Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצאתי כמה וכמה פריטים:סוללה,טבעות,מפתחות,קלטת,ועוד איזה כבל מה אני עכשיו?????? :twisted:

אתה עכשיו ....ממממממממממממ LETS SEE !!!

עדיין בהתחלה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
מצאתי כמה וכמה פריטים:סוללה,טבעות,מפתחות,קלטת,ועוד איזה כבל מה אני עכשיו?????? :twisted:

עדיין בהתחלה

\

שמתי לב,יש לי גם נייר של האתר,וחפיסה של הדיסק..

אבל מעצבן אני לא יודע מה לעשות!!!! נגיד יש אזורים שיש חשד אבל אין מצב להגיע אלהם!

פורסם

עדיין בהתחלה

\

אבל מעצבן אני לא יודע מה לעשות!!!! נגיד יש אזורים שיש חשד אבל אין מצב להגיע אלהם!

לא תקבל רמזים !! :wink:

תחשוב ובטוח תגיע ל... :wink:

פורסם

סופסוף סיימתי את ה"דבר" הארור הזה....

אני חייב לציין שזה היה אחד הת'רדים היותר מעניינים

שהשתתפתי בהן. (באוף-טופיק כמובן... :wink: )

תודה ו....

לא להתבייש לעלות עוד כאילו ,אהה?? :D

פורסם

עדיין בהתחלה

\

לא תקבל רמזים !! :wink:

תחשוב ובטוח תגיע ל... :wink:

אני משתגעעעעעעעעעע!! ונראה לי שאני נכנע :?

תעזרו קצת...

מצאתי עוד מפתח,חתיכת ברזל,ופתחתי מגירה ושם איזה קופסת פרצוף,ואז לא ידוע מה עושים.

פורסם

עד שראיתי את זה לקח קצת זמן

אבל אחלה של דבר 8)

אגב לגבי הקוד סתם ניחשתי.. הייתה דרך מסוימת לגלות אותו?

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם
עד שראיתי את זה לקח קצת זמן

אבל אחלה של דבר 8)

אגב לגבי הקוד סתם ניחשתי.. הייתה דרך מסוימת לגלות אותו?

בטח שהיה !!!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

במקרה בבוקר הגעתי לאתר milkandkookies.com (מאוד מומלץ) ודרכו למשחק. כל הבוקר שיחקתי ובסוף הצלחתי.

UrbanDK, תגיד מאיפה הישגת את הקוד לכספת. אני דרך הרמז באתר. מה איתך? נראה לי שאין שום דרך הגיונית לדעת את הקוד בלי הצ'יט. :?

• תוכן חדש...