Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הטרור והרוע שבעולם זה בגללנו, כל הטוב זה קונספירציה. הפצצת אטום זה בכלל פרוטוקול תקשורת והיטלר היה מירקונזי

מי שרוצה שיאמין, מי שלא, לבריאות

לדעתי, נחתנו על הירח. ישנם אפילו צילומים של טלסקופים מ"ים השלווה" עם טביעות רגל ומתקני אלומיניום של הרכב הירחי.

אדם באמונתו יחיה. טוב?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
כל הטרור והרוע שבעולם זה בגללנו, כל הטוב זה קונספירציה. הפצצת אטום זה בכלל פרוטוקול תקשורת והיטלר היה מירקונזי

מי שרוצה שיאמין, מי שלא, לבריאות

לדעתי, נחתנו על הירח. ישנם אפילו צילומים של טלסקופים מ"ים השלווה" עם טביעות רגל ומתקני אלומיניום של הרכב הירחי.

אדם באמונתו יחיה. טוב?

מישהו יכול להביא לינק לתמונות?

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

קח איזו שעה מהחיים וצפה בקטע מ-MYTHBUSTERS שנתי הביא,

יש שם תשובה גם לשאלה הזאת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין מה לדאוג פשוט לפני כמה ימים היה ביס 8 סרט על זה שהנחיתה מפוברקת והחופש הגדול הביא את כולם למצב שדנים במה שרואים בטלוויזיה

סך הכל אפשר להגיד שבעוד זמן לא רב האשכול הזה יצא מהקשרו עם איזה צל היה עושה אבטיח אם הוא היה על הירח והאם אבטיח עושה רעש אם דופקים עליו בחלל

מה שכן האשכול הזה יכנס לארכיון וכל פעם שמישהו יכתוב משהו על פרובוקציות או איזה תאוריית קשר יהיה הרבה יותר קל פשוט להפנות אותו לשרשור הזה וככה להגיד לו שהנושא נטחן עד דק

סוג של מאגר ידע בהפניות

פורסם

זוכרים את המסטיקים של עלית שנקראו 'בזוקה' עם משפטים כמו 'עד גיל 21 תגיע לירח' ? אני הייתי שם וחזרתי בכדי לספר לכם שהכול אמיתי !

דרך אגב גם הפצצה הגרעינית שנפלה על הירושימה במלחמת העולם השנייה זו סתם קונספירציה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לך תספר את זה ליפנים שעדיין נבהלים מצמד מילים FAT MAN.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...