Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות רבות במחשב עבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה רכשנו מחשב עבור עבודת ניהול חשבונות. במחשב הזה לא משחקים, והוא מיועד אך ורק לעבודה יומיומית (לכן זה גם דחוף לי).

בחודש וחצי האחרונים החלו בעיות רבות עם המחשב, תצוגות תקלה שונות, פעם המחשב נתקע, פעם הוא לא עולה, וכו'.

כרגע יש ברשותי רק הודעה אחת, שבאה לפני שעולה הווינדוס, והיא מופיעה רק לפעמים. אני אתן קצת אינדיקציה לגבי ההודעות שמופיעות :

כאשר הווינדוס כן עולה, מופיעות לפעמים הודעות שונות שמתייחסות למיטב זכרוני להארד-דיסק. הם מופיעות בצורת בועה עם סימן קריאה במשולש צהוב (Windows XP) בצד סרגל ה"התחל".

לאחרונה גם החלו לפעמים להופיע הודעות שגיאה במרכז המסך, עם משולש צהוב גם כן, ומוצגים הודעות שגיאה לגבי קבצים שונים, של הווינדוס ולמרבה ההפתעה גם של המודם האלחוטי (של UPSMON).

לרוב יש צורך לעשות ריסט משום שהמחשב נתקע, וכאשר עושים ריסט לעתים קרובות מאוד, כמעט תמיד, המסך ההתחלתי של הלוח אם, עם הלוגו הגדול של ASUS, נתקע ולא מתקדם. כרגע הוא תקוע על המצב הזה ולא משנה כמה ניסיתי לכבות\להפעיל\לנתק את המחשב זה תקוע. לעתים הוא כן עובר את המסך הזה, ואז יש כל מיני הודעות. אחת מהן אני יעלה בהמשך ההודעה. יש עוד בערך שניים שלושה סוגים של הודעות שמוצגות לעתים, ולדעתי רובן ככולן מדברות איכשהו על ההארד-דיסק.

שבוע שעבר ניסיתי לעלות עם המחשב לחנות ממנה קניתי אותו, וכשהגעתי לשם המחשב עבד כרגיל, למרות שכשיצאתי מהבית הוא שוב היה תקוע על אחת מההודעות שהוא מרבה להציג.

*תמונה אחת נוספה. אם אצליח לצלם עוד הודעות שהוא מציג אני יעלה גם אותן.

הווינדוס מקורי, אם יש צורך לדעת.

תודה רבה לעוזרים.

עריכה : לפתע ההודעה של ASUS כבר לא תקועה והוא עבר לטעינה של הווינדוס, אבל הוא תקוע על הטעינה. ריסט אחד גרם לכך שהוא מגיע לחלון של בחירה במצב בטוח \ הפעלה נורמלית, ושם הוא נתקע. כמובן.

תמונה000.jpg

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יש לי הרגשה שבלי תוכנת אבחון צד שלישי לא תסתדר.

תתקשר לחנות שממנה המחשב ותדרוש בדיקת מעבדה.

לפי מה שאתה אומר ככול הנראה זה תקלה בחומרה , הארדיסק , זכרון , לוח-אם , חוטים למיניהם.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם יש לך קצת מושג בחומרה,תפתח את המחשב ותבדוק שכל הכבלים הדוקים בלוח אם והדיסק הקשיח.

רוב הסיכויים מדובר בכבל רופף, אם זה לא עוזר תיקח אותו חזרה לחנות ממנה קנית שיבדקו למה הWINDOWS לא עולה.

פורסם

הכל קשור במישרין לחוסר אפשרות לקרוא מידע.

אחת מהשתיים.

דיסק קשיח תקול או זיכרון RAM דפוק.

פורסם

יכול להיות שגם CHIPSET מזייף , ויכול להיות כבלים חשמל\DATA.

דרך המסך בטוח לא נצליך לגלות את מקור הבעיה.

