Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורות מאוד ביעתיים

למי שיוצא ומחנה במקומות לא הכי ידידותיים

אין הרבה סיכוי שהמערכת תשאר אם המידים בקורות

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן, אני מאלץ את עצמי לשים משקפיים על השמשה הקדמית גם אם אני מכסה את הרכב בכיסוי חיצוני, שבכל מקרה, לא יצליחו לראות את הקורות ברכב הקדמי שלי כי הן ממש מושכות את העין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אתה בהחלט צודק. בניה של טוויטרים גדולים בקורות כמוה כבניית מידים. אחת הסיבות שאני לא מביא למשל סופרימו שזה טוויטר שאני אוהב זה הבניה המפלצתית והמכוערת לטעמי שאאלץ לעשות עבורו + מפחיד כי בולט מדי. זה כמובן הטעם שלי. אחרים אוהבים את הבניות הגדולות הללו או שהתמורה השמיעתית שהם מקבלים שווה להם את ההקרבה הזו.

פורסם

לטוויטרים נוסח סופרימו, CR101, סקאן ספיק רינג רדיאטור, SEASים למינם יש גודל מפלצתי בכדי שיותקנו ברכב.

אני מניח שהיתרון בבניית רכיבים שכאלו הוא גוף קירור עצום בתצורת מגנט... ולכן רובם עומדים בהספקים של 200 RMS או לפחות 120 RMS בנקודת חיתוך סבירה...

תשים לב שמה שמשותף לכל הטוויטרים האלו הוא גם - צליל חם, רך, נעים ואנושי.

זו סיבה טובה לצבור עוד נקודה מתה בשדה הראייה לחלק מהאנשים.

אני חייב לציין שמבחינה של שדה ראייה - הקורות מעולם לא הפריעו לי.

ברכב ספינתי כמו שיש לאלי (רכב אמריקאי) אני גם מניח שזה לא ממש בא לידי ביטוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבחינת נוחות והצענה וגם קוסמטית אני מעדיף מידים בקיקים וטוויטרים בקורות.

מה ההשלכות של זה מבחינת כיוונים?

איך האלמנט צריך להיות מורכב בקיק כלומר ON AXIS , OF AXIS ישירות אליי לפרצוף או מה?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

+1

ברכב מסדר גודל כמו שלי אין בעיה לשים טויטר גדול + מיד ללא הקרבה של שדה הראייה.

מבחינת כיעור, גודל הפחדה, זה ממש לא מפריע לי, שווה לי לשים טויטר גדול ואנושי

כדברי אדי. רק שלא יהיה לי צויצר שנחות ממנו בהרבה.

מה גם שבעיני לשים טויטר כזה בקורות ממש לא נראה לי מכוער ומבחינת הפחדה, טוב

אני לא חושב שהוא יאכל אותי מתישהוא:lol:.

אלי

פורסם

און אקסיס או אוף אקסיס זה מאוד תלוי במבנה האלמנט והסוג שלו...

תיקח אלמנט כמו מיד שהוא בעצם עם ממברנה בצורה רגילה של רמקול - בד"כ עדיף און אקסיס בשביל לקבל את מירב הפירוט של הרמקול.

אבל אם אתה לוקח מיד שהוא בעצם דום (כיפה - DOME) או טוויטר שהוא דום - אוף אקסיס יהיה עדיף משום שרכיבים מסוג זה מתוכננים לתת את הפירוט שלהם ע"י פריסה לצדדים.

יש רכיבים כמו הורנים וריבונים שבכלל מפזרים את הצליל לאורכם ולא לרוחבם וההתקנה שלהם במקומות גבוהים דווקא תהיה טעות - סתם דוגמא.

כל מקרה לגופו.

אני באופן אישי לא מתלהב מאון אקסיס בקורות כשמדובר ברכיבים בהירים.

Pioneer TS-X150

פורסם

הטוויטרים לא יהיו באון אקסיס, הם יהיו ממוקמים כמה שיותר רחוק ממני על הקורות.

השאלה היא לגבי הL4. איך הכי כדאי למקם אותו?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

סקוט בקלאווה ממליץ אוף אקסיס לגמרי.

אני דווקא התקנתי און אקסיס בקיקים ומאוד אהבתי.

