Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני חושב על להגיד NO - כלומר במקום YES להתקין צלחת לוויין פרטית. יש לי כמה שאלות בעניין.

א) ההתרשמות שלי ממה שראיתי אצל ידידה שיש לה דבר כזה - טריליון ערוצים ואין מה לראות. עכשיו מה שחשוב לי, זה לראות ערוצים ישראליים, רוסיים (עם זה אני מבין שאין בעיה), וערוצים כמו דיסקברי, NG וערוץ ההיסטוריה. האם אפשר לקלוט אותם?

ב) הבנתי שצריך כל פעם להזמין ערוצים מהאינטרנט, ויותר מזה, לחבר את הממירים לרשת הביתית כדי שיהיו כל הזמן מסונכרנים מול השרת. אם אצטרך לשלם גם על ההתקנה וגם תשלום חודשי על פתיחת ערוצים, האם זה עדיין כדאי כלכלית מול מה שאני משלם כרגע ל-YES (מאתיים ומשהו שקל בחודש לכל החבילות ו-3 ממירים, לא HD)?

ג) האם טכנית אפשרי להתקין צלחת לוויין פרטית על בניין של 9 קומות כשאני גר בקומה רביעית והדירה פונה לצפון-מערב (אני מבין שהצלחת צריכה להיות מכוונת לדרום, כי כל הלוויינים נמצאים מעל קו המשווה).

ד) האם נכון שכל כמה זמן כל העסק יוצא מסינכרון וצריך כל פעם לכוון את הצלחת (או להזמין טכנאי שיכוון)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש בביתי צלחת פרטית כ-8 שנים. מעולם לא הייתי צריך להזמין טכנאי.

הפעם היחידה שהייתי צריך עזרה של טכנאי זה כדי לכוון את הממיר מחדש בגלל שהוחלפו תדרי השידור (וגם את זה יכולתי לעשות לבד אילו התאמצתי לקרוא את חוברת ההסבר שאצלי).

אני קולט רק ערוצים ישראליים וגם זה יותר מידי. אני בקושי מקדיש שעתיים בשבוע ל-TV.

אם הדיירים לא מסכימים שתשים צלחת על הגג, אתה יכול לשים צלחת קטנה יותר במרפסת שלך.

יכול להיות שאם תציע לשכנים נוספים להתקין יחד צלחת תחליפיית ותהיה לכך הענות, אזי לא תהיה בעיה לשים צלחת על הגג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איזה ערוצים ישראלים אתה תופס?

ממה שידוע לי אפשר לראות רק ערוץ 1 2 וגם ערוץ 10, מעבר לזה כלום

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נמכרים בארץ ממירים שקולטים שידורי HD ?

אגב , במידה שהייתה מחובר ליס , פשוט שים את הממיר כי חיבור לצלחת לווין כבר יש לו.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לאחרונה אני חושב על להגיד NO - כלומר במקום YES להתקין צלחת לוויין פרטית. יש לי כמה שאלות בעניין.

א) ההתרשמות שלי ממה שראיתי אצל ידידה שיש לה דבר כזה - טריליון ערוצים ואין מה לראות. עכשיו מה שחשוב לי, זה לראות ערוצים ישראליים, רוסיים (עם זה אני מבין שאין בעיה), וערוצים כמו דיסקברי, NG וערוץ ההיסטוריה. האם אפשר לקלוט אותם?

ב) הבנתי שצריך כל פעם להזמין ערוצים מהאינטרנט, ויותר מזה, לחבר את הממירים לרשת הביתית כדי שיהיו כל הזמן מסונכרנים מול השרת. אם אצטרך לשלם גם על ההתקנה וגם תשלום חודשי על פתיחת ערוצים, האם זה עדיין כדאי כלכלית מול מה שאני משלם כרגע ל-YES (מאתיים ומשהו שקל בחודש לכל החבילות ו-3 ממירים, לא HD)?

ג) האם טכנית אפשרי להתקין צלחת לוויין פרטית על בניין של 9 קומות כשאני גר בקומה רביעית והדירה פונה לצפון-מערב (אני מבין שהצלחת צריכה להיות מכוונת לדרום, כי כל הלוויינים נמצאים מעל קו המשווה).

ד) האם נכון שכל כמה זמן כל העסק יוצא מסינכרון וצריך כל פעם לכוון את הצלחת (או להזמין טכנאי שיכוון)?

קודם כל , תחפש - יש שירשור ענק.

דבר שני יש פורום שנקרא SAT-ISRAEL - http://www.sat-israel.com/Forums/index.php

א. ערוצים ישראלים כמעט ואין, יש את הכנסת, 11, 22, 10, היסטוריה, ודיסקברי - רוסיים יש המון, תלוי על איזה לויין אתה מחובר - חשוב לדעת שאין תרגום, כיון שאת התרגום YES שותלים, ולך מן הסתם אין.

ב. אין תשלום חודשי, אין לנו אפשרות לרכוש חבילות. הדרך היחידה היא לעבוד עם "שיתוף" שזה אומר שאתה צריך ממיר שיודע להתחבר לאינטרנט (אחד הטובים הוא DREAMBOX 500S , אבל הוא לא HD), הוא מתחבר לשיתוף, ובשיתוף הזה ישנם כרטיסים (בדומה לכרטיס של YES) ש"פותחים" ערוצים וחבילות (חבילה = מספר ערוצים, נגיד חבילת הסקס כוללת 12 ערוצי סקס בלויין הוטבירד) - כאמור אין תשלום חודשי לאף אחד - בכדי להיכנס לשיתוף אתה צריך קומבינה או לשלם למישהו שיכניס אותך (לרוב לוקחים איזה 500 שקל לשנה) - בנוסף יש כל מיני כרטיסים למחשב, ואפשרות להוריד מפתחות אבל המפתחות בד"כ מחזיקים רק כמה ימים, והם לא פותחים את כל הערוצים , אלא חלק קטן ולא באמת מעניין שלהם.

