זה? :-D

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה? כי יחסית לתמורה אתה מקבל אלמנטים פנטסטיים זה למה.

למה להיות יחודי, רק בשביל לומר אני יחודי?

שמעתי הרבה סט אפים עם לגטיה והם באמת נשמעים מדהים, אם יהיו

סטים אחרים ברמת מחיר דומה ובאיכות דומה אז למה לא בינתיים...

כמו שכתב גורל, בסוף המפגש אני נשאר עם המערכת שלי ואני צריך

להיות מסופק ממנה אחרת מה הטעם, רק לומר שיש לי משהו יחודי ברכב?

אלי

פורסם

אלי, מסכים איתך, לגבי הטענה שאתה זה שמאזין למערכת בסופו של היום ואתה אמור לאהוב אותה, אבל אני חולק עלייך בעניין הייחודיות, כלומר, זה לא שחייבים לקנות משהו אחר כי הוא שונה מהשאר אלא כי המשהו אחר הזה יכול להתברר כמשהו ברמה יותר גבוהה. הרי יש עוד יצרנים\מותגים לא פחות טובים ואף יותר טובים. למעשה יש אוקיינוס של מותגים שונים!!!

אז ייחודיות זו לא מילה גסה :wink:

פורסם

+1 לאלי

תוסיף על זה יבואן על הכיפ-כיפאק (של כל הנ"ל) ויש לך תמונה מנצחת..אבל עזוב, עדיף כבל רמקול במחיר עם 3 אפסים :-D משתלב טוב בחתימה

פורסם

tau,

אתה יודע מה מצחיק? "שגעת" ה-HAT היא לא רק פה בישראל, תסתכל על פורומים בחו"ל, תסתכל על פורום יד שניה ב-DYI, אנשים מפרסמים L4\L6\L8\L1 למכירה חצי שעה לאחר מכן אין אלמנט, לעומת זאת רכיבים אחרים יכולים לעמוד שבועות בלי שאיש יגע בהם, תסתכל ב-TA באנגליה, כל רכב שני עם HAT וההמלצות שם רצות חופשי, תעשה סיבוב בפורומים בחו"ל תגלה "שקדחת ה-HAT" נמצאת כבר בכל מקום, האלמנטים האלה נחטפים בלי בושה.

שים לב לזמני המכירה (פורסם ונמכר באותו היום):

http://www.diymobileaudio.com/forum/classifieds/62109-morel-supremo-piccolo-hat-l1-pro-l4.html

http://www.diymobileaudio.com/forum/classifieds/62482-genesis-dual-mono-clss-legatia-l4.html

http://www.diymobileaudio.com/forum/classifieds/62926-fs-hybrid-audio-technologies-hat-legatia-l841-3-pro-new-box.html

רמת ההתענינות ב-HAT היא פשוט מטורפת בכל העולם, תרצה או לא, חיפוש של המילה "hybrid audio" ב-DYI מניב 500 תוצאות על גבי 20 דפים בעוד שחיפוש המילה "Sinfoni" מניב 288 תוצאות על גבי 12 דפים, אותו חיפוש ב-TA מניב 500 תוצאות על גבי 20 דפים לערך "HAT", חיפוש על המילה "hybrid audio L4" בגוגל מניב 42,300 תוצאות בעוד שחיפוש "Sinfoni S100M" מניב סך הכל 853 תוצאות.

כמובן שכל זה לא מעיד כלום על איכות האלמנטים של HAT ביחס ל-Sinfoni או כל מותג אחר בעולם, אחרי הכל תמיד יש מצב שכולם חברים של אליקו, לא? :p

דני.

פורסם

"כמובן שכל זה לא מעיד כלום על איכות האלמנטים של HAT ביחס ל-Sinfoni או כל מותג אחר בעולם, אחרי הכל תמיד יש מצב שכולם חברים של אליקו, לא? "

גם בDIY ו-TA?

בעצם יכול להיות, המציאות עולה על כל דימיון

אלי

פורסם

בואנה אליקו הזה, חוצה עולם :)

שלמדתי CCNA הצדיקו את קיום הרשת - כמפתח ליצירת "כפר גלובאלי" מכל העולם.