Pioneer TS-X150

פורסם

תבדיל בין both seated positions לבין one seated position.

כדי לקבל את המצב הטוב ביותר עבור הנהג והנוסע, אכן סקוט ממליץ על off axis, אך אם אתה רוצה לדאוג רק לת*ת שלך -כמו שצריך- לך על on-axis, אולי עם הסטה קלה. כמובן שזה אינדיבדואלי לרכב שלך, לגובה שלך[-למיקום האזניים שלך] ומה שאתה אוהב.

כך לדברי סקוט כשהתקנתי את הL4 שלי בזמנו.

פורסם
הטוויטרים לא יהיו באון אקסיס, הם יהיו ממוקמים כמה שיותר רחוק ממני על הקורות.

השאלה היא לגבי הL4. איך הכי כדאי למקם אותו?

עניין של טעם - תשמע מה יותר טוב לך.

אני מיקמתי ב OFF AXIS מלא, הבניה יצאה מאוד זורמת עם הרכב וכמעט בלתי נראית, מאוד אססטי. כאמור, 2 המושבים נהנים

וכמו שכבר ציינו כאן , הייבריד ממליצים על OFF. אבל על טעם ועל ריח .. (ועל סאונד)

פורסם

אצלי היה את ה L3 אוף , L4 יחסין און אקסיס והתצורה האחרונה משכנעת יותר.

כמובן שאין דין ה L3 כדין L4 .

אין פה חוקים בסך הכל , וזה תלוי בים דברים נוספים וכל רכב מגיב אחרת . אצלי ההרגשה הכי טובה היית כן עם זווית ליכוון הנהג .

האמת שלא ידעתי שזה מה שסקוט אמר , אם הייתי יודע הייתי הרבה יותר שקט בהתקנה בשלב של ההחלטה על זווית האלמנטים .. אותי לחלוטין לא מעניין איך ישמעו במושבים שהם לא הנהג.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אולי די כבר עם הקלארוס? :p אני בא למפגש ועובר מאוטו לאוטו והכל קלארוס קלארוס לגאטיה קלארוס, תהיו יצירתיים! :D

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אצלי יש שילוב של לגאטיה וקלארוס

נכון להיום כאשר יש לך סט ברמה של הקלארוס, במחיר של הקלארוס. אין סיבה לרכוש משהו אחר (למי שמתחבר לקלארוס כמובן!)

אז מה, סתם לקנות משהו אחר ? רק כדי להרגיש שונה,

וואלה שהפורום נסגר, והאורות במפגש כבים. מה שנשאר זה אני, המערכת שלי, ורמת הסיפוק שלי ממנה.

וזה שבמפגש אני אהיה יחודי לא יספק אותי יותר ביום יום.

פורסם
תבדיל בין both seated positions לבין one seated position.

כדי לקבל את המצב הטוב ביותר עבור הנהג והנוסע, אכן סקוט ממליץ על off axis, אך אם אתה רוצה לדאוג רק לת*ת שלך -כמו שצריך- לך על on-axis, אולי עם הסטה קלה. כמובן שזה אינדיבדואלי לרכב שלך, לגובה שלך[-למיקום האזניים שלך] ומה שאתה אוהב.

כך לדברי סקוט כשהתקנתי את הL4 שלי בזמנו.

אצלי יש שילוב של לגטייה עם האבוקים וסאב של אאורה על הגברת סאן דאון והגברה נוכחית לסט הקדמי של קיקר - לא יצירתי מספיק בשבילך :-D ועוד לא אמרתי HU שעולה 500 שקלים על פרוססור BIT1 :lol:

הכל אצלי מותקן בקיק פאנלים באון אקסיס מוחלט ולפני שהתחלתי להתעסק עם TC בBIT1 - ישבתי בשני המושבים ושניהם נשמעו - בדיוק אותו הדבר...

אחרי הכוונים יש תחושה טובה מאוד של מרכוז ממושב הנהג, למען האמת פרפקטית.

וממושב השאטגאן יש תחושה שהבמה לוקחת ימינה, אבל כבר שמעתי שני אנשים לפחות שישבו בשאטגאן שטענו שהם שומעים ממורכז - מוזר...

כל מקרה לגופו מעבר לתיאוריות והשלכות שלרוב הן נכונות.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...