ג. הלויין צריך להיות מכוון לכיון שבו אתה רוצה לקלוט את הלויין. אם זה עמוס (ערוצים ישראלים) אז זה 4 מעלות מערב, ואם זה הוטבירד (לויין עם אלפי ערוצים הגדול ביותר באירופה) אז זה 7 מעלות מזרח - אין שום קשר לקו המשווה. את הצלחת מומלץ לשים על הגג (אם יש לכם מעלית אז השטח שלה שייך לכל הבניין ואין כל בעיה לשים צלחת - צלחת רק קולטת ולא משדרת ולכן גם לא "מסרטנת" או כל שטות אחרת - היא חתיכת פח.) כיון שאין הפרעות. יש אפשרות כמובן לתלות על הקיר (אני גר בקומה ראשונה ותליתי ליד החלון) אבל צריך שיהיה קו נקי לכיון השמיים (בנינים ועצים מפריעים)

ד. שטויות. אצלי הצלחת באותו מצב כבר מעל שנה וחצי , ולא קראתי לשום טכנאי (מה גם שעם ממירים מתקדמים לא צריך טכנאי אלא קצת חוש, ועוד חבר שיכוון בזמן שאתה צופה בממיר או ההפך.) הכל תלוי בחוזק ה LNB שלך. כל עוד ה LNB במקום, שום דבר לא זז. הסנכרון היחידי הוא הרשימת ערוצים (ערוצים נסגרים ונפתחים מדי יום, מפתחות משתנים מדי יום, ופעם בחודשיים צריך לעשות סריקה מחדש של ה QUE - זה לוקח בערך 20 דקות ל4 לווינים וזהו, עושים את זה מהשלט של הממיר)

בכלליות אתה צריך להחליט מה אתה מחפש לראות - ה SETUP שלי , כולל צלחת 1.8 מטר, עם 4 LNB, כל LNB קולט לויין אחר, יש לי סה"כ 11,000 ערוצים, בערך 5000 מהם סגורים (חשוכים) כי מן הסתם אין לי את החבילה שלהם, אבל בתוך ה 6000 האחרים, השיתוף פותח לי המון חבילות, ויש גם כאמור המון ערוצים חופשיים (FTA)

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשלוח ה"פ

מישר - כן יש ממירים HD, וגם מקליטים, וגם צורבים, וגם ים של סוגים. המומלצים הם בעיקר מסדרת DREAMBOX (סדרה 8000 למשל תומכת HD + הקלטה סטייל YES MAX) - הממיר הפשוט הוא DREAMBOX 500S והוא ממיר שיתופי עם יכולת להתחבר לאינטרנט, ואיכות מעולה ! הוא אומנם לא מוציא HD, אבל בתור התחלה (העלות שלו היא באיזור ה 800 ש"ח) זה גרושים לשלם.

פורסם
יש ערוצי PPV שנפתחים בשיתוף

PPV זה טוב ונחמד, אבל השיקולים שלי במעבר מ-YES לצלחת פרטית הם בעיקר שיקולים כלכליים בלבד, כך שאני לא מעוניין לשלם שקל מעבר לעלות הציוד ודמי ההתקנה, ואני מחפש מקסימום תוכן בחינם.

לכן אני שואל אם כדאי לי בכלל להתעסק עם זה, או להישאר עם YES וזהו.

נ.ב. אין לי רצון לראות טריליון ערוצים באיטלקית ,ספרדית, גרמנית ומונגולית, לא משנה מה ישדרו שם. אני מחפש פחות או יותר את התוכן שאני צופה בו ב-YES (ערוצים ישראליי, רוסיים, דיסקברי, היסטוריה וNG)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השאלה היא, איך אתה יודע מה הולך להיות משודר או על מה הסרט?

ביס פשוט לוחצים על כפתור הפלוס ומקבלים את כל המידע שצריך.

מה בצלחת, מקווים שנופלים על משהו טוב וזהו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בלאגן אחד גדול הלווין הזה.

מעל 1000 ערוצים מאירופה בכל שפה, יש הרבה ערוצי ספורט, ערוצי סרטים בשפות לא מובנות וכמובן פורנו יש הרבה גם מאלו.

אבא שלי עשה צלחת לווין רק בגלל הערוצים הרוסים יש מעל 100 נהנה מכל דקה.

אני סובל ולא רואה TV, ערוצים ותוכניות ברוסית אני לא רואה סרטים בערבית גם לא גם תוכניות על רכבים בספרדית לא מעניין.

כל יומיים ערוץ אחד נחסם אחר נפתח צריך לעדכן ולסדר תדרים מידי פעם.

עברתי לצפות בהכל באינטרנט בזבוז זמן הלווין הזה.

פורסם
השאלה היא, איך אתה יודע מה הולך להיות משודר או על מה הסרט?

ביס פשוט לוחצים על כפתור הפלוס ומקבלים את כל המידע שצריך.

מה בצלחת, מקווים שנופלים על משהו טוב וזהו?

:mm_yeah: +1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עזבו אתכם כיוונים, LNB-ים ועניינים,

כל מה שצריך זה הרד דיסק אחד גדול ומחשב שכל מטרתו זה להוריד תוכן.

ככה אתם רואים מה שאתם רוצים לראות, מתי שאתם רוצים לראות.

• תוכן חדש...