אליקו לקח את זה צעד אחד קדימה :)

פורסם

זה לא פורום החברים של אליקו כמו שאליקו, סליחה, לאוד אנד קליר מייבאים סחורה שבכל אספקט בכל רמה של תחרות בין מוצר למוצר - המחיר הוא נמוך יותר משאר המתחרים והתמורה לרוב גבוהה יותר.

אז למה להתאמץ בכלל אם אני יודע שאני יוצא מרוצה ומכוסה מכל בחינה?

לא פלא שעדר המוראל והפוקל חוסלו.

לא פלא שנראה IDMAXים הולכים ונעלמים כמו דינוזאורים בזמן הקרוב.

לא פלא. נקודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
+1 לאלי

תוסיף על זה יבואן על הכיפ-כיפאק (של כל הנ"ל) ויש לך תמונה מנצחת..אבל עזוב, עדיף כבל רמקול במחיר עם 3 אפסים :-D משתלב טוב בחתימה

תומר העקיצה שלך אמנם יפה, אבל כידוע לי הסט שלך ברמת מחיר של הסט שלי (זה בעניין 3 אפסים) אם כבר אתה חותר תחת סינפוני או שאני טועה וקיבלת כרטיס חבר מועדון ואיתו גם איזו הנחה יפה? :lol:

פורסם

TAU בעיניי סינפוני זה מוצר לעניניי טעם מאוד החלטיים.

למה הכוונה?

המועדון של מורל והמועדון של פוקל חוסלו בצורה מאוד ייחודית - הם אוחדו לHAT ע"י לאוד אנד קליר.

מוצר אחד שמביא את שני העולמות במכה אחת.

SINFONI לפי מה שאני שומע זה לקחת את מורל לאקסטרים - מי שאוהב את זה, ילך חזק מאוד לכוון הזה.

אין לך מה לדאוג מבחינה של חברי פורום שירכשו סינפוני כי הם באמת מוצלחים אבל אתה צריך להכיר בעובדה שמוצרים כמו HAT ומגברים כמו של סאן דאון ידברו לקהל יעד רחב יותר.

אתה יכול להתלונן ולהשוות ולצעוק ולקפוץ עד מחר - המציאות עושה את שלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יכול להיות שהסינפוני במחיר של הלגטיה אבל ממה

שאני ועוד כמה חברי פורום שמעו הוא לא עומד ברמה של

הלגטיה.

יכול להיות שההתקנה והנפחים היו לא נכונים, או הרצפה עקומה.

יכול להיות שהמוצר צריך יותר חשיפה (רכב הדגמה, הגעה למפגשים) ואז

יתכן גם שהדעה תשתנה. נכון לעכשיו האלמנטים שרבים מאוד שמעו

והתרשמו מהם הם הHAT.

אשמח מאוד לשמוע סט מכוון ומותקן כהלכה, יכול להיות שדעתי שלי ושל אחרים

תשתנה.

אלי

פורסם

עתיד, אמרתי שסט לגטיה דומה ברמת מחיר לסט סינפוני S. ייתכן והלגטיה זול בכמה מאות בודדים (200 - 400 ש"ח), אבל זה לא שלגטיה עולה 1100 שקל וS עולה 7000 שקל.

לגבי מה נשמע טוב, בהחלט מסכים איתך זה עניין סובייקטיבי :wink:

פורסם

tau,

אתה טועה, המחיר של סדרת ה-S שני חלקים הוא 4200+ בעוד שהמחיר של L6+L1PRO הוא 3700, מדובר על הפרש של 500+ היות והמחיר שלי לא מדויק.

דני.

פורסם

אלי המשחק פה זה לא רמה, זה ורסטיליות.

סינפוני שאתה שומע אנדריאה בוצ'אלי יתכן וטוב כמו לגאטיה,

אולי עם בניה סופר נכונה לאנשים מסויימים טוב יותר.

אבל פה זה נגמר

מבחינתי לא פגשתי סט שמנגן 50 סנט, אנדריאה, ודרים טייטר באותה רמה. - מעולה !

אגב, יש לקחת בחשבון דבר נוסף, לדברי היבואן סט כמו סינפוני נשמע טוב אך ורק על מגברים ברמה גבוה מאוד קרי שאדו\אמפליטוד\VRX וכו'.

מה שאומר שאתה צריך הגברה ב15 אלף שקל כדי להרים סט ב4500 שקל.

בעוד לגאטיה נשמע נפלא גם על סאנדאון ב2000 שקל וזה מוכח.

גם נקודה חשובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...