Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה תחת השפעת אלכוהול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ינסה בשלישית

iceCold, האם תוכל לתת לי את מספר הטלפון של העורך דין של חברך ?

תודה

פורסם

אני אברר ואדבר איתך בפרטי.

למרות שלא כזה קשה למצוא עורך דין, כנס לגוגל ותכתוב "עורך דין נהיגה בשכרות" או משהו בסגנון.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

פותח הדיון,האם באמת שתית חצי ליטר בירה?

אני נהג חדש בן 18 [מבנה גוף דיי מועצב ,הבנתי שזה משפיע] ולעיתים רחוקות אני יוצא עם חברים לשתות בירה כשאני נוהג.

חשוב להדגיש שאני לא מרגיש שום השפעה עליי אחרי בקבוק 330 מ'ל ואני מחכה שעה וחצי אחרי בקבוק חצי ליטר.

אני רוצה להבהיר פה שאפילו אם אני מרגיש אפילו טיפה מסוחרר אני נותן לחבר שלא שותה ולא אוהב בירה(יש כאלה) לנהוג!.

רציתי לשאול האם באמת אני יכול להתפס עם אלכוהול בדם מעל הרמה המותרת לאחר שתיית בקבוק(הייניקן 330 לדוגמא) או חצי ליטר,גם אחרי שחיכיתי שעה וחצי-שעתיים?

התשובה חשובה לי ביותר כיוון שאם זה המצב חבל על הרשיון.הרשיון שווה הרבה יותר מבקבוק בירה מסכן.

פורסם

iceCold תודה אני אשמח אם תעדכן אותי.

לא בעיה למצוא עו"ד, אבל למצוא עו"ד טוב זאת בעיה.

ממליץ לך לא לשתות כלום

אתה יוצא עם רכב, אתה נהג תורן, תשתה קולה

מחר חבר שלך יהיה הנהג התורן, הוא יצא עם רכב, אתה תשתה אלכוהול הוא ישתה קולה

אין מנוס - אם שותים לא נוהגים

אל תיהיה אידיוט כמוני ורק אחרי שיתפסו אותך תבין את הלקח

פורסם

טוב לראות שלמדת את הלקח :wink:

התשובה חשובה לי ביותר כיוון שאם זה המצב חבל על הרשיון.הרשיון שווה הרבה יותר מבקבוק בירה מסכן.

לרשיון שלך אתה דואג?...:roll:

פורסם

אם מטעויות של עצמנו לא נלמד, אנחנו נחזור כל פעם על אותה טעות וכל פעם נצטער עליה

ליאור, אני מהצפון אז זה בעייתי בשבילי עו"ד מרמלה

פורסם

בצפון יש את משרד עורכי דין סטולר.

במרכז-עו"ד דוד קולקר - עו"ד דוד גולן - עו"ד אשר ארבל

אני בזמנו נעזרתי בעו"ד שלמה ערד מרמת גן .

המחירים נעים סביב ה-6000 ש"ח.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אחלה שחר תודה

הביאו לי את המספר של סטולר אני ידבר איתו בראשון

אני מאוד מקווה שזה סביבות ה6000 - 6500 גג כדי שאני יוכל לעמוד בזה

פורסם

שאלה אם אני נוהג ללא שתייה אז הצג אמור להראות 0?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

אתעלק על השירשור.

איך אדע כמה מקרוגרם יש לי בגוף אחרי ששתיתי? יש דרך לדעת אולי? אבל בלי כל מיני מכשירים שצריך לקנות.

תודה

פורסם

בטח שיש דרך. תעמוד מול המראה ותשאל את עצמך :|

תגיד, נראה לך שאם היתה דרך קלה לקבוע את זה, המשטרה היתה משתמשת במכשיר יקר ולא מדויק לזה?

פורסם

לידע כללי, שופטים מחמירים מאוד בנהיגה בשכרות ויהיה לך קשה לצאת מזה בלי הרבה נזק גם עם עורך דין טוב.

