Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שניר, האם ידועה לך האיכות שידור ב HD?

(720p/1080i/1080p וכו')

כמה ערוצי HD קיימים? ובאיזה שפות?

והאם יש משחקי כדורגל\כדורסל\NBA ב HD? :roll:

בד"כ 720, יש גם 1080P אבל זה בד"כ PPV

NBA יש את "ערוץ ה NBA" - כמובן דורש שיתוף.

וכדורגל יש את כל הליגות שאתה רק יכול לדמיין.

לגבי לדעת מה הולך להיות - יש אתר שרשום בו לפי הכרטיס, לדוגמא SHOWTIME זה כרטיס של 15 ערוצים בערך, שכוללים 12 ערוצי PPV וניתן לראות באתר שלהם באינטרנט מה הולך להיות.

בקיצור אני לא חושב שהצלחת באה להחליף את YES, אלא להיות כתוספת (כמו אצלי) ואז אתה יכול לראות בעצם כל משחק כדור או כדורסל, לראות מדי פעם שמשעמם קצת תוכן אחר, פורנו מבלי לחכות שירד, ועוד :)

פורסם

עדיין לא קיבלתי תשובה על שאלה אחת:

האם כדאי לי להחליף את YES לצלחת, אם השיקולים שלי הם שיקולים כלכליים בלבד? האם אקבל שם את רוב התכנים שאני מקבל ב-YES? אני לא מעוניין לראות משחקי כדורגל באנגלית, תוכניות רכב בספרדית, פורנו בגרמנית ותוכניות בישול בגרוזינית, אני בסך הכל רוצה לחתוך את העלויות.

אני מפחד להיתקע עם טריליון ערוצים שאין לי כל עניין בהם, וציוד בשווי אלפי שקלים ששוויו בעיני יהיה כשווי ערימת פלסטיק. בקיצור, בקיצור, אני לא רוצה להגיע למצב שאתנתק מ-YES, אתקין צלחת, אתאכזב קשות ולא תהיה דרך חזרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...