אודי A4

דימה.

פורסם

ceyal

הוא רשם שלפעמים גם בPOST הוא נתקע לו, לכן בספק שקשור להארדדיסק.

alon, אם אתה מאזור חיפה וזקוק לטכנאי, אשמח לסייע.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני בנצרת עילית, ולעתים רחוקות מגיע לחיפה והקריות.

אז מה שבעצם אתם אומרים זה ללכת ולהשאיר את המחשב בחנות לבדיקה ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ניסית את כל האופציות לפני המעבדה?

1) כשהלוגו של XP עולה תלחץ F8 שניה לפני כן,ותבחר באופציה בשם LAST KNOWN GOOD...

2) לא עזר? עלה למצב בטוח - ובחר בשחזור מערכת לתאריך שאתה יודע שהכל היה יחסית-פסדר.

3) אם החנות שממנה קנית מתחזקת לכם את העסק (תקלות,רשת וכדו') דרוש מהם טכנאי שיבוא לשבת על המחשב ולפתור את התקלה.

לקחת ולהשאיר את המחשב במעבדה צריכה להיות אופציה אחרונה! אלא אם כן אתם יכולים להתמודד בלי המחשב הזה לכמה ימים..

מקווה שעזרתי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ceyal

הוא רשם שלפעמים גם בPOST הוא נתקע לו, לכן בספק שקשור להארדדיסק.

alon, אם אתה מאזור חיפה וזקוק לטכנאי, אשמח לסייע.

ארז.

אם המחשב נתקע בPOST - זה קורה כי הוא לא מצליח למצוא את הדיסק הקשיח ב 90 אחוז מהמקרים.

כשהוא נתקע באתחול צריך ללחוץ TAB ולראות מה הוא מחפש

פורסם

אתה צודק בעקרון אך אני דווקא מהמר על ה10 אחוז הנותרים.

אלון רשם שהמחשב נתקע ולפעמים לא עולה ולכן הבעיות האלו של פעם כן פעם לא לאו דווקא מזכירות לי הארד דיסק,

שאלתי אותו אם הוא נמצא על יד המחשב כדי שיכנס לביוס ויבדוק באמת את המצאות ההארד דיסק ויותר בדיקת הטמפ' ומהירות סיבובי המאוורר ומתחי הספק.

מניסיוני בטיפול במחשבים משרדים רבים יתכן אפילו והוא צבר כל כך הרבה אבק בחצי השנה האחרונה שהוא פשוט חנוק ומתחמם וגורם לתופעת אלו.

גם משרדים רבים קונים את הדילים הכי זולים שיש לרוב (אלון אני לא מאשים או רומז לשום דבר) ולוחות האם אשר מורכבים בהם הם מהרמה הנמוכה ביותר שיש ומועדים לתקלות.

כבלי כוננים קשיחים כמו IDE וSATA וחיבורי החשמל לרוב לא מתנתקים מעצמם, גם לא אם מזיזים הרבה את המחשב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אם יש לך קצת מושג בחומרה,תפתח את המחשב ותבדוק שכל הכבלים הדוקים בלוח אם והדיסק הקשיח.

רוב הסיכויים מדובר בכבל רופף, אם זה לא עוזר תיקח אותו חזרה לחנות ממנה קנית שיבדקו למה הWINDOWS לא עולה.

מצטרף לדעה הזאת.

אצלי הייתה בעייה דומה, שנבעה מכך שכבל הדאטה של הדיסק השיח היה מתוח (על מנת שהכבלים במחשב ייראו מסודרים, ולאפשר זרימת אוויר), דבר זה גרם שמיידי פעם מנגיעה במחשב הזעזוע הקל היה משחרר קצת את הכבל, מה שהיה מוביל לבעיות המתוארות.

שחררתי את הכבל כדיי שיהייה רפוי, ומאז בא לציון גואל.

• תוכן חדש...