קודם תקבל ייעוץ מעורך דין לבדוק קודם איפה אתה נשפט ואצל איזה שופט אם מחמיר או לא.

בכל מקרה יש לי עורכת דין ממש טובה עם קשרים במשטרה והיא כרגע עוזרת לי בתיק על נהיגה בקלות ראש.

גם החוקים החדשים מחמירים.

טיפ, בגלל שאתה חייל תבוא לבית המשפט עם מדים זה עושה רושם טוב ותנסה לנגן על זה שאתה חייל.

ושוב קח בחשבון שזה נחשב בין העבירות החמורות.

ולאלה שקשה להם להבין:

:drinking: + icon_smile_driving.gif = anuj_cop.gif

S2000

פורסם

אנשים פה מגזימים בצורה יוצאת דופן!

כמה שטויות רצות פה לא להאמין ואנשים סתם מנסים להפחיד אותך.

דבר ראשון כן אתה תצא עם שלילה, מה שכן יש פה המון סימני שאלה בנוגע לתוצאת המשפט שתהיה בסופו של דבר.

אז ככה דבר ראשון גורם קצת משפיע זה העבר שלך בנוגע לתעבורה, האם יש לך עבירות תנועה בעבר ואם כן אילו עבירות ומה העונשים שקיבלת עליהם.

דבר שני בנוגע לחצי ליטר בירה, זה שכל מיני חכמולוגים אומרים פה שזה לא יכול להיות שאחרי חצי כוס התוצאה תהיה 300 מיקרוגרם אז אתם טועים.

השפעת האלכוהול משפיעה לפי גודל הבנאדם (משקל,גובה) וממה שאני יודע האלכוהול מתחיל להשפיע לאחר כשעה וחצי שעתיים מה שאומר שאם תשתה בדיוק עכשיו חצי ליטר בירה התוצאה תהיה מאוד נמוכה אך לאחר כשעה וחצי ההשפעה תהיה בהרבה יותר גבוהה.

חבר שלי נתפס לאחר חצי ליטר בירה עם בערך 360 מיקרוגרם.

או לדוגמא אני זוכר בגיל 18 הייתי באילת עם כמה חברים, מחוץ למועדון עמדו כמה ניידות.

לאחר 2 כוסות וודקה רדבול בתוך המסיבה ו2 צ'ייסרים ולא אני לא מגזים ובערך שעתיים וחצי שיצאנו מהמסיבה (חשוב לציין שלא שתיתי ישר על ההתחלה) יצאנו החוצה ורצינו לזרום לטיילת, כמובן שירדנו עם הרכב לאילת וכולם פחדו לנהוג.

אמרתי טוב ננסה לגשת לאיזשהי ניידת ולבקש לעשות בדיקת אלכוהול,הייתה שוטרת מאוד נחמדה שנתנה לי לעשות בדיקת נשיפה (אני לא יודע איך זה נהוג היום כבר לא עשיתי שום בדיקה במשך 3 שנים מאז כיום אני בן 21) ולאחר הבדיקה שאלתי אותה אם אני כשיר לנהיגה והיא אמרה לי שכן.

ולא אני ממש לא שמן אני מתאמן כל שבוע בחדר כושר עושה ריצות ושורף המון קילומטרים, מה שאני בא לומר שרמת האלכוהול משתנה כמו שאמרתי לפי זמן (נתון מאוד קובע) וכמובן גובה משקל ועוד.

תפנה לעורך דין טוב אני לא מאמין שייצא לך סכום אסטרונומי מכיוון שרמת האלכוהול מאוד נמוכה וממה שהבנתי בעתיד הולכים להעלות את רמת האלכוהול למעל 300 ככה שתוכל למשוך את המשפט הזה לעוד הרבה זמן ולקוות שעד המשפט החוק הזה יעבור.

• תוכן